İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Tebrikler.

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    dileklerine aynen katılıyorum murat'çım hayırlısı olsun.

3. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Sedat merhaba,
    2 pazar önce karaburun dan kalkan denedik sonuç alamadık.
    Forumdan bu haftasonu giden arkadaşlar rapor paylaşırsa iyi olacak.

4. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Ahh ya cok yaklasmiti bugun, az daha korfezden levrek baslikli konu actiracakti bana.Kismet degilmis,kiyiya kadar getirdigim maria tight slalomumun pesinden gelen yaklasik 2kg'lik levrek son anda beni gorerek kayiplara karisti.Ustelik her zaman ki gibi yine oturarark avlaniyodum...Hava karardiktan sonra da baska sahteyle devam ettiysem de, ruzgara daha fazla dayanamadim ve avima son verdim.Insallah, karsi tarafa gecmeye gerek kalmadan levrek avlamak mumkundur de bizler de o sansa erisiriz.Ne diyeyim, o baligi dibimde gorebilmek bile beni mutlu etti.Saygilarimla..

5. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Biliyordum böyle olacağını, saracaksın basımıza belayı. Sen buraya bı rapor yapistir hele bak, sabahlara kadar girebiliyomuyum eve ...:):):)

6. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    :-D:-D yok yok saka yaptim agabey balik falan yok;-);-)

7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım son birkaç gündür pc.mdeki arıza yüzünden foruma girememiştim.Anca hallettim,tabiiki dostlarım sayesinde.
    Dostlarım bu gün av bayiimde mini bir Kocaeli toplantısı yaptık balıkçı dostlarla.Toplantımızda eşek istavriti (af edersiniz.) ve levrek alındığı söylendi.Sağ olsun violonist Deniz kardeşimin de tavsiyesiyle birkaç tane Yozuri sahteler aldım.İnşallah önümüzdeki hafta içinde onları deneyeceğim.

8. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    İsmail abi seni tanımak keyifli oldu..Almış olduğun sahtelerin hepsi ile ben çok güzel balıklar tuttum.. Birde sahteler körfezde çalıştımı o zaman inan ben senden çok keyifleneceğim bu işe.. Şimdiden rastgele.....

9. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    vay kaçak habersiz gezmelere gidersin he :)

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    bu gün telde dediğini yönetime iletmiştim, ama girmişsin siteye, sevindim. deniz hocaylada tanışmışsın, sahtelerinde hayırlı ,olsun trofe balıklara inşallah.

11. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sağ olasın Recebim.Deniz hocanın muhabbetine doyamadım.Gerçekten çok güzel bir tanışma oldu.Harika bir kardeş.Balıkçılığı da bayağı iyi yani.Vallahi Recebim anlayamadım av bayiim Merih beyle ortak mıdır nedir:) :eek: .Şaka bir yana oldukça iyi sahteleri tavsiye etti.Hepsini aldım.Bu hafta içinde deneyeceğim.

12. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Aramıza yeni katılan bir arkadaşa (metalurjist41)malzeme almaya gittik yaw kötü niyetimiz yoktu..Tamamen yardım etme isteğimden kaynaklı .Beni bilirsin..

13. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Sağolsun Deniz abi bana yardımcı oldu. İsmail Abi ile de tesadüfen av bayisin de tanışmış olduk. Çokta güzel oldu. Sanal alemden gerçeğe dönüş gibi. :)

14. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Aynı saatlerde ben de oralardaymışım, ismail abi ile telefon konuşmamızda farkettik.
    Böyle olmuyor arkadaşlar, en kısa zamanda bir kocaeli buluşması planlamak lazım....

15. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Kıymetli dostlarım,zaten bir tane Muratımız var onu mu kıracağız yani.Hemen bir tanışma toplantısı yapalım balık başlamadan.

16. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    inşallah salı akşam üzeride ben bir at çek denemesi yapacağım bir dostumla umarım yozuri sahtemde elime geçer sizlere bir rapor sunabilirim..konca ve ulaşlıda denemeyi düşünüyorum şansımı sizce iyi bir fikirmi herkese saygılar..

17. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Deniz üstadım,sahtelerin hepsi mükemmel.Hani biri varya üzeri pulluymuş hissini veren,işte o dibi tarayarak geliyor.Bir sabah onu denemeliyim.Ondan çok umutluyum.Öbürlerinden de lüferde umutluyum.Bir tanesinin gözü çıktı.Sahteleri alır almaz hepsinin gözlerine Japon yapıştırıcı döküp sağlamlardım.Bu sefer unuttum, birinin gözü gitti.:D

18. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    İsmail abim o kadar reklamını yaptın ki göze gelmiş gariban......:D :D :D :D

Üzeri pullu gibi olan dediğin Tobimaru....hepsi bir yana o biryana.......

19. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Artık şu büyüklerimiz bir buluşma ayarlasada buluşak bizim büyükler daha sıcak sobanın başından kalkıp buluşma ayarlamaya niyeti yok görülen bu şimdi büyükler varken biz kücüklere düşmez yakışık almaz siz buluşmayı ayarlayın bende levrek tutmanın inceliklerini sizlere anlatayım öyle sahteyle falan olmaz o iş en azından marmarada pek tutmaz :D şaka şaka maksat büyüklere gaz vermek olsun tarifte hata olmazmış bu arada ismail ağbi beni aramışsın kusura bakma ağbi fabrikada işler cok yoğun duymamışım farkettiğimde gec olmuştu dönemedim affola

20. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Gürkan kardeşim,Recebe kızıyorduk sık sık sana ceza kesiyor diye ama haklıymış.Galiba ben de sana bir ceza keseceğim bu gidişle.Ayağını denk alasın.