yarından sonra bir daha balığa gitmek istemiyeceksiniz ... Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakınız..
Ümitcan ben seni çok severim biliyorsun, hani arkadaşımız seni bulmakta zorluk çekmesin diye yardımcı olayım demiştim sadece, kötü mü ettim Sen arama ben seni ararım. Sana yazmasın şimdi, külfet olmayayım Ben arayayım, istediğin kadar fırça at Bendeki cesarete bakar mısınız yalnız Yiğit kızmışım valla, kendimle gurur duydum bir an Burak bak bunu unutma, sen yenisin diye kendimi feda ettim burda, helvam senden haberin ola !!!
sevgili burak ogun orada hem kalabalık hemde balık muhabeti yapan tek grup biz olacanı dusunuyorum zaten hemen birbirimizi tanırız
Hımmm, yanlış yazdığım için kızdı demek İyi de ben ne yapayım, son gördüğümden beri boyu 1 cm uzamış ve 1 kg vermişse benim suçum mu ?
ah be hepimiz tişötrlerimizi ve şapkalarımızı takıp gelecektikki tam süper olurdu ama yetişmez o güne kadar
Eh çaktırmadan masalara yanaşıcaz artık,kulak misafiri olacağız Gerçi Ümit ile konuştum birlikte gelme ihtimalimiz var
Cuma günü orda yer bulmak biraz meşakatlidir onu söyleyeyim .. Yazları çok gittiğim yerlerden biridir.
yanlış talepte bulunmuşsun da ondan İrtica talebiyle değil de iltica talebiyle gitsen alırlardı bana sorarsan