Hayırlı geceler, malesef dışardan yeni geldim, muhabbetide kaçırmışım Neyse, artık hafta sonu muhabbetin kralını yaparız inşallah, tabiki havada müsade ederse reeling hooked mrsparkle
Genç Osman dediğin bir küçük uşak Beline bağlamış ibrişim kuşak Elinde merdânî bir pala bıçak Allah Allah deyip geçer Genç Osman (erhan amca sakın alınma senin gönlün genç,yazdıklarından sonra mehter marşı geldi aklıma ) Mehter marşı kesmez beni ..! Daha KANLI CANLI...! ŞEYLER GELEBİLİR AKLINA...!!! hihi O bir tane kalanı neden söylemedin çok merak ettim...YAAA...!! hihi Arap baharından bahsediyorum,sanırım anlaşılmıştır. YİNE ANLAMADIM..! YALANCI BAHAR ALDATMASIN SENİ..! ZAVALLILAR, KENDİLERİ YAPTIK SANIYORLAR... KIŞ BASTIRINCA AKILLARI BAŞLARINA GELİR... hihi BİZDE DAHİL SIRADA ÇOK ADAM VARDA, KİMİ KAST EDİYORSUN ANLAMADIM...! KORKMA SÖYLE ALTINA BEN İMZA ATARIM.. BEN ZORLADIM DERİM... hihi hihi hihi NE GÜZEL İŞ BU YA...BİR ELİNDE BİLGİSAYAR, BİR ELİNDE ARTIK NE VARSA... BİLİP BİLMEYENDE İŞTE ZANNEDECEK... EEEEE...!!! NE ZANNEDİYORDUN...! NERELERDE DOLAŞTIĞINIZI BİLMESEM, BOŞUNA SİTEM EDERMİYİM... ONA GÖRE... hihi mrsparkle :thumb:
Maşallah, Allah nazardan saklasın, seni çok formda ve keyifli gördüm Erhan abim Uzun zamandır balığa gidemediğin belli oluyor İnşallah dediğin gibi c.tesi hava güzel olurda, artık selam kelam dışında buraları rapora boğarızreeling hihi hihi hihi
'' Maşallah, Allah nazardan saklasın, seni çok formda ve keyifli gördüm Erhan abim '' demişsin... Heeee... öyleydi ama, bahar yağmurları gibi kısa sürdü...! balığa gidememekle bir ilgisi YOK...! Son bir hamle daha yapayım dedim ama...! idk gerek yokmuş...! Ya allah rızası için insan yazılanlara bir cevap verir değilmi nerede...! idk Millete hoşgeldin diyoruz...! TIK..! YOK...idk Öyle diyoruz...! TIK..! YOK...idk Böyle diyoruz...! TIK..! YOK...idk Saldım çayıraaaa mevlâm kayıra.... Sepeti koluna... herkez yoluna... Görüşmek üzere... Selâmlar, Allaha emanet ol....mrsparkle :wave:
Birşey dedinde demedim zaten... Öbür tarafa koyduğun yazıları gördümde onlar, şimdi..... bak lâfta bulamaz oldum... yanlış anlayacaksın diye ne yazacağımıda bilemiyorum... idk Başkalarınada yazdığım yazılar vardı, meselâ hoşgeldin, iyi geceler, geçmiş olsun vs.vs gibi ama nedense göremedilermi..idk artık bilemiyorum...günahı dönmeyenlerin boynuna... böyle oluncada insanda şevk, istek kalmıyor, elin klâvyeye gitmiyor, gitmek istemiyor...!!! içinden bir ses, şeytan olsa gerek, boşveeer, adam sende...diyor sanki..! bilmem anlatabildimmi..! idk Görüşmek dileği ile, Selâmlar Allah'a emanet ol... mrsparkle SEVDİĞİM SÖZLERDEN İnsan sevme hissini israf etmemeli, Kim ne kadar Sevilmeye layıksa, onu o kadar Sevmeli. (Necip Fazıl Kısakürek) Budur cihanda benim en beğendim meslek, Sözüm odun gibi olsun, hakikat olsun tek M Akif Ersoy **İNSANLARI TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA BİR SEVMEYE BAŞLADIM**