Cevap verebilecek bir durum mevcut değil ki,sabri ile almışsınız sazı elinize karşılıklı atışmışsınız ,araya girersek bir şarapnel parçasıda bize bize atlar alimallah mrsparkle
Ya foruma izmit'i tanıtan bir video koyduk, belki izmit'li olan vardır ilgienir diye ama demek, izmit'li yokmuş.. yoksa herkes çakma izmit'limi ne..!!
Niye paralayayım ben şeymiyim, teesüf ederim, bir o kalmıştı benzetmediğin..! (paralayanlara)... belli olmaz artık kimi paralarız..! şatlara ve zamine göre değişebilir..! ona göre...karışmam...hihi :laughing: Bu yazıya cevap beklemiştim..!? Bu senede amma kar yağdı ayaklarına yatma... burada sazı alan veren yok..! Yemiyelim birbirimizi bu kışta kıyamatte.... hihi
Müsade sana... Hayırlı yolculuk, hayırlı işler, kolay gelsin, sende Allah cc emanet ol...görüşmek üzere...Selâmetle....
Selamun aleyküm, sizleri görmek için 24 saatten az bir zaman kaldı dostlar, hepinizi özlemiştim artık, inşallah yarın hayırlısıyla görüşürüz reeling hooked
Hayırdır, buralar coşmuş bugün Oku oku bitmiyor yahu Sandal muhabbetine bayıldım, süper olur, Fatih yarın gündüzden müsaitse araştırabilirmisin şu işi Sabricim yine kaşıntılısın bugün
Ve Aleykümselâm... Özlemler karşılıklıdır, İnşallah hayırlısı ile bizde bekliyoruz... kaçta ve nerede buluşacağız, gerçi kar falan öyle var denecek gibi değil, şu an kesti, zaten aheste, aheste yağıyordu, ama nedense bugün çok soğuk geldi bize evcek..! balık olurmu bilmiyorum ama, idk muhabbet ederiz olmadı...
Yarın işleri toparlayıp, öyle çıkarım, İzmittede mezarlık ziyareti ve hastane ziyaretimiz olacak, ben sana ev telden ulaşırım, haberleşiriz
Yarın hava bulutlu görünüyor,sıcaklık 4-5 santigradderece Denizde rüzgar,Kuzey ve Kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde esecek Şimdi son olarak ne düşünüyoruz 1.sandal ,olmadı 2.marina olmadı,3.bir yerde oturup çay içmek mi?
Hımm,haklısın abi orasını da değerlendirmek lazım lakin nasıl rüzgar aldıgını biliyorsun hava kötüyse düşük bir ihtimal