Ve aleyküm selamlar İzmit bu aralar oldukça sakin, yakında raporlarla canlandırırız buraları reeling hooked
Ve aleykümselâmlar.... Bizim izmit körfazi rüzgâr almadığından heralde hep sakiiiin ve sessiiiiz...! Böyle giderse dalgalanacağını hiiiiiiç sanmıyorum...!! hihi
kaç senedir, gelirim, giderim, hiç şurada selamdan sabahtan başka bir şey görmedim ey komşu ahali. efkar basmış seni diyerek cumartesi tekneyle götürdü sağolsun bizim arkadaş. bir kaç levrek, lüfer filan tuttuk. Bu bir tanesi. Biriside 9 kg filan geldi. Şimdi limit vs. denerek bir sürü gürültü çıkacağı için, onları koymanın anlamı yok. İki sarı kağıtlı,plakalı bir teknede, ama bildiğimiz izmarit, uzun olta vs. ile avladık, tamamen amatörce. Ne bileyim, olmasa balık diyeceğim, balık bahanesine muhabbet ama, körfez balık kaynıyor yahu...
Serdar bey tebrik ederim avınızdan ötürü. İzmit kıyı raporları konusunda size katılıyorum. Eş durumundan İzmitli olmam ve arada bir gölcük taraflarında olta atma şansım olduğundan sık sık bende girer bakarım buraya.Hatta raporda yazdım zamanında Fakat selam sabahtan , hayırlı günler ,hayırlı ,işler dileklerinden başka bişii yok Şimdi bana kızanlar olacak ama durum bu arkadaş. Balığa çıkıp 2 satır yazan yok. Maksat balık yakalamak değil tabii ama , balığa dair arada 2 cümlede olsa okumak istiyor insan .
Serdar üstadım, sizi tekrar buralarda görmek ne güzel, üstelik böyle güzel bir raporla, neyse tekrar yazmanıza sevindim, tekrar hoşgeldiniz:thumb: Sevgili Özkan, biraz sabret bir aksilik olmazsa bu hafta sonu İzmite gidiyorum.İnşallah bol balıklı bir rapor yazarız oradaki dostlarla:thumb: Oradada güzel bir grup oluşturduk, sadece balık arkadaşlığı değil, samimi dostluklar oluşturduk.Umarım sende bir gün bize katılırsında, sende onlarla tanışmış olursun.Takdir edersin ki bu aralar hava şartlarından dolayı uzun zamandır balığa gidilemiyor.Ayrıca ayda bir İzmite gidebiliyorum, bende senin gibi hanım tarafından oralıyım.Balığa gitmediğimiz zamanda haliyle burada özlem gideriyoruz, o yüzdende tüm arkadaşlardan anlayış bekliyoruz
Bu hafta hava güzel olursa, inşallah gelirim Erhan abi, ayrıca bizim geçtiğimiz yerde fırtına çıkar, sen rahat ol abi
İsa kardeşim dediğin gibi inşallah hava güzel olurda gelirsin, ama balık olmuş, olmamış ne gam...! Mühim olan balık bahane dostluk ve sohbet şahane..! Balık varda bizmi tutmadık acaba...!idk körfaz balık kaynıyormuş..! neresinde kaynıyor acaba..! bizim buralarda hareket yokta gerisini bilemem artık...! idk Sanki milletin tuttuğu balıkların raporlarını okumaktan tık nefes olduk...! hihi Aman fırtına çıkmasın, fırtınada olta atamayız...reeling ... balıklarda kaçar sonra... ben rahatım sağol... Bekliyoruz hadi... geç kalma...! :thumb:
Merhaba Erhan abi, iyi olmana sevindim İnşallah hafta sonu hava güzel olurda, rahatça bir ortamda buluşup muhabbet edebiliriz Gerçi tipi fırtınada olsa oturur bir yerlerde çay içer takılırız, dediğin gibi balık bahane... Barışta geçen hafta sonu İstanbuldaydı, sadece telefonla görüşebildik, haftaya yüzyüze görüşebilmek dileğiyle hoşçakalın, Allaha emanet olun:thumb:
Keşke balık olsada eşkina çekeriz, kardada ama idk cyr kısmet.... Barış nerelere kayboldu..!? kendi mekânındada yok, özel mesajda yazdım ama , ses yok, olmazsa telefon edeceğim...Görüşmek dileği ile, Allah'a emanet ol...:thumb:
Kısmette ne varsa bizde onu alırız reeling hooked İşlerden dolayı giremiyormuş foruma, İzmite döndümü bilmiyorum ama bu hafta irtibata geçeriz:thumb:
S.a ilk mesajım elbette bu konuya olması gerekiyor Çünkü bende kıyı balıkçısıyım denilebilir yeni başlamama rağmen.İzmit Yarımca sahilinden şimdilik mezgit çıkıyor ancak gitmiyorum.En son gittiğim avda balık yumurtalı çıktı çok üzüldüm.En azından havalar düzelip ısınana kadar evde sonra inş zargana ile denerim şansımı sezon için.Ayrıca yarımca sahili yemlendi kefaller için Birde bir sorum olacak.Yarımca'dan Hereke'ye kadar karagöz çıkan yer nereleri avlanan arkadaşlar varsa bilgi istiyorum ve yem ne önerilir boru kurdu karides deniz kurdu hariç _?
Yok geçip geçmediğini bilmiyorumda, gezdiya onun için diyorum, çok çalıştırıp acısını çıkarıyorlar belkide diye dedim, espiri babından....
Keşke bizde gidip görebilsek, firavunlar diyarını Gerçi son firavun Hüsnü Mübarekte gitti ya neyse hihi