İZMİR KIYI BALIKCILIĞI VE RAPORLARI

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KANLIKAYA tarafından paylaşıldı.

1. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Dostlar bu sene levrek sezonu açıldığında, sizi bi haftasonu Karaburun' da yazlıkta konuk etmek isterim. Elimiz boş da dönebilir balıklı da :)

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Amin volkan abi teşekkür ederim senin maşallah büyümüş Allah bağışlasın.

Ben sağlık sektöründe hasta çocuklarla çalıştığım için çok problem yapmam abi öyle ağlamaları falan sağlığı yerinde olsun o yeter bize. Allah hepimizin çocuklarını korusun hergün nelerle karşılaşıyoruz huysuzluk ağlaması vız gelir anlayacağın :)
    Ama dediğin gibi çocuklu arkadaşlarımın hepsi ağız birliği etmişçesine "bu daha iyi günlerin sen duuuur" diyorlar :D

Not: O zaman ben güneyi araştırayım abi :D illa ki sana levrekli bir avlak bulacam hırs yaptım :):)

Alper abi kabul edersen sezonda ben gelebilirim sabahtan akşama kadar hanımdan izin koparıp :D kaçarım... Sizlerle tanışmak hatta forumdan arkadaşlarla abilerle organizasyonlar düzenlemek çok güzel olur, katılan olursa karaburun, foça, ıldır veya mordoğandan tekne organizasyonu da düzenleyebiliriz. Forumdan tanıştığımız insanlarla yüzyüze görüşüp sohbet etmek avlanmak keyifli olur sanırım av olsa da olmasa da :)

3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tekne organizasyonlarına bende katılmak isterim açıkçası hem çok zevkli hemde tecrübe kazandıran avlar yapılabilir :)

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

sezonda bir organizasyon hazırlayalım o zaman forumdan duyuru yapar katılacak kişi sayısına göre tekne ararız :) ben buradan 3 arkadaşla katılırım

5. eternal35

eternal35 ferit cem

Favori Makine:
    Mitchell armada 6500 pro
    alper bey geçen pazar karaburun yeni limandan balığa çıktık bildiğin tsunami vardı :)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

dün 05.00- 15.00 saatleri arasında balıklıovaya iki arkadaş gittik yem olarak boru kurdu sülünez mamun, spin takımlar, tekli zokalı takım 3lü dip takımı ve aklımıza gelen bir çok şekillerde olta attık oltamıza gelen parmak boyundaki 10 kadar karagözü suya iade ettikten sonra arkamıza baka baka geri döndük :( haftasonu balıklıovaya gitmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur

7. izmir3535

izmir3535 ibrahim

özkan olsun sen yine olta atmışım o bile yeter biz onuda yapamadık hatta; bakalım hayırlısıyla sezonu bir açabilsek

8. izmir3535

izmir3535 ibrahim

arkadaşlar izmir ve çevresinden levrek alanlar var mı? hangi sahteler iş yapıyor deneyen arkadaşlar varmı bende bir kaç malzeme alacağım en azından verdiğiniz bilgiler yardımcı olur

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    İzmir çevresi derken nereleri kastediyorsun? Kuzeyi biliyorum da güneyden bende bilgi verilmesini beklerim.
    Kuzeyde strike pro 063f mavi rengi gönül rahatlığıyla kullanbilirsin.
    Kuzeyden şu sıralar levrek alan yok, ispendek alanlar var ama çok seyrek. (500gr lık balıklar)
    1 ay daha vakit var gibi.

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Teşekkürler Alper, çok incesin. Öyle kalmalı veya günübirlik gelemem oralara ama yakındaki bi avlağı birlikte deneyebiliriz. :) Küçük çaplı bir organizasyon gibi de olabilir. :) Nasip, böyle şeylerde herkes uygun zaman dilimini yakalayamayabiliyor. Bi de atçek avlarında ne kadar az kişi ve sessizlik olursa o kadar iyi aslında. :D:D:D
    Neyse, bi mevsimi gelsin hele... :D:D:D

11. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Başka bi forumda gördüm suüstü sahteleri ile bayramda 1.5 kiloluk yakalayan olmuş hem de sabah vakti :)

12. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Merhaba arkadaşlar, 1 Eylül sabahı saat 00.30-08.00 arası yaptığım kıyı avlarında aşırı rüzgar nedeniyle dişe dokunur bişi yakalayamadım. Avdaki tek heyecanım sahteme ( http://www.avmarketi.com/asp/product/18356/Ryobi-Trapper-MN108A3F-suni-balik-108mm No:20 ) kıyıya 1 metre kala kalamar vurdu, acemilik + heyecan + kepçesizlik + kayalık nedenleriyle sudan 1 karış çıkarabildiğim kalamarı kaçırdım :)

13. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Beni unutmayın :D

14. cimini

cimini .

böyle bir organizasyon olursa ben de katılmak isterim. neresi olduğu hiç önemli değil :)

15. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Merhaba arkadaşlar 4 Ekim ile 8 Ekim arası Karaburun' daydım. Bi kaç kez av yaptım. Gündüz saat 12 civarlarında Fener Burnu' nda 1 sargoz yakaladım 25 cm civarıydı. Başka kayda değer bişi yok. Bu arada mevsim gereği gerek çipura gerek levrek avlarında(yemli) kullanılmak üzere kesinlikle tavsiye edebileceğim bi misina var; http://www.avmarketi.com/asp/product/6568/OKUMA-BLUEFISH-MISINA-300M-0-34MM çok kaliteli çok sağlam. Tavsiye ederim. Hepimize rast gele.

16. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    çıpura almıştım zamanında 400 gr
    *** arkadaşlar geçtiğmiz hafta sonu mordogan uzun ada açıkların dan çok iii çıpuralar almış arkadaşlar geçit balıklarıymış sanırım acaba bu balıklar hangi istikamette ilerliyolar bilgisi olan varsa paylaşmasını dilerim.birde şu mera konusu herkesin etegindeki taşları dökerse çok daha iyi paylaşımlar çıkacağından şüphem yok.herkese rastgele.

17. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Geçit balıkları körfezlerden çıktı bildiğim kadarı ile ama emin değilim. Şu ara yerleşik çipuralar vardır taşlık kısımlarda. Biz geçen hafta ıldır tarafından pek kayda değer olmayan bi kaç parça aldık ama akın zamanındaki gibi değil tek tük

18. celal

celal celal dere

Favori Kamış:
    olta nın hertürlüsü
    En İyi Avı:
    çıpura almıştım zamanında 400 gr
    körfezde canlı kalmadı desene:mad: güzelbahçeyi geçtikten sonra siteler tarafın dan kıyıdaan atçek le güzel levrekler alıyolarmış zamanını bilen varmı arkadaşlar

19. Plankton

Plankton Salih

İzmir kıyıları ile ilgili başlığı buldum fakat 2 yıl önce başlık son nefesini vermiş hihi Canlandırmak lazım sanki burayı tekrar :rolleyes:

20. tncr

tncr tuncer

Guzelbahce kiyidan lidaki cipura aliyolarmis su siralar burnumun dibinde gidemedim biturlu, denemek lazim, narliderede oturuyorum bu tarafa gelmek isteyen olursa tanismak isterim,