Abla, canım ablam benim. Namık senin için söylemiş "decoderini takmamış" diye Sen de Hamdi yoğun ondandır demişsin... Alemsin Abla şştt abla, bu söylediğimi anlıyorsun değil mi ?
Sen ayakta uyu Hamdi hepinizi sulu götürür susuz getirir valla Namık' ı bile ayakta uyuttu ya helal olsun kardeşime Hamdi anladı o yeter
Yok yok uyumam ben sen dert etme Kimin kardeşiyim Bu arada bence artık buraya yazmayalım, İzmir'in organizasyon konusu kaynıyor...
Arkadaşlar endişeniz olmasın yerimiz önceden ayırtılmıştır... Ayrıca bu mevsimde buluşma saatlerimiz arasında çok kalabalık olacağını da sanmıyorum.
Evet arkadaşlar, tanışma organizasyonu ne durumda? Bu arada Cihangir abi, mesajları bir incele istersen, birileri daha gelmek istiyordu sanırım, arada "beni de ekleyinnn" diye seslenenler var
Çok güzel olacak. Tüm izmirli amatör üyeler orada olacak gibi. Bu konuları okuyan misafirleride bekleriz. Örnek teşkil edecek bir organizasyon olacak.
izmir team. arkadaşlar akşam alsancaktan buluşma yerimiz olan cafe'ye gidecek olan varmı.varsa beraber buluşup gidebilirmiyiz.(vapur,otobüs,yada benim arabayla olabilir)çünkü oraları pek fazla bilmiyom
Alsancak mi? Murat vapur ile Bostanliya cok rahat gecebilirsin. Oradan bulmasi cok cok kolay. Camiyi sorman yeterli.
arkdaslar karsı taraftan gelicekler ben ve birkac arkdas pasaport vapur iskelesinde olucaz bostanlı vapuru 17:40 da pasaporttan kalkar 17:30 da orada olurlarsa beraber gidebiliriz iş telim 445 57 00
İzmir Team; Bugün için aramızda olamayacağım için inanın çok üzgünüm. Sizlerle tanışmayı çok isterdim Lakin aramızdaki mesafe ve işlerim buna müsaade etmedi. Birgün mutlak tanışmak dileklerimle herkese selam ve sevgilerimlerimi sunarım. Afişin altında hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmayın.......
O gune ve o saate kadar yasarsam GELECEGIM' i teyit ederim. Demistim, hala da diyorum Gorusmek dilegiyle...
arkadaşlar menemen'den geleceğim karşıyaka vapur iskelesinin ordan yolu tarif edebilirmisiniz motorla geleceğim bostanlı'yı bilmiyorum.
Osman Vapur iskelesine göre tarif edecek olursam kuzeye, yani menemen istikametine geri döneceksin, sahili olduğu gibi takip edeceksin, girne kavşağındaki yunusları geçecek, solda bostanlı araba vapur iskelesini geçeceksin, yine sahil yolu üzerinde sağda gokart pistini görüp biraz ileride beşikçioğlu camiisini farkettiğinde camiinin karşısına düşen cafeye gelmiş olacaksın... Sol taraf bostanlı vapur iskelesi, resmin ortasında ve yolun bittiği yerde camii belli belirsiz görülüyor, hayırllı yolculuklar...
İzmir'li arkadaşlara bugün tanışma organizasyonunda iyi eylenceler dilerim biz aranızda olmayacağız ama kalbimiz sizlerle olacak .. ümitcan benim yerimede çay içersin izmir'de...