Ve Aleykümselâm Rahmetullahi ve berekâtühü... Hayırlı kazasız, belâsız, günler dileğimle, Allah cc emanet ol...!
İzmite bahar geldi sanki, dışarda bol güneşli, ılık bir hava var..! Çapari bu havada iş yaparmı acaba...! Selâmlar..Herkeze...
Hayırlı geceler abi ve herkese selam, Bugün güneşi görünce hasta olmama ragmen hanımla sahile gidip bir dolaşalım dedik. Marinada pek çok kişi vardı kefale atan,istavrite atan,mezgite atan kısacası güneşi gören oltası olan sahile koşmuş ama bir tane bile tutabilen yoktu Güneş gitmeden evde döndük,ıhlamura limona devam
Benzer bir günüde ben yaşadım Ayrıca Barış dün akşam bu taraftaydı, Unkapanını tavsiye ettim ama gittiler mi bilmiyorum, arkadaşları ile gidecekti, malesef işimden dolayı ben takılamadım İnşallah haftaya gelirim size doğru, havalarda güzel olursa çok iyi olur
Bu aralar şifayı kaptım,14 ünde memlekete yolculuk var anca havalar baya iyi olunca gidebilirim. Umarım haftaya havalar iyice ısınırda bir organizasyon yaparız.
Geçmiş olsun Fatih, Allah cc acil şifalar versin Önemli olan sağlık, sen iyileşte her zaman gidilir balığa reeling
Hayırlı geceler, Allaha cc emanet olunuz, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın, sağlıcakla kalın