İzmir Organizasyon Komitesi..

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında bulsep tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. sentha

sentha

Favori Kamış:
    el oltası zıpkın
    En İyi Avı:
    henuz tutulmamis olandir
    akin kardesim,

gordugum kadariyla bornovadasin. tahminimce servis bornovadan gene gecen seferki noktadan hareket eder, ki orasi da e.ü. hastane kavsaginin ici oluyor.
    gerekirse bornova tayfasi olarak aramizda bir daha konusuruz, daha uygun bir yer onerisi gelirse (hem bizlerin ulasimi, hem de karsiyaka yonunden gelen servisin uckuyulara rahatca donup ulasabilmesi acisindan) onu da degerlendiririz. ama hastane kavsagi bu acilardan en uygun nokta gibi.

dedigim gibi, o kadarini da bornova tayfasi olarak kendi aramizda konusur hallederiz, herseyi komiteden beklemek olmaz.:D

2. haklısın

haklısın.o zaman önceden haberleşelim duruma göre buluşur bekleriz bi yerde.

3. Albatros1

Albatros1

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın
    En İyi Avı:
    Papagan 2.5 Kg
    Cihangir bey günaydın,
    07.01.2007 Pazar Çeşme Ildırı Organizasyonu çalışmalarınız için size ve komitedeki arkadaşlarıma teşekkürler inşallah organizasyon ilk belirtilen tarihte gerçekleşir ve güzel bir gün geçiririz hep birlikte.Ben nasipse bayram sonrası iki iş günü mesaiye gitmiyeceğim ama gelişmeleri netten takip edeceğim şimdiden size ve ailenize iyi seneler,mutlu bayramlar esen kalın...

4. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Akın şunu söyleyeyim,telaş değil ama dilediğin kadar heyecan yapabilirsin:)
    Önceki organizasyonda yaşananların ardından bunu rahatlıkla söyleyebilirim :)
    Bak ben şimdiden başladım heyecan yapıp kıpır kıpır olmaya :D

5. Kesin Mercan hayalleride kuruyorsundur..:D :D

6. bmutlu

bmutlu

Favori Kamış:
    asso,yozuri.prencess,rapala
    En İyi Avı:
    ILDIR 4 kg baracuda
    toplantı cok güzel bir havada geçti ve yaklasık 1 saat suren konusmanın sonunda gusel kararların alınmasıyla sonra erdi ve admin murat kardeşimle de tanışma fırsatı buldum ve cok memnun oldum toplantıya ait bir kere

Son düzenleme: 28 Aralık 2006
  7. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Çupraaaa çupraaaa:p :D

8. Gopezzzz gopezzzzzzzzz :D :D :D

9. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Farketmeezzz farketmeeezzzzz :D:D

10. Albatros1

Albatros1

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın
    En İyi Avı:
    Papagan 2.5 Kg
    Arkadaşlar mehabalar,
    Anlaşılan komite yeni yılı şimdiden kutlamış....

11. Sırtıcı ve Çözücü

Sırtıcı ve Çözücü

Dün Hüseyin Abimin ( LOJİSTİK45 ) gel bana yolda arkadaş olursun demesiyle birlikte komitenin yapılacağı yere trafiğin çok yoğun olmasına karşın denilen zamanda gitmeye çalıştık. En son biz gelmiştik diğer değerli ve çok sevdiğim dostlarım ve büyüklerim yerlerini çoktan almış bizleri beklercesine muhabbet içersindeydiler.

Sitemizin kurucusu olan Saygı değer kardeşim Murat ile tanışma fırsatım oldu. Tüm gece boyunca çok güzel kararlar alındı. Organisazyonun iyi ve güzel olması için özellikle değerli büyüğüm Cihangir Abi, çok hassasiyet ile bizi değerli bilgileri ile aydınlatıp bizden fikirlerimizi istedi. Bizde gerekli ve bilgimizin olduğu konularda yardımcı olmaya çalıştık.

Ayrıca Ümit kardeşimin koyu muhabbeti görülmeye ve dinlemeye değerdi. Tüm gece boyunca gülmelerimiz bazen kahkaha boyutunda oluyor, diğer masaların dikkatini çekiyorduk.

Gittiğimiz ortamda canlı müzik olmasına rağmen müziği dinlemek yerine değerli büyüklerimizin ve kardeşlerimin o güzel candan muhabbetleri görülmeye değil yaşanmaya değerdi.

Sizlere ve bu camiaya gönülden teşekkürü bir borç bilirim. Tüm organisazyonlarımız daimi olur ve tüm güzelliklerin bizimle olmasını temenni ederim.

Ayrıca Tüm balık camiasının Kurban Bayramını ve yeni yılını kutlar sağlık, mutluluk, esenlik ve bol balıklı yıllar geçirmenizi dilerim. Tüm sevdikleriniz ve tüm güzellikler bizimle olsun.

Saygılarımla

12. Oturduğumuz masada yeni yıl için bir program listesi vardı ama biz pek beğenmedik.:D :D :D

13. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Katılım listesi görünmüyor bu aralar hiç :)

14. hiç farketmez

heyecan var,sabırsızlık var:)geçen c.tesi tüm olta takımlarımı yeniledim.bakalım tutabilecekmiyiz balık?yada neler tutarız?çıpra çıkarmı?karagöz olursa irice olsa bari?:eek: aman bi kaç çeşit balık tutalımda hanıma o kadar anlattım övdüm süper dedim mükemmel dedim.boş dönmeyelim evede karizma çizilmesin:D

...rasgele....

15. Albatros1

Albatros1

Favori Kamış:
    Olta,Zıpkın
    En İyi Avı:
    Papagan 2.5 Kg
    Akın kardeş,
    Balık işi nasip işidir sende bilirsin sen yinede tedbiri elden bırakma ya allah bismillah deyip attık ağzına gitsin boğazına diyeceğiz sonrasını bekleyeceğiz önemli olan grubun kaynaşması yelpazenin gelişmesini sağlamak.....

16. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    İzmir üşüyor mu ne...sessizlik çöktü:)

17. Üşüyoruz tabi hani bizim kahveler ...

18. Katılanlar:

01. bulsep ve eşi
    02. bmutlu
    03. birahas
    04. ıskarmoz
    05. akın74
    06. canazor
    07. steelrock
    08. kennyg
    09. levent izmir
    10. siyahca
    11. ömer65
    12. sentha ve eşi
    13. oltacı35
    14. okan soybayraktar
    15. lombardo
    16. reancarne
    17. ogün ve eşi
    18. lojistik45
    19. zeybeğin asıl adı
    20. avcıperdeci
    21. cem demirdöven
    22. deepbourne
    23. granyoz ve eşi
    24. Quixilver
    25. volvenine
    26. yalçın içli ve eşi
    27. kbülent
    28. celenmustafa ve eşi
    29. bigfish ümit ???
    30. Reha
    31. izmirli35
    32. rhosgor

==================================================================-

Bundan sonra ki başvurular yedek olarak kaydedilecektir..

ONURSAL KONUKLARIMIZ

- HALİS ABİ (HALİS)
    - REİS
    - SİMENDİFER (SENNUR)
    - SMYRNA (SEVİL ABLA)
    - HAMDİ
    - ADMİRAL (HÜSEYİN)
    - ZANDER (ERCAN)
    - BALIKCI (ADMIN MURAT)
    - MEHMET PEKMEZCİ
    - Nam'ı değer N@MIK
    - ve İsmini sayamadığımız TÜM BALIKAVİ.NET Üyeleri

İzmir Organizasyon Komitesi'nin 7 Ocak 2007 Çeşme Organizasyonu ile ilgili koordinasyon taplantısı Cihangir, Ahmet, Bülent, Hüseyin, Mutlu ve Akın arkadaşların asil üye olarak katılımı ile bu akşam saat 19.30 da yapılmıştır.
    Toplantıya ayrıca misafir ve dinleyici üye sıfatı ile Ümit, Cem ve Adminimiz Murat da katılmışlardır..

Alınan kararlar aşağıdadır.

1. Katılımcı sayısı şu andaki sayıda dondurulacaktır. İkinci tekne mümkün olmamaktadır.
    2.Organizasyon daha önce de belirtilen şekilde yemekli olacaktır.
    3.Tekneye biniş yeri Çeşme Ilıca'dır. Av yeri Ilıca Eşek Adası, Mercan Boğazı üçgeni içinde kalan bölgedir. Rüzgar durumuna göre kuytu yerler tercih edilecektir.
    4.Eğer 7 Ocak günü hava şartları çıkılamayacak kadar kötü olursa organizasyon bir sonraki pazar gününe ertelenebilecektir.
    5. Çeşme' ye gitmek için özel arabalarını tercih edecek arkadaşların dışında kalanlar için 27 kişilik bir servis aracı çıkarılacaktır.
    Güzergah Bostanlı-Bornova- Konak, Üçkuyular sahil yolundan Üçkuyular ve Balçova Migros Park yeri olarak tesbit edilmiştir.
    6.Organizasyonun katılım ücreti (servis aracı hariç) 20.00 ytl olarak öngörülmüştür. Bu ücretin içinde tekne+yemek+verilecek trofe hediyeleri dahildir. Ücretler BigFish Ümit tarafından verilecek bir hesap numarasına 5 Ocak Cuma akşamına kadar yatırılacaktır.
    7. Avlanılacak bölgede derinlik 40-70 m arasındadır. Genelde köstekli mercan-karagöz takımları kullanılacaktır. Önerilen 3 veya 4 numara iğne ve 100 gr standart kurşun dur.
    8. Yemler yine her katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir. Bölgede en revaçta olan yemler sülünez, sardalya, mamun dur. Diğer yemler de kullanılabilir.
    9.Denizin dalgalı olma ihtimaline göre deniz tutmasına karşı tedbirli gelinmesi uygun değerlendirilmektedir.

Komite adına hepinize bol şans ve güzel avlar dileriz. Rastgele..

19. Cihangir ağabeyimizi bekliyoruz. Çeşme'den iyi haberler ile gelecek ve içimiz ısıtacak.

Bizlere diyecek ki..

" Haydi Balıklar Balığa "

" Kaptan... Agante bure burinata "

20. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    İstediğin kahve olsun be başkan,akşam ısmarlayalım sana şöyle sıcacık bir kahve;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.