Senin rapordaki yazışmaları da gördüm Atıl abi. Birşey yazmadım oraya. Çünkü her raporda öne çıkar veya çıkmaya çalışır gibi bir durum algılansın istemedim. Bu raporu biraz kirlettim aslında. Ümit arkadaşım kusura bakmasın artık. Yazılanlar çok tahrik ediciydi benim için.
Sırrı mı kalmış abi senelerdir kullanılan şamandıra ve silikon sahte işte 3lü yapmak 5li yapmak 10lu yapmak balıkçının takdirine kalmış.Arkadaşlarımız takım ve sahte konusunda çok takılıyorlar .Doğru zaman da,doğru suda doğru yem yepsi bundan ibaret,saygılar.
İki Ümit'in arasında atçek yapmanın artılarını bende düşünmüştüm. hihi hihi hihi Çok anlayışlısın, sahten levreksiz kalmasın topiğim.
Tebrikler çok güzel av olmuş ayriten avlak yerini burdan paylaşmadığında çok iyi olmuş Ben de 2 hafta sonra ilk defa levrek avına çıkacağım dam 2,7 spin kamış ve silsstar3500 makinam var turna ve kasnada kullanıyorum acaba iş yaparmı birde 12'li silikon takım nedir ? Ustalar (kadir abi) burda olduğu için buraya yazıyorum
levrekler boy boy sıralanmış..ee durum böyle olunca da forum hareketlenmiş ..tebrikler afiyet olsun...
Teşekkkür ederim.nette şamandıralı silikon takım diye aratırsanız cıkacaktır.silikon sayısı size kalmış.rastgele..
Sevgili Ümit kardeşim avların ve paylaşımın için tebrik ederim, ama paylaşımın yarım kalmış iki raporunuda inceledim, hatta ilk raporunda bende sormuştum, benim gibi pek çok arkadaşımızda merak etmiş, tamam haklısın her sahte her merada iş yapmayabilir, ama merak işte arkadaşların ve benim merakımı gidermek için, şu slikon takımını resimleyerek, ve ayrıntılarıyla bizlerle paylaşırsan emininm çok makbule geçecek saygılar.
Ümit al bakalım eline fırçayı,paleti başla tuvale resmini çizmeye Bir hafta sana mühlet İyi çiz ama,anlaşılır olsun
paylaşımı tamamlayalım o halde recep abi. silikon sayısını arttırmak size kalmış arkadaşlar ayrıca şamandıra tipini değiştirmek de size kalmış.isterseniz şişe mantarı isterseniz plastik şamandıra. Bu ara da resim alıntıdır. Kullandığım takım ile aynı sistemdir rastgele... Uploaded with ImageShack.us
çay sorun değil.. sen uyuma yeter ) sular çekilsin hava gündoğu yapsın.. emin ol ki ümit bizi çağırır abi bu sene daha balığa çıkamadım ama kurtlar büyüdü her an çıkabilirim hele ki bu rapolar iyice gazladı