Valla bi dahaki sefere artık hiç boşluk bırakmadan taramam lazım demek ki bir kaç santimlik boşluk bırakmışım oralarda balık varmış demek ki Ben en azından sübyeden sonra yenebilecek bi balık tuttum Özkanı hala bekliyoruz:laughing: İnşallah bir dahaki sefere levreği omuzlayıp raporu açacağım
Tutmadığım ve tutabileceğim tür sayısı azaldı ustam, zaten sinaritte falan gözüm yok şimdi bi zargana bir de levrek kaldı tutabileceğim ama tutmadığım türlerden ha bi de palamut var ama onu tutmasam da olur inşallah trofeyi levrekte patlatacam
Ümit kusura bakma... içeriden Bülent'e çayım demli olsun diye bağırırken ona teşekkür etmiş oldum. Kusura bakma tekrar tebrikler.
:laughing: Bilmem mi benim oltama boşuna takmadın zaten kendi oltanı, lüferimi kıskandın ondan taktırdın önceki avın rövanşını aldın
Haberim bile yoktu senin çektiğinden ulan diyorum ne bu hafif hafif asılıyor kafada atmıyor sonra baktım ben asılınca sende asılıyorsun :laughing: :laughing: bozuntuya vermedim seyrettim biraz:laughing: :laughing:
Teşekkür ederim,darısı başınıza diyeceğim ama istanbuldasın zaten,darısı başına olmuştur mutlaka rastgele..
:laughing: :laughing: bırak şimdi ya benim balığı kaçırdın işte:laughing: :laughing: neyse olur böyle şeyler ara sıra canın sağolsun TAKMA kafana