Teşekkürler Ümit, gönlünün güzelliği yetti bana. (Tutturmuş kadar oldun sağol) 2 ay içinde tutamazsam ekşirim başına. (Sözünü unutma)
3 nolu meraya son gıttığımızde yerdekı ızlerı unutma dayıcım balıklar süper, av şahane, takımlar bilmece tebrikler...
Volkan ben seni alayım bi gece gidelim birlikte Ümit beni de özlemiştir Kardeşim klasikleşmiş avlarına devam ediyorsun. Eline sağlık. Hava yatsın gelirim ben de bi ara
Çalışan kazansın, helal olsun. Ben daha atçek yapamadım. Atçek yapmadan da tutacak halim yok normal olarak. Alcedo Ümit, nasılsın? Uzun zamandır görülmüyordun ortalarda. Levrek kokusunu alınca çıktın. İzmirlileri görmek güzel. Geçen sezon nasip olmadı ama bu sezon gidelim müsait bi zamanda.
Aslında hep buralardayım ama hiçbir yere yazmıyorum. İzlemedeyim uzun zamandır Geçen sabah gittim at-çeke sana da yakın olan bir yerlere. Aklıma da geldin İstediğin zaman gideriz. Ama önce bir Ümit'i ziyaret edelim. Hava da yatık olsun mümkünse
Keşke özelden yazaydın şuraya gidecem diye. Cuma, c.tesi Bergama'ya gitmediysem sana soluk yoldaşı olurdum. Aklında olsun, bi dahaki sefere. Özellikle bana yakın bölgelerde şehirdeysem uyarım sana, tutmak önemli değil, umudumuzu taze tutalım yeter. Rastgelsin Ümit.
Ehehehe hihi hihi hihi Sağol Kadir abi. Benki heyecan olsun diye kim önce tutacak yarışı başlatmaya kalkışmıştım. Sense bana öncelik tanıyorsun. Utandırdın beni. Klas adamsın vesselam. Seninle yazışmak güzel.
Tebrikler güzel av olmuş. bir iki kişi silikon takım bilgisi istemiş, cevap göremedim yoksa avlak gibi o da mı sır.
***, başarılı avın için tebrikler, daha büyüklerini de yakalaman dileğiyle...reeling mera belirtmeme konusunda sonuna kadar haklısın ama arkadaşın 12'li sislkon takım hakkındaki bilgi isteğini neden ısrarla cevaplamadığına anlam veremedim.
Eyvallah kardeşim.Denizin süt liman olduğu,suların 2 metre çekik olduğu verimsiz avlarda görüşmek dileğiyle
Volkan ben seni alayım bi gece gidelim birlikte Ümit beni de özlemiştir volkan abi 2 ümitin arasında at çek yaparsan sorun çözülür bir de merada kurşun dökeriz şeytanın her tarafını kırarız
İsmail sen sahalara ne zaman döneceksin kardeşim ? Ümit aldı başını gidiyor Yakında takıma bende katılıyorum.Gözlerimiz seni daha çok aramasın,kara demlik kaynamalı yakında,onu da senden iyi yapan yok...
Bilindik Levrek mekanları mevcut olmakla birlikte, gitmesi zor aykırı bir avlak kullanıyorsan onu bilemem. Yoksa Verdiğin hatta herkesin bildiği malum yerleri bende sık sık deniyorum. Rastgelsin.