bende diyordum ümit nerde sesi soluğu çıkmıyor hikayelerden mahrum kaldık maşallah yine güzel av olmuş yakında balina falan çıkarsan egeden şaşmayacam ümit
Rıdvan abi teşekkür ederim , tek başına bu kadar kesebiliyoruz,yasin de yardımcı olmuyor hiç baksana anca minekop tutsun
OOOO Olmazki ozaman yanınıza sargozum 35 şi alın bakınozaman nasıl kesiliyor önü yasinde balıkları oltadan çıkarır artık
onun hakkında dedi kodu yapıyoruz ya birazdan damlar,geçit zamanı onunda ifadesini alırım bir dahada sahalara inmez
Kolayı nasıl artırabileceğini kafana takabilirsin mesela E sübye minekop falan derken sıra lüfere ve levreğe de gelecek ustam Yok ben zargana tutacam hırs yaptım, balinadan azcık küçük Aleykum selam abi ben olta takıldı sanmıyorum abi olta takılınca balık yakaladım sanıyorum Ben yakalanmış balıkları çekme işindeyim abi balıkları çıkarma işini Özkan arkadaşımız yapıyor, işte bu iş dağılımına göre balıkları oltaya getirmek de ümite düşüyor mehmet abi de gazozlarımızı getirir artık
Ustam ufak ufak başlasın işte şimdi balıkları iğneden çıkarır sonra kepçeyi tutar sonra yakalanmış balığı çeker en son da kendi balığını yakalamaya başlar risksiz den riskliye doğru Özkan yarın bunları okuyunca beni gebertecek:laughing:
Koymayın şu raporları, görmeyeyim yahu, dayanamayıp atlayıp gelecem ama karaburundan oraya gelmek kıta değiştirmekten beter Bol keyifli avlar dilerim, rastgele..
İllaki gelecem oralara,beni aranıza kabul edermisiniz Tebrikler Ümit,hep diyorum ya cemalini pek merak ediyorum. Sevgilerle kalınız
Ümit'cim tebrikler Senin yüzünden işe 3 saatlik uykuyla gittim bir de üstüne böyle bir av ile gelen rapor tuzu biberi oldu Ne yapalım nasip değilmiş bir dah ki sefere artık...(merada lüfer kaldıysa tabi ) Lüfer avıda sana çok yakışmış hani,sakın Boğaza gideyim deme Şekerim beni bilerek almıyorlar yanlarına ama hep beraber olacağımız av yakındır,zaten camia bizi epey bir konuşur yakında onlar sever abilerini.... Dedikoduyu geç gördüm sen anca havanı alırsın şekerim :laughing: hafta sonunu iyi değerlendir 5 Kasım günü istersen nete girme senin için yıkım olabilir Taş yerinde ağırdır şekerim unutma bu yazdıklarını.... tatlı tarafından hemde Şekerim o benim severim kendisini :laughing: