Dostlar bu sene levrek sezonu açıldığında, sizi bi haftasonu Karaburun' da yazlıkta konuk etmek isterim. Elimiz boş da dönebilir balıklı da
Amin volkan abi teşekkür ederim senin maşallah büyümüş Allah bağışlasın. Ben sağlık sektöründe hasta çocuklarla çalıştığım için çok problem yapmam abi öyle ağlamaları falan sağlığı yerinde olsun o yeter bize. Allah hepimizin çocuklarını korusun hergün nelerle karşılaşıyoruz huysuzluk ağlaması vız gelir anlayacağın Ama dediğin gibi çocuklu arkadaşlarımın hepsi ağız birliği etmişçesine "bu daha iyi günlerin sen duuuur" diyorlar Not: O zaman ben güneyi araştırayım abi illa ki sana levrekli bir avlak bulacam hırs yaptım Alper abi kabul edersen sezonda ben gelebilirim sabahtan akşama kadar hanımdan izin koparıp kaçarım... Sizlerle tanışmak hatta forumdan arkadaşlarla abilerle organizasyonlar düzenlemek çok güzel olur, katılan olursa karaburun, foça, ıldır veya mordoğandan tekne organizasyonu da düzenleyebiliriz. Forumdan tanıştığımız insanlarla yüzyüze görüşüp sohbet etmek avlanmak keyifli olur sanırım av olsa da olmasa da
tekne organizasyonlarına bende katılmak isterim açıkçası hem çok zevkli hemde tecrübe kazandıran avlar yapılabilir
sezonda bir organizasyon hazırlayalım o zaman forumdan duyuru yapar katılacak kişi sayısına göre tekne ararız ben buradan 3 arkadaşla katılırım
dün 05.00- 15.00 saatleri arasında balıklıovaya iki arkadaş gittik yem olarak boru kurdu sülünez mamun, spin takımlar, tekli zokalı takım 3lü dip takımı ve aklımıza gelen bir çok şekillerde olta attık oltamıza gelen parmak boyundaki 10 kadar karagözü suya iade ettikten sonra arkamıza baka baka geri döndük haftasonu balıklıovaya gitmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur
özkan olsun sen yine olta atmışım o bile yeter biz onuda yapamadık hatta; bakalım hayırlısıyla sezonu bir açabilsek
arkadaşlar izmir ve çevresinden levrek alanlar var mı? hangi sahteler iş yapıyor deneyen arkadaşlar varmı bende bir kaç malzeme alacağım en azından verdiğiniz bilgiler yardımcı olur
İzmir çevresi derken nereleri kastediyorsun? Kuzeyi biliyorum da güneyden bende bilgi verilmesini beklerim. Kuzeyde strike pro 063f mavi rengi gönül rahatlığıyla kullanbilirsin. Kuzeyden şu sıralar levrek alan yok, ispendek alanlar var ama çok seyrek. (500gr lık balıklar) 1 ay daha vakit var gibi.
Teşekkürler Alper, çok incesin. Öyle kalmalı veya günübirlik gelemem oralara ama yakındaki bi avlağı birlikte deneyebiliriz. Küçük çaplı bir organizasyon gibi de olabilir. Nasip, böyle şeylerde herkes uygun zaman dilimini yakalayamayabiliyor. Bi de atçek avlarında ne kadar az kişi ve sessizlik olursa o kadar iyi aslında. Neyse, bi mevsimi gelsin hele...
Merhaba arkadaşlar, 1 Eylül sabahı saat 00.30-08.00 arası yaptığım kıyı avlarında aşırı rüzgar nedeniyle dişe dokunur bişi yakalayamadım. Avdaki tek heyecanım sahteme ( http://www.avmarketi.com/asp/product/18356/Ryobi-Trapper-MN108A3F-suni-balik-108mm No:20 ) kıyıya 1 metre kala kalamar vurdu, acemilik + heyecan + kepçesizlik + kayalık nedenleriyle sudan 1 karış çıkarabildiğim kalamarı kaçırdım
Merhaba arkadaşlar 4 Ekim ile 8 Ekim arası Karaburun' daydım. Bi kaç kez av yaptım. Gündüz saat 12 civarlarında Fener Burnu' nda 1 sargoz yakaladım 25 cm civarıydı. Başka kayda değer bişi yok. Bu arada mevsim gereği gerek çipura gerek levrek avlarında(yemli) kullanılmak üzere kesinlikle tavsiye edebileceğim bi misina var; http://www.avmarketi.com/asp/product/6568/OKUMA-BLUEFISH-MISINA-300M-0-34MM çok kaliteli çok sağlam. Tavsiye ederim. Hepimize rast gele.
*** arkadaşlar geçtiğmiz hafta sonu mordogan uzun ada açıkların dan çok iii çıpuralar almış arkadaşlar geçit balıklarıymış sanırım acaba bu balıklar hangi istikamette ilerliyolar bilgisi olan varsa paylaşmasını dilerim.birde şu mera konusu herkesin etegindeki taşları dökerse çok daha iyi paylaşımlar çıkacağından şüphem yok.herkese rastgele.
Geçit balıkları körfezlerden çıktı bildiğim kadarı ile ama emin değilim. Şu ara yerleşik çipuralar vardır taşlık kısımlarda. Biz geçen hafta ıldır tarafından pek kayda değer olmayan bi kaç parça aldık ama akın zamanındaki gibi değil tek tük
körfezde canlı kalmadı desene güzelbahçeyi geçtikten sonra siteler tarafın dan kıyıdaan atçek le güzel levrekler alıyolarmış zamanını bilen varmı arkadaşlar
İzmir kıyıları ile ilgili başlığı buldum fakat 2 yıl önce başlık son nefesini vermiş hihi Canlandırmak lazım sanki burayı tekrar
Guzelbahce kiyidan lidaki cipura aliyolarmis su siralar burnumun dibinde gidemedim biturlu, denemek lazim, narliderede oturuyorum bu tarafa gelmek isteyen olursa tanismak isterim,