İzmir Organizasyon Komitesi..

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında bulsep tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:
    1988 Dalyanköy Levrek 4.7 kg
    Tplantı Bitti..

Arkadaşlar İzmir Organizasyon Komitesi'nin bu akşamki toplantısı biraz önce sonuçlanmıştır..
    Rapor az sonra yayınlanacaktır. Sabrınız için teşekkürler..

2. levent_izmir

levent_izmir levent

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg ortaya karışık
    hayırlısı :)

3. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    amin:) :) :)

4. Cihangir abi selamlar,iyi akşamlar..

Tekne ile yapılan organizasyon da biraz bilgi verebilirsen çok memnun olurum,biliyorsun bizimki ilk olacak.Siz artık bu konu da uzman sayılırısınız.sonuç itibariyle ilk organizasyon da artı ve eksi olarak bir fikir oluşmuştur.Tabiki boğaz olayı farklı olsada kalabalık bir gurupla teknede muhakkaki şu şöyle olsaydı dediğiniz uygulama ve öneriniz olmuştur.

Bu konu da toparlayıcı ve öğretici kişiliğiniz bizlerede yardım elini uzatacaktır diye düşünüyorum..

Mesaj olarakta paylaşabiliriz,şimdiden teşekkür ederim.
    Organizasyonunuzda, sizi ve bütün arkadaşlarımı başarı dileklerimle kutlar,saygılarımı sunarım.

5. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:
    İzmir Organizasyon Komitesi'nin 7 Ocak 2007 Çeşme Organizasyonu ile ilgili koordinasyon taplantısı Cihangir, Ahmet, Bülent, Hüseyin, Mutlu ve Akın arkadaşların asil üye olarak katılımı ile bu akşam saat 19.30 da yapılmıştır.
    Toplantıya ayrıca misafir ve dinleyici üye sıfatı ile Ümit, Cem ve Adminimiz Murat da katılmışlardır..

Alınan kararlar aşağıdadır.

1. Katılımcı sayısı şu andaki sayıda dondurulacaktır. İkinci tekne mümkün olmamaktadır.
    2.Organizasyon daha önce de belirtilen şekilde yemekli olacaktır.
    3.Tekneye biniş yeri Çeşme Ilıca'dır. Av yeri Ilıca Eşek Adası, Mercan Boğazı üçgeni içinde kalan bölgedir. Rüzgar durumuna göre kuytu yerler tercih edilecektir.
    4.Eğer 7 Ocak günü hava şartları çıkılamayacak kadar kötü olursa organizasyon bir sonraki pazar gününe ertelenebilecektir.
    5. Çeşme' ye gitmek için özel arabalarını tercih edecek arkadaşların dışında kalanlar için 27 kişilik bir servis aracı çıkarılacaktır.
    Güzergah Bostanlı-Bornova- Konak, Üçkuyular sahil yolundan Üçkuyular ve Balçova Migros Park yeri olarak tesbit edilmiştir.
    6.Organizasyonun katılım ücreti (servis aracı hariç) 20.00 ytl olarak öngörülmüştür. Bu ücretin içinde tekne+yemek+verilecek trofe hediyeleri dahildir. Ücretler BigFish Ümit tarafından verilecek bir hesap numarasına 5 Ocak Cuma akşamına kadar yatırılacaktır.
    7. Avlanılacak bölgede derinlik 40-70 m arasındadır. Genelde köstekli mercan-karagöz takımları kullanılacaktır. Önerilen 3 veya 4 numara iğne ve 100 gr standart kurşun dur.
    8. Yemler yine her katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir. Bölgede en revaçta olan yemler sülünez, sardalya, mamun dur. Diğer yemler de kullanılabilir.
    9.Denizin dalgalı olma ihtimaline göre deniz tutmasına karşı tedbirli gelinmesi uygun değerlendirilmektedir.

Komite adına hepinize bol şans ve güzel avlar dileriz. Rastgele..

6. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    benim aklıma ilk gelen her kez en az 100 er gr lık kurşunlu oltalar hazırlasın birbirine karışmasını engeller en azından :)
    şimdiden rastgele herkeze sevgiler:)

7. ömer65

ömer65

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 2 kg
    komiteye verdikleri emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum:)
    gel org ze günü gel :)

8. sentha

sentha

Favori Kamış:
    el oltası zıpkın
    En İyi Avı:
    henuz tutulmamis olandir
    komiteye tesekkurler, yanilmiyorsam tekne gectigimiz gunlerde bahsedilen 22 m, 40 kisilik tekne olacak. toplanma ve ava cikma saatleri tekne isi kesinlesince mi belirlenecek?

9. celen.mustaf

celen.mustaf

Favori Kamış:
    kamış el oltası
    En İyi Avı:
    akya+çipura,1400,1100gr
    deniz beni çağırıyor

Organizasyon komitesince alınan kararların hayır olmasını diliyorum,.:)

10. kturkol

kturkol

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Karagöz 630gr
    hepinize rastgelsin arkadaşlar. siteye üye oluşumun geç olmasından dolayı bu organizasyona katılamadım ancak birdahaki sefere benide hazır bilin lütfen. şimdiden iyi avlardilerim. herkese rastgelsin.

11. Teşekkür ederim Cihangir abi.

Hayırlı organizasyonlar dilerim..

12. Iskarmoz

Iskarmoz

Favori Kamış:
    Her cins Olta
    En İyi Avı:
    Onur'cum o konuyu daha sonra netleştireceğiz. Önce, belki yarın, bir ara gidip tekneyi görmeyi ve kaptanla tanışmayı düşünüyorum.

Gelebilecek arkadaşlar varsa bana mesaj atabilirler..

13. levent_izmir

levent_izmir levent

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3 kg ortaya karışık
    bakanlar kurulu kararları gibi :D
    emeği geçenlere tşk ler ;)

14. Herkese hayırlı geceler;
    İzmir'den Alaşehir'e 10 dakkika önce geldim.
    Sağsalim yuvamıza vardık.

Cihangir ağabeyimizin dediği gibi toplantımızı yine kardeşlik ve dostluk içinde icra ettik.
    Komite harici dinleyici ve misafir üye olarak toplantımıza katılan site adminiz MURAT, ÜMİT, HÜSEYİN ve CEM kardeşlerimize gecemize ve toplantımıza renk kattıkları için teşekkürler.
    Komitemizin aldığı kararlar ile sizelere en iyi ve en güzel organizeyi hazırlamak için toplandık. Bizlere bu görevi veren siz değerli site üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Değerli büyüğümüz Cihangir ağabeyimizin, yukarıda açıkladığı kararlar oybirliği ile alınmıştır.

Sevgili ONUR kardeşimizin sormuş olduğu soru haricinde konuya ait hiç bir eksik açıklamamız kalmamıştır.

Teknemiz 22 metre boyunda maksimum 40 kişilik, içinde WC ve diğer ihtiyaçlara cevap verebilecek bir kapasitededir.
    Cihangir ağabeyimizin tekne sahibi ile bizzat görüşmesini müteakip çıkış ve hareket saatlerimiz bu konu içinde ayrıca duyrulacaktır.

15. balikci

balikci

İzmir komitesinin toplantısına katılmaktan ve orda olmaktan şeref duyduğumu, sohbete hayran kaldığımı ve hepsiyle tanışmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim.

7 ocak pazar günü yapılacak organizasyonda şimdiden katılacak arkadaşları tebrik eder, keyifli vakitler geçirmelerini dilerim.

16. Quixilver

Quixilver

Favori Kamış:
    olta
    Bu derece planlı ve samimi bir organizasyonda bulunmaktan büyük keyif alacağım. Gerçekten planlama konusunda oldukça özverili ve başarılısınız. Teşekkür ederim.
    Yanlız hafiften ürkmeye de başlamadım değil. Yazılarınızı okudukça bende bi gaz, her akşam malzeme kutusu düzenlenir oldu. Malzemeci aytekin abinin en has müşterisi olduk. Cüzdanın bozuk para gözünden bile fırdöndü çıkıyor. Allah sonumuzu hayrede :)

17. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Mehmet seni anlıyorum,ama daha yeni başladı haberin olsun ;)
    Ben bu sabah,organizasyon listesindeki sıra numaram 7 diye sonu 7 ile biten bir piyango bileti aldım:D
    bana çıkacaaak :p

18. sentha

sentha

Favori Kamış:
    el oltası zıpkın
    En İyi Avı:
    henuz tutulmamis olandir
    urkme kardes, urkme, hic acimiyo bak, vallahi....:D

o degil de, sen de yuzyuze gelince goreceksin ki, tanisacagin hic kimse buradaki halinden farkli degil. cihangir komutanimdan ahmet abiye, benden can'a, yalcin abiden bulent abiye kim nasil yaziyorsa, orada da oyle konusuyor. buradaki muhabbet nasilsa birebir hatta bire iki canli kanli yuzyuze gelince devam ediyor.

gecen gun seninle ayni sey basima geldi, potansiyel, daha dogrusu mustakbel bir musterime kartimi verecektim, cantamin ongozunden kartvizitligi cikarirken 75gr lik bir iskandil de cikinca, konu isten, ticaretten direkt balik avina dondu:)

19. Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Arkadaşlar emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.böyler güzel kararlar ile harika bir organizasyon olacağı belli.servisin geçeceği noktalar detaylı belirtilirse bi ara ona göre bekleriz:)

20. Quixilver

Quixilver

Favori Kamış:
    olta
    Onur abi vallahi benim de başıma geldi bu durum. Çalıştığım firmada muhasebe müdürüne fatura verecektim çantadan çapari de çıktı. Adam güldü halime önce. Sonra balık muhabbeti. Bugün bana mercan takımı bağlamış iki tane onları verdi. :) Gideceğiniz yerde işe yarar diye de ekledi sonuna :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.