Artık diyecek söz yok nazar değmesin butun avlarınız bunun gibi olsun bir gun buyuk kiloluk bir balık yakalarsam buna en çok katkısı olan en çok sensin ümit abi...
işte izmir e has büyüklük de çupura çok güzel maşallah afiyet olsun ayrıca sarı kedin de iyi çıkmış foto da severim kedileri kaç tane var söylesem şaşarsınız ALLAH cc bana ben onlara
Ümit arkadaşım, ellerine sağlık çok güzel bir çupra. Fakat balık senin olsun ben kediyi isterim. Sevgiler ve saygılar.
Büyük çupra gerçekten çok güzel tebrik ederim. Küçük çupralar biraz küşük gibi boyları ve kilosu hakkında bilgi varmı? yakalanmasayada salı verilseydi daha iyi olurdu. Kediniz sarman çok şeker çuprayı hemen yiğecekmiş gibi ağzını açmış çok güzel
GPS ine su kaçsın emi saan koordinat verende kabahat vur dedik öldürdün kelimesini daha iyi kavradım sayende
Ümit Bey izmirde yaşıyor olsam sanırım yakanızdan düşmezdim Nedir bunlar maşallah ya.. Tebrik ediyorum. afiyet bal olsun
Tebrik ederim çok güzel çupralar, 2. karede kedinin bakışı herşeyi özetliyor... Nicelerine rastgele..