Vallahi Yusuf ne söylesem az. Ben bir dönem balık çiftliklerinde çalıştım. Orada anaç olarak beslediğimiz çipuralar ancak bu boyutlarda oluyordu. Şaştım kaldım. Ne diyeyim ellerine sağlık...
Arkadaşlar herkeze yorumları için teşekkürler. Umarım hepiniz böle güzel avlar yaparsınız. Evet gerçekten balık çekerken adrenalin patlaması yaşadık. Balıklar 1-2 metreden sonra öğle bir direnç göderiyordu ki sormayın çoğu zaman balıkları askıda tutmak zorunda kaldım ki anca çekebildim. Bazı zokalar ve iğneler dümdüz olmuş şekilde geliyordu, ve zokalardaki diş izlerini görmenizi isterdim. Avlak yeri olarak verebileceğim bilgiyi verdim. Daha ayrıntılı bilgi vermem hem benim açımdan hem balık ekibimizin açısından uygun olmaz kusura bakmayın. Herkeze bol avlar.
Yusuf bence sen o çipurayı sakla bayramda kurban niyetine kes kuzu maşallah şansın hep daim olsun rastgele
tebrikler, mükemmel av olmuş, o civarda 50 nin üzerinde scuba dalışı yaptım. Tabii ki av yapmadım ama dip yapısının büyük bir kısmını biliyorum. Tam çipuralık mevkiiler, çiftlikten izin alabildiğimiz zamanlarda havuzların altına dalıyorduk, biraz bulanık oluyordu ama çipura resmi geçit töreni gibi oluyordu, sürülerle kaçkın lidakiler dolaşıyordu etrafınızda, daha irilerini bir kere görme şansınız var, görüldüğünü hissetti mi hemen kayboluyordu. Umarım bir seferde yukarıda iğnenin ucuna takılmak suretiyle tanışırız o çipuralarla çünkü o civarda hiç olta atmadım.
Harika bir av yapmışsın tebrikler bende 2 sene kadar önce tatile geldigimde rıhtımın ordaki kayalıklarda 25,30 kadar aynı balıklardan tutmuştum RASTGELE.
Çok Sağolun Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Balık ekibimizin ve diğer avlarımızın da yakında fotoğraflarını göndericem. Herkeze rasgele...
Selam arkadaşlar. Askerde olmam sebebiyle fotolarıma ve avlarıma devam edemiyorum. 327 K.D İstanbul/Kartal 4.Kara Havacılık Alayı - Samandra Şafak 112
Vallahi kardeş yer olarak tam kordinat veremem burada yazdıklarımı iyi okursan zaten yer olarak birşeyler koparabilirsin. Ş:82
dostum hayırlı teskereler sana... Avınız süper olmuş... Çandarlı taraflarında bu kadar iri çipura almak nadirdir.. Ama siz yatağını bulmuşsunuz Şansınız daim olsun...