SELÂM VERDİK BOÇLU ÇIKTIK...! GÖRÜŞÜRÜZ DEMEK SİTEMMİ OLUYOR ACABA..idk BENDE ANLAMADIMhihi ALLAH'IM SEN AKLIMA MUKAYYET OL..! OYNATMAYA AZ KALDI...! LÂ HAVLE VELÂ KUVVETE İLLÂ BİLLÂHİL ALİYYİL AZİYM...! ray: :wave:
Ben bazen festede yazarım öyle kızmakla Alâkası yok... Soruyu ''kızdınmı'' diye soruyorsun..! '' şimdi niye kızdın '' diye cevabınıda sen veriyorsun..! hihi o zaman niye soruyorsun..! anlamak çoook zor...!! hihi hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing:
1. ''Fart-ı muhabbetten maraz doğar'' 2. ''fazla samimiyet tez ayrılık getirir '' 3. ''Çok muhabbet tez ayrılık getirir '' mi dersin sende acaba...idk
Erhan abi, bu konuda sana katılmıyorum, yeterki olması gereken mesafeyi koyduktan sonra bir sıkıntı olmaz, bence..
bari ben rapor vereyim izmit hakkında izmit marina mezgite devam havyar döndü yumurtalı hiç kesmedi isteyen soğuk mağuk demeden takılsın açıkta bol istavrit var bu arada goncadan da karagöz alabilirsiniz yem olarak teke ve kaçamarmara kullanın teke bulma ihtimaliniz çok düşük işi bilen 100 tane çıkartır bi gecede ama zor teknik ve saatle alakalı buraya yeni üye oldum bazı şeylerden faydalanmak için katkım olsun
Geçtigimiz Pazar,Başiskele açıklarında güzel istavrit,sardalya ve iri mezgit aldık.Bu haftada kısmet havaya bağlı,bilgilerinize.
selamun aleyküm hayırlı günler olsun izmit rapor veren arkadaşlara teşekkür ederim inş bereketli ve daha güzel rapoları olur
Ve aleykümselâm...Hayırlı cumalar... Yarın ne yapıyorsun..? bak körfezde neler varmışta haberimiz yok...!!
Yarın bir işim yok,ani bişey çıkmaz ,inşallah..! Yarın kar yok bulutlu bir hava ve pazar günü yine kar yağacakmış bilginiz olsun. Körfezde ne var bir bakmak lazım gelir
Yarın isa gelmiyormu..!? Körfezde ne var bakmak için önce sandal bulmak lâzım...haliylen, hava soğudu balığın açıkta ve derinde olması gayet normal...
Denizaltının ordan kiralanıyor diye biliyorum lakin hiç tecrübe olmadı hala varmı orada acaba? Yada başka kayık kiralayan bir yer biliyormusun abi ? Balık konusunda haklısın,hava soğuk şimdi derindedir.
Başiskele açıklarında dendiğine göre, Yeni mezat biliyorsun, başiskele tarafına taşındı, oarada balıkçı tekneleri falan vardı daha önce, şimdide haydi haydi vardır, oradan kiralanabilir, eski mezatın olduğu yerdede olabilir, deniz altı falan varya, oralardada tekneler var, kiralık varmı bilemiyorum, birde bizim burada var balıkçı barınağı var, orada kiralandığını biliyorum. Ama saati nekadardır bilmiyorum. En son 15-20 tl gibiydi gibi geliyor. Yalnız havanın güzel olması gerekir, rüzgâr olmaması gerek, hem dalgalı hemde soğuk olur... en azından iyi giyinip marinayı yoklamak lâzım... Selâmlar...