İzmir ve Çevresi Organizasyon ve Tartişma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

1. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Katılırlar katılmazlar mı hiç :) İşleri vardır hepsinin şu an :) Bu arada ADD de 13 Mayıs olarak vermiş miting gününü. Demek avatarların tarihini değiştiriyoruz ;):)

2. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Yahu dedim size 13 Mayıs diye...Sakalım da var ama :rolleyes:

3. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Geldik geldik!!!

13 mayısta ordayız.Yalnız balıkavi.net olarak orda olmak konusunda bir çalışma başlatılmamış galiba?*

Hemen başlatalım mı ki?

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    İyi olur ufuk :) Hatta konuyu sen hemen başlatabilirsin ;) Yer, saat v.s gibi bilgilendirmeleri de yaparsan ailece orda bulunmanın keyfini yaşarız :)

5. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    İZMİRDEN arkadaşlara yazıyoruz ama cevap yok şimdilik. Sizler izmiri daha iyi biliyosunuz. Mitirg alanında bizim gibi dışarıdan gelebileceklerinde rahatça bulabileceği bir yer belirleyelim. Birde saat konusunu çözdükmü tamamdır Ufukçum.

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Tamam sakalını buradan göremedik işte :D Kızma ne yapayım :D Senin dediğin doğru çıktı :cool:

7. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Aslında haklısın Sevil abla..bir tutam sakal var zaten :)

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Eee bende de biraz yaşlılık var :D:D:D

9. derya__kuzusu

derya__kuzusu Manyak Müjdat :)

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 4,5 kg.-4,kg.Lambuka
    Ben gördüm ne bi tutamı hacıya gidecen sanki yolluyayımmı berberi bendensin :D:D:D

10. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :rolleyes: düşünmek lazım...sendensek eğer :D
    Ama yok yok..iyi böyle :) ;)

11. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Normalde İzmir'de bir miting havası var zaten. Neredeyse her balkonda 1 aydır Türk bayrakları asılı. Eşşiz bir gelincik tarlası gibi canım İzmir'im. Mİting gününü hayal edemiyorum zaten. Heralde yer gök insan ve Türk bayrağı olacak. Keşke bir helikopterim olsaydı da oluşacak olan manzarayı havadan izleyebilseydim. Hayal edeceğiz artık. Bu arada avatarlarıda değiştirip 13 MAYIS yaparsak arkadaşlarında akıllarını karıştırmamış oluruz heralde. Ufuk kardeşim bu arada yer ve saat konusunda da senden haber bekliyoruz.

12. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Cumhuriyet Mitinglerinin İzmir'deki düzenlenme tarihi 13 mayıs 2007 olarak açıklandı.Tertip komitesi,13 mayıs pazar günü saat 12:00'da gündoğdu meydanında olacağı belirtti.Miting Öncesi saat 10:00'da Alsancak Limanında topanılıp Gündoğdu Meydanına yürüneceği bildirildi.Kaynak: Cumhuriyet-Ege Bürosu-8 Mayıs 2007

Daha önce birçok mitinge katılmam dolayısıyla edindiğim bilgilerden sabah 10:00'da ki buluşmanın karşıklık içinde olacağı,en uygun zamanın başlama saatınden en az 2 saat önceden miting alanında olmak gerektiği kanısındayım.

Buluşma yeri olarak Karşıyaka-Bornova-Buca-Balçova-Manisa istikametleri düşünüldüğünde miting alanına yakınlığı da ele alınırsa,Cumhuriyet Meydanı yanındaki Türk Telekom binası Önü( meydana bakan taraf)

Bu durumda benim önerim 13 Mayıs Pazar saat 10:00'da Cumhuriyet Meydanı yanındaki Türk Telekom Binası önünde buluşmaktır.

13. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Haydin mitinge :D:D

14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Orada olmak o coşkuya katılmak isterdim
    ama maalesef bu hafta balığa gideceğim pazar günü
    Katılacak olan tüm arkadaşları şimdi den tebrik ederim

15. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    ufukçum o dediğin Türk Telekom önünde buluşmak güzel fikir. Ama herkes o saatte orada olamayabilir. Benim demek istediğim bir hareket planı yapmak. Mesela
    1-Saat 10.00 da Türk Telekom önünde buluşmak.
    2-Saat 12.00 de Gündoğdu meydanına hareket ve Örn:Laa Sera'nın ön tarafından mitinge eşlik etmek (Bu sayede saat 10.00 da orada olamayanlar Laa Sera önünde grubun olduğunu bilirler ve oraya gelirler.)

Mitinge katılacaklar en geç saat 12.00 de alana gelmiş olurlar. Sende eline bir döviz hazırlarsan (üzerinde bildiğimiz bir slogan yazan bir döviz) orada da buluşma imkanımız devam eder. Sonuç olarak Tam mitingin başladığı saatte herkesi orada toplamış oluruz. Sadece bir fikir geliştirebiliriz....

16. derya__kuzusu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bence herkes kırmızı giyinsin ve herkeste Türk bayrağı olsun ve böylece birbirimizi daha rahat tanırız :D:D:D

17. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    Ben büyük bir ihtimalle geleceğim ,geçen hafta Manisa ya gidemedik ama eşimin babası annesi ADD Aydın şubesiyle ordaydılar ve Adnan Menderes Tıp Fakültesinden dekan ve dr arkadaşlarımız bizim yerimizede meydanlardaydılar bu hafta sonu bir düğün var gitmek zorunda olduğumuz onu halleder halletmez İzmir deyim ama park sorunu beni kara kara düşündürüyor şimdiden :(

18. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Hakan abi doğru söylüyosun yalnız şu var ki,manisada ve istanbulda olduğu gibi izmirde de katılım çok fazla olacak,muhtelemen pazar günü bırakalım la serayı 12'de cumhuryet Meydanı bile dolacak.Adım atacak yer olmayacak,öyle bir kalabalıkta birbirimizi bulmak biraz zor gibi...Yani eğer 100 kişi falan olursak belki...

19. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Hiç sormayın. Manisa izmire çok yakın olduğu için zaten neredeyse her hafta sonu mutlaka izmire gidiyoruz ama park yerleri konusunda ne yazıkki çok bilgimiz yok. Şimdi mitinge geleceğiz gelmesine ama arabayı nereye bırakacağız, nerede boş yer bulacağız. Bulduğuz yerden miting alanına ne kadar yürüyeceğiz allah kerim artık.

20. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:

Mehmet abi katılmamak elde değil.Park sorunu mutlaka olacak.Bence bu konuda yapmak gereken kesinlikle arabayla alsancağa veya yakınlara girmemek.En yakında karataş-güzelyalı taraflarına ya da bornovaya arabayı bırakıp oralardan ulaşmak.