Mehmet, ben onu İzmir'li olmayanlar için söyledim.. Hani uydudan , resimlerden denizi, kafenin sahilini görüp de bizi balık cennetinde zannetmesinler diye...
1.bulsep Bülent Teyit etti 2.yalcinicli Teyit etti 3.ıskarmoz Cihangir Teyit etti 4.delta35 Salih Teyit etti 5.bigfish .. Ümit Teyit etti 6.CANAZOR Can Teyit etti 7.granyoz Nail Teyit etti 8.Reha Teyit etti 9.mehmet pekmezci Teyit etti 10.akın74 Teyit etti 11.sentha Onur Teyit etti 12.ömer65 Teyit etti 13.levent_izmir Teyit etti (2 kere.. ) 14.bmutlu Mutlu Teyit etti 15.Steelrock Burak Teyit etti 16.Lustral Osman Teyit etti 17.Yüce35 Murat Teyit etti 18.kennyg Güven Teyit etti 19. Lojistik45 Hüseyin Teyit etti. 20.Okan Soybayraktar Teyit etti 21.Wolverine Berke Teyit etti Arkadaşlar 21 kişiyiz şimdilik.. Tarih : 8 Aralık Cuma Saat : 18.00-21.00 arası olarak düşünüyorum. Yer : Yasemin Kafe Bostanlı (Beşikçioğlu Camii Karşısı Arkadaşlar "Borges" Seyhan arkadaşımız rahatsızlandığı için katılamayacak. Hepimiz adına kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum..
sevgili balık dostları bu işin üstadları sanırım çok hoş bi organizasyon olacak keşke gelebilseydim Hepinize bol balıklı sohbetler. resimleri ve ayrıntıları bekliyoruz..
Google Earth. Google Earth denen programı yüklüyorsunuz. Merkezi noktalardaki çözünürlük çok iyi ancak uzak yerlerde kalite biraz düşük. http://earth.google.com/download-earth.html
aynı zamanda http://kolayharita.com/harita/?id=571 dan balikavi adli haritadan da aynı yeri bulabiirsiniz ve balikavi.net teki arkdaslar olarak avlak paylaşımı için işaretlemelerde yapıyoruz
buluşma Gelmeyi öyle çok isterdim ki ancak bugün müsait olamayacağım. Herkesi tanımayı çok istiyordum.Ben de bir daha ki safere katılabilirim sizlere umarım.
Arkadaşlar, ben de çıkıyorum. Gidip masaları kontrol edeceğim erkenden.. Herkesle orada görüşmek üzere. Araba ile gelecekler bu trafikte dikkatli olsun. Geç olsun güç olmasın..
Abi banada bir boş sandalye ayırırmısın. Her nekadar gelemesemde sandalyem olsun ama. Birde benim sandalye Ümit'in sandalyeden uzak olsun ne olur ne olmaz.... Yine bişeye bahane bulup bana takılmasın.
E bize de hayırlısı olsun demek düşüyor bu durumda Fotoğraf çekmeyi unutmayın sakın Çatlarız sonra buralarda