teşekkürler.sıra geldi mırmıra özkan bey...galiba onun için de feribotla darıcadan yalova tarafına geçip oradan deneyeceğiz.darıca tarafında başarılı olamadıkta...
Merhaba, Darıcada askeriye ile iskelenin arasını denedinizmi...? mırmır dışında levrekte albilirsiniz oradan, başka balıklarda tabi... biz geldiğimizde oradan mırmır aldık hep, yanımızda levrek alanda olmuştu.... Kısmetiniz bol olsun...reeling hooked
oradan bir arkadaşla deneme yaptık.2 köstekli dip takımı kullandık.sülünez ve boru kurdunu yem yaptık.Amma velakin gel görki devamlı oltamıza milletin biyerlerini sildiği ve devamlı kanalizasyondan boşalan ıslak mendiller takılınca midemiz bulandı 30 dk.sonra meramızı değiştirdik.hangi tarihte saat kaç sularında gelmiştiniz oraya?oradan gözlemlerime göre ekseri kefal aldıklarını gördüm.bi kişi daha levrek dedi ama onada daha var heralde yanılıyor muyum ?
BU sabah 05:00 da sahildeydim.At-çek At-çek yoruldum artık,kimse de tık yok.Ne yemliye ne rapalaya balık atlamıyor.Bu sabah balıksız döneceğiz Allah kahretsin diye söyleniyorum.Sabahın köründe kalkmış gelmişim,balık tutamamak insana koyuyor.Topladım takımları oturup sigara içeceğim ve gideceğim,balığı sonlandırdım.Saat 06:00.Yanımdaki arkadaş 1 tane alınca ben tekrar açtım takımları başladım atıp çekmeye.40 dakika içinde 5 tane aldım.Demekki balık yok diye gitmemek gerekiyor.Hava aydınlanıncaya kadar devam etmek lazım.Bu arada yanımdakiler hiç balık alamadı.Hepsi hayretle beni izledi.Neyse fazla konuşmayayım,nazar değecek.
Maşaallah, sabah erken kalkmanın karşılığını almışsın, güzel balıklar,tebrik ederim.(hangi sahte veya kaşık)
Haklısın görüşemedik... Hafta içi :Gün aşırı 20:00 ile 24:00 arası yemli Hafta sonu : Cuma veya Ctesileri akşam suyundan sabah suyuna...yemli/spin Sonuç : Ç İ N E K O P Lüfer 'i maalesef bulamadık...
Teşekkürler Yahya Abi,Strike Pro nun Gümüş balığı taklidi ile kandırmayı başardık abi. Sağolasın Erhan Abi,daha iyileri sizlerin olsun,sizlere de rastgelsin. Sağol Özkan,günü gününü tutmuyor işte,bazen 1 çekiyoruz bazen 5 bazen de 0.
Arkadaşlar bugün 15:30 ile 16:30 arası çalıştığım işyerinin iskelesinden aldığım lüfer kardeşler.İnanılmaz zevkliydi.Akıntı da vardı ve makine hakikaten zor dönüyordu.Ama hepsini iskelenin üstüne almayı başardım.Biri 37 cm. diğerleri 34 cm. civarı.Hepinize rast gelsin.
benide ise aldirsana! Tebrikler ***** helal olsun.bu aksam 1 saat bende eskihisardan atcek yaptim.tik yoktu..ihtiyac varsa sizin ise benide alsinlar.ne guzel iskeleymis masallah.golcuk temi calisiyorsunuz ?
Teşekkürler Emre,Tüpraş'ta yeni iskele yapıyoruz,kıyıdan 720 mt. denizin içine.Ben bugün 720. metreden attım,derinlik 23 metre.Akıntı da vardı,çekmek gerçekten çok zor oldu.