saol abi devamını beraber getirelim inşallah.. levrek merası var yeni öğrendiğim bu arada bir ara konuşuruz.. sağlıcakla kal..
saolasın sabri abi senin tavsiyenin etkisi büyük alacağıma inanmanda beni mutlu etti bunun içinde saol.. biraz daha tecrübe edindikçe sanırım daha da verimli olacak devamına hepberaber rastgelir umarım çok selamlar sağlıcakla kal..
Tebrikler Övünç hayırlı ve bereketli olsun Allah cc daha güzellerini yakalamanı ve sayılarını arttırsın.... Selâmlar...
aleyküm selam abi sanada hayırlı akşamlar,az önce istanbuldan geldim çok fena üşüdüm izmit gibi değil istanbul geceleri epey serin aman dikkat edin
şifayı kaptım anca düzeliyorum inşallah bir kaç güne tamamen sıfırlanacam sen de dikkat et iyi giyin hazır dişlilere bulaşmışken elin rahat durmazsın artık gibi geliyor bana rast gelsin hayırlı cumalar olsun cümlenizin cuması mubarek olsun övüç ve izmit
YOK..! YOK..! evden daha çıkamadımki baya baya bir sona yaklaştık gibi sanki, artık önümüzdeki günlerde marinaya giderim heralde... idk 15 gündür gittiğim yok... reeling banghead Selâmlar...
Erhan abi geçmiş olsun, 15 gün çok uzun zaman, yarın çıkarsın belki Eğer yarın bir aksilik olmazsa o tarafa gelebilirim, Övünçle Emrahada haber veririz, müsait olurlarsa hep birlikte bir av yaparız inşallah
rast gelsin abi kendinize dikkat edin sağlıcakla kalın Allaha emanet olun yaparsınız tabi rast gelsin hepinize abi sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
farkındayım abi sen bizi bırakıp nasıl gidicen şimdi oralara cyrr kısmet abi nasılsa sezon daha yeni başladı bundan sonra hayırlısı ile gideceğimiiz daha çok avımız olur bana müsade abi yarın iş var cümleten hayırlı geceler Allaha emanet olun sağlıcakla kalın herkeze selamlar
geçmiş olsun abi dikkat et kendine hazır sezon açılmışken vallaha içimi okudun sabri abi fena hastalık bulaştı dişlilerden çok farklı bir keyifmiş
selamlar isa abi nasılsın ? yarın 4 12 yim ama geç saate kadar balıkta olursanız çıkışta gelirim yanınıza mutlaka..
Sağ olasın... Uzun zaman ama geçmedi gitti başımın belâsı ...! banghead bende yarın akşam marinayı düşünüyordum kısmet bakalım..! idk iNŞALLAH... KAÇ GİBİ BURADA OLACAKSINKİ...? İnşallah emrah falanda işte olmaz...barışın haberi varmı..? Görüşmek üzere inşallah..Selâmlar...