Çay gibi görünüyor, çay olursa neresi olur, Fatih sen daha iyi bilirsin nasıl bir mekân olacağını..!? ben evden pek çıkmadığım için pek sosyal takılmalarımda haliylen olmadığından mekân neresi olur sen daha iyi bilirsin...!
Erhan abi, çayı biz yaparız ya Barış çay bizim işimiz diyordu Ayrıca biz ne fırtınalar ve soğuklar gördük mrsparkle
Öyle olursa ona göre hazırlık yaparız... çay falan, geçen ki çaylar bir hoştu, belki yanına birşeyler olabilir... tahta parçası vs.vs. ....
Barış'ın çay ımı Isınmak için içtik ama bir daha üşüyecek duruma düşmem o çaydan içmem de,o çay değil garip bişeydi
abi mezgite gideceksen marinaya gayret gemi müzesine doğru at aksam hava kararmaya yakın git 2 veya 3 makara al yanına istersen ortam musaıt fazla kımse yok yem olarak ucuz dersen tavuk al istavrit kesip taksanda olur pahalı yeme gerek yok varsa elinde dolapta filan karides ve sulınez de olur üşümessen 3 saate 1 2 kilo alırsın mezgitler iri ve yumurtalı teke işine gelince bu ayda ancak marinadan yada marina tarzı iskelerden çıkarırsın 3 yada 4 metre kepcen olması lazım vapur iskelesi kenarları iskelelere tuzak yaparsan daha verimli olur abi sahsen benim marinada 50 tane tuzagım var kimi koptu kimi midye bağladı sezon açılsın yeniliycem tabi bana gelince marinada olta ve çay tezgahım var adım ramazan başka bişey öğrenmek istersen sor ERHAN abi saygılar ÖZEL MESAJ ATAMIYORUM ESKİ ÜYE OLMADIĞIM İÇİNMİŞ BENCE SAÇMALIK
Eyvallah kardeş, yanılmıyorsam seninle tanışmıştık orda, sen hemen teknelerin önünde tezgahı olan arkadaşmısın yoksa
Ramazan sen gayret gemisine bakan tarafta, marinada sola dönmeden 10-15 adım gerideki çaycısın anladığım kadarıyla, havalar soğumadan, bir gece senden japon yapıştırıcı almıştım bilmem hatırladınmı..!? sen tezgah açmaya devam ediyormusun hangi gün ve saatlerde açıyorsun, orada oluyorsan yanına uğrarım...Tuzakları millet talan ediyor, sen daha iyi bilirsin... neyse marinaya geldiğimde daha iyi konuşuruzda, yalnız mezgitler yumurtalı diyorsun, sence bu sakıncalı değilmi bir müddet bıraksak yumurtlasalar ondan sonra yakalasak daha iyi olmazmı.. sencede, yaza daha çok mezgit yakalnır gibi geliyor bana, neyse, görüşmek üzere, Selâm ve Sevgiler...
evet havyarını döktükten sonra yakalansa tabi iyi olur o sebebten ben olta atmıyorum zaten ben nerde ne var onu belirttim tezgah açmıyorum şuan havalar soğuk zaten evde takım bağlıyorum bolbol nisana kadar iş olmaz o sebebten açmıyorum abi seni anımsayamadım ama tanışırız nasip olursa teke süzenlerde havasını alır bu ayda ne düzenekleri uygun nede teke yapan yeri saati bilmez çoğu. 1 2 hafta sonra oda havyara girecek zaten bu sene gecikti derine kaçtı hayvan diğer arkadaşlarda inceden makara yapmışlar sağlık olsun insanız hata yaparız saygılar.
diğer arkadaşlar çakma çaycıdan almış olmayasınız çayı. çakalın biri yanıma çay ocağı açtı bu aralık ta