Yinemi memleket yolları göründü..!! ne zaman gidicen, dönücen..? Daha yeni gelmiştin oysa..!! Selâmlar...
Haklisin agabey geleli iki hafta oldu ancak ogrencilik zor geliyor zaman zaman malum....Cok ozluyor insan her seyi..O yuzden kisa tutmaya calisiyorum arayi.Hafta sonu ayni avlaklarda avlandigimiz degerli buyuklerimle tanisma ve avlanma organizasyonumuz var sanalligi somutlastirmak zamani gelmis.Geldikten sonra musaadenle seninle ve bir kac degerli buyugumle de tanismak istiyorum.Bakarsin bir gun elimde levrekle kapini calarim???Gorusmek dilegiyle,saygilarimla...
değirmendere sahilleri derinlik bakımından nasıl ustalar yemli av yapabileceğim derinlikte bi bölge varmı karagöz çıktığını gördüm ustaların raporlarında hemde hatırı sayılır balıklardı maşallah bizade nasip olur inşallah
Sn.Mehmet kardeşim,aşağı ykarı her gün avlaklarımızı dolaşıyorum.Bu sıralar sabah ve akşam ezanları vakitlerinde seyrekte olsa hatırı sayılır irilikte levrekten başka bir şey yok canım kardeşim.Silikon veya rapala sahteleriyle alınıyor. Değirmendere sahilleri taşlık ve sığ sayılır.Derinlik fazla yoktur. Sana bir tito vereyim.Goncanın orası hem biraz daha derin ama yine taşlıktır.Çok olta takılır.Balık bakımından da bol ve çeşitlidir.Oraya giderken lojistiğini bol tutasın.Çevrede bir dükkan falan yok.Yiyecek ve içeceğini bolca tedarikleyipte gidesin kardeşim.
sağol ismail abi bu gonca dediğiniz yer tam olarak neresi nerden gidebilirim ben kandıra yolundayım burdan araçla hangi yolu takip etmem gerekiyor
Allah kolaylık versin, okul işleri kolay değil kendi oğlumdan biliyorum, sınavlar falan bazen yüzünü zor görüyoruz, hayırlısı ile gidip kelmek nasip olsun, levreği anladıkta kapıyı nasıl bulacaksın... önce kapıyı bul, gerisi önemli değil, kapım sonuna kadar açık, Allah için, birbirini seven dostlar olsun yeterki... Görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet ol, Selâm ve sevgilerimle, Hayırlı yolculuklar...
Araç kendininse, yolu bimem biliyormusun, bilmiyorsan da sorunca herkez gösterir kolay, sırasıyla, gölcük, değirmendere, halıdere, ulaşlı ereğli, karamürsel , yalova yolu güzergâh, Halıderenin çıkışından sonra sağda bir askeriyeye geleceksin, ve tam o noktadanda rampa başlar, gonca o askeriyenin olduğu yerdir, o askeriyeden geriye doğru sahildeki kayalaıkların olduğu yer gonca diye tarif edilir istediğin yerden olta atabilirsin, buraya gelmeden az önce trafik ışıklarına geleceksin, kendi arabanla gideceksen bu ışıklardan sola dönüp müsait bir yere arabanı bırakabilirsin, umarım tarif edebilmişimdir, dilerim kısmetin bol olur....RASTGELE....
Bu senenin ilk levregini aldım sonunda 2 adet 3.4 kg en kısa zamanda foto ve raporu eklerim bu aralar pc sapıttı format atar atmaz raporumu yollayacam
İste budur be kardesim, sayfamız şenleniyor. İnşallah o resimleri yükleyeceğin zamana kadar niceleri de eklenir, yakışıklılarin resimlerini heyecanla bekliyoruz. Rastgele...
Tebrikler sonunda guzel haberler gelmeye basladi av hakkinda daha detay bekliyoruz yakışıklınin resimlerinide bekliyoruz rastgele