Sedat merhaba, 2 pazar önce karaburun dan kalkan denedik sonuç alamadık. Forumdan bu haftasonu giden arkadaşlar rapor paylaşırsa iyi olacak.
Ahh ya cok yaklasmiti bugun, az daha korfezden levrek baslikli konu actiracakti bana.Kismet degilmis,kiyiya kadar getirdigim maria tight slalomumun pesinden gelen yaklasik 2kg'lik levrek son anda beni gorerek kayiplara karisti.Ustelik her zaman ki gibi yine oturarark avlaniyodum...Hava karardiktan sonra da baska sahteyle devam ettiysem de, ruzgara daha fazla dayanamadim ve avima son verdim.Insallah, karsi tarafa gecmeye gerek kalmadan levrek avlamak mumkundur de bizler de o sansa erisiriz.Ne diyeyim, o baligi dibimde gorebilmek bile beni mutlu etti.Saygilarimla..
Biliyordum böyle olacağını, saracaksın basımıza belayı. Sen buraya bı rapor yapistir hele bak, sabahlara kadar girebiliyomuyum eve ...
Sevgili dostlarım son birkaç gündür pc.mdeki arıza yüzünden foruma girememiştim.Anca hallettim,tabiiki dostlarım sayesinde. Dostlarım bu gün av bayiimde mini bir Kocaeli toplantısı yaptık balıkçı dostlarla.Toplantımızda eşek istavriti (af edersiniz.) ve levrek alındığı söylendi.Sağ olsun violonist Deniz kardeşimin de tavsiyesiyle birkaç tane Yozuri sahteler aldım.İnşallah önümüzdeki hafta içinde onları deneyeceğim.
İsmail abi seni tanımak keyifli oldu..Almış olduğun sahtelerin hepsi ile ben çok güzel balıklar tuttum.. Birde sahteler körfezde çalıştımı o zaman inan ben senden çok keyifleneceğim bu işe.. Şimdiden rastgele.....
bu gün telde dediğini yönetime iletmiştim, ama girmişsin siteye, sevindim. deniz hocaylada tanışmışsın, sahtelerinde hayırlı ,olsun trofe balıklara inşallah.
Sağ olasın Recebim.Deniz hocanın muhabbetine doyamadım.Gerçekten çok güzel bir tanışma oldu.Harika bir kardeş.Balıkçılığı da bayağı iyi yani.Vallahi Recebim anlayamadım av bayiim Merih beyle ortak mıdır nedir .Şaka bir yana oldukça iyi sahteleri tavsiye etti.Hepsini aldım.Bu hafta içinde deneyeceğim.
Aramıza yeni katılan bir arkadaşa (metalurjist41)malzeme almaya gittik yaw kötü niyetimiz yoktu..Tamamen yardım etme isteğimden kaynaklı .Beni bilirsin..
Sağolsun Deniz abi bana yardımcı oldu. İsmail Abi ile de tesadüfen av bayisin de tanışmış olduk. Çokta güzel oldu. Sanal alemden gerçeğe dönüş gibi.
Aynı saatlerde ben de oralardaymışım, ismail abi ile telefon konuşmamızda farkettik. Böyle olmuyor arkadaşlar, en kısa zamanda bir kocaeli buluşması planlamak lazım....
Kıymetli dostlarım,zaten bir tane Muratımız var onu mu kıracağız yani.Hemen bir tanışma toplantısı yapalım balık başlamadan.
inşallah salı akşam üzeride ben bir at çek denemesi yapacağım bir dostumla umarım yozuri sahtemde elime geçer sizlere bir rapor sunabilirim..konca ve ulaşlıda denemeyi düşünüyorum şansımı sizce iyi bir fikirmi herkese saygılar..
Sn.Deniz üstadım,sahtelerin hepsi mükemmel.Hani biri varya üzeri pulluymuş hissini veren,işte o dibi tarayarak geliyor.Bir sabah onu denemeliyim.Ondan çok umutluyum.Öbürlerinden de lüferde umutluyum.Bir tanesinin gözü çıktı.Sahteleri alır almaz hepsinin gözlerine Japon yapıştırıcı döküp sağlamlardım.Bu sefer unuttum, birinin gözü gitti.
İsmail abim o kadar reklamını yaptın ki göze gelmiş gariban...... Üzeri pullu gibi olan dediğin Tobimaru....hepsi bir yana o biryana.......
Artık şu büyüklerimiz bir buluşma ayarlasada buluşak bizim büyükler daha sıcak sobanın başından kalkıp buluşma ayarlamaya niyeti yok görülen bu şimdi büyükler varken biz kücüklere düşmez yakışık almaz siz buluşmayı ayarlayın bende levrek tutmanın inceliklerini sizlere anlatayım öyle sahteyle falan olmaz o iş en azından marmarada pek tutmaz şaka şaka maksat büyüklere gaz vermek olsun tarifte hata olmazmış bu arada ismail ağbi beni aramışsın kusura bakma ağbi fabrikada işler cok yoğun duymamışım farkettiğimde gec olmuştu dönemedim affola
Sn.Gürkan kardeşim,Recebe kızıyorduk sık sık sana ceza kesiyor diye ama haklıymış.Galiba ben de sana bir ceza keseceğim bu gidişle.Ayağını denk alasın.