Lüferler diyorum... Boğazda millet geçip gitmelerini seyrediyor aval aval diyorum. Belki bir duyan olur diyorum. Cidden pek çoklar diyorum.
Sığr çobanlığı yapmıyoruz Cuma saat 21:00 dan bugün saat 16:00 a kadar denizdeydik toplamda 6 saat uyumuşuz diyorum. aval aval seyretmekten anlamam ben Livara bakarım. sol el işaret ve orta parmağımdaki kofanaların kesiklerine bakarım 1,2 kg lık kofanayı çekerken abi kepçe getıreyım diyen boğaça bakarım. daha ne yapalım bizimkide can biraz dinlenip uyuyalım dimi
abim 3 hafta önce çıktım,malum mekana,fakat 6 saate 1 tık olmadığı için, çok temkınlıyım ve korkuyorum, onun için balık başladı bilgisi öğrenmeye çalışıyorum. senınle tanıştığımız mekanda olmayı duşunuyom
Körfezden değil ama, Gebze'den: Buralarda uskumru, kolyoz filan sıradan sayılır. Ama acayip olan, lüfer takımına gelmesi, dipte beklerken hem. Ha, şuda lüfer, meraklısına:
cumartesi-herekede ispari denemesi sonuç:sıfır geçen hafta abinin biri 38 tane ispari yakalamış pazar 95 evler sahilde kırlangıç alındığına bizzat şahit oldum, cumartesi seymen balık yapmamış. herkesin bilgisine.
ali selam kardeşim, dudayev bölgesine taş döküldüğü için verimsiz hatta balık yok. yeni alanlar bulmak lazım.
güzel balıklar Serdar abi lüfer takımına kolyoz gerçekten ilginç olmuş.. sivrice havası yaramış daha fazla raporlar bekliyoruz senden her daim rastgelsin..
cuma sabahı bana tatılde,hanıma tatil değil. o sebepten dolayı çocuk bakacağım, fakat nereye gidecen? bakarsın bakıcıyı kandırıp gelebilirim. lüfer mi? mırmır mı?