Küreklidir herhalde ama yinede ucuz,eminmisin?Bu arada seni arada sırada görmek güzel waybe daha sık görüşelim Hava ve isa abinin durumuna göre erkenden buluşur araştırırız nerede kiralanır ne olur vsvs Hava çok kötü degilse marina'ya uğramak fikrine katılıyorum,marinayı bir yoklarız
küreklimi...? motorlumu..? 4 saati 10 lira ise bedava... kürekli saati 10 TL olmasın..!? marinada büyük demir tekne kalkıyordu, C.tesi, Pazar, o devam ediyorsa o iyi olur, hem büyük, hem hesaplı idi, dalgadanda fazla etkilenmez, araştırmak lâzım...
yok kürekli değil bu topluca gidilenler sanırım motorlu tekne üstünde hatta agent mi ne yazıyordu. en son 4 saati 10 lira idi. orda bi kaç götüren daha var ama hiç denemedim hiç birini tamamdır fatih abi
Sabri sen kaşınıyorsun,şimdi erhan abi paralasın seni de gör ( Dün yazdıklarını okudum,çokca güldüm )
Tamam benim dediğim büyük tekneden bahsediyorsun, 10 kiş veya biraz fazla adam alır, sabah 8 mi tam bilemiyorum 12 mi 1 remi kadar bir posta, öğleden sonrada 7 ye kadarmı ne diyorlardı yazın bir posta adam başı 10 tl. bu devam ediyorsa çok daha güzel olur, dalgadan fazla etkilenmez, fazla sallamaz...vs. vs.. ama hava biraz güzel olması lâzım geçen günkü lodos zamanı olan hava gibi, şu an dışarda aheste, aheste kar yağıyor, bugün havada çok soğuk nedense...! idk
Sende olursan anca denizaltıyı kiralarlar gibi geliyor bana...asşağıya inince artık neler olur, Allahü alem...idk hihi :laughing: :laughing: :laughing:
Niye paralayayım ben şeymiyim, teesüf ederim, bir o kalmıştı benzetmediğin..! (paralayanlara)... belli olmaz artık kimi paralarız..! şatlara ve zamine göre değişebilir..! ona göre...karışmam...hihi :laughing: Dün kimin yazdıklarına çokca güldün.!? ne yazıyorduki..!? idk
Sen marinaya falan iniyormusun..? inersen bir sor bakalım, oradaki malzeme satanlara veya tekne oradaysa içinde kimse varsa, sor bakalım yaz gibi program yapıyorlarmı..? balığa adam götürüyorlarmı..? varsa onla gideriz daha rahat ve güzel olur...
Arayan bulurmuş.... .... boşver....Yaaa gördünmü geldinmi sözüme, şarkıdaki gibi, ''alışmak sevmekten daha zor geliyor '' muşşşş....!