sağol abi buralardan lüfer raporu gelmesi yakındır kanımca inşallah o raporu açan ben olurum selamlar görüşmek üzere..
aralarda büyükler vardır abi sen yinede dene rast gelsin inşallah övünç inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere inşallah raporu açtığında hepinizin ellerinde bolca lüfer olur rast gelsin hepinize sağlıcakla kalın rast gelsin Allaha emanet olun hepiniz
herkese selamlar.. pek ses yok bizim sayfadan bari bişeyler yazalım belki hareket olur en son mera yoklamamda istavrit oldukça boldu 2 kilo kadar aldım eşkinaya döndüm.. gece uzun süre uğraşmam sonucunda ise bir tane eşkina geldi fakat suya iade çünkü limit dahilinde değildi..birde taş altı yapıp kurtulan bir eşkinayı kaçırdım o iri bir taneydi malesef kurtardı paçayı yanımda ki arkadaşım bir tane aldı ve bir tane kaçırdı..yanımızda biri el oltası ile kiloluk çekti bir tane gitti.. fakat izmarit ve ispari alanlarda vardı hemde her biri el kadar.. iyi izmarit yapan bir yer öğrendim yarın kısmetse oraya niyetliyim bakalım varsa katılmak isteyenler yazışalım.. herkese rastgelsin hayırlı günler..
yine eşkina aşkına kurban gittik abi lüfer denemek yalan oldu.. zaten kıyıda istavrit o kadar çok varki muhtemelen civarda onları rahatsız eden bişeyler yok.. sadece akşam üzeri çapari yaparken suyun üzerinde atlayarak ilerleyen bir grup istavrit gördüm daha sonra kayboldu gözden.. kanımca gırgır teknelerinin körfeze girmemesi oldukça işe yaramış görünüyor sanırım sular biraz daha soğuduğunda trofeler çıkacak karşımıza aman takımları sağlam bağlayalım selamlar sevgiler abi görüşmek üzere..
selamun aleyküm izmit hayırlı günler herkeze cevap yeterli heralde övünç bekliyorum artık senden raporları haberin olsun
o zaman kaşık ve rapala ile yoklayım yarın bakalım.. birde lüfer hangi saatlerde daha iyi av verir sabri abi yani akşam saatlerimi sabahmı yoksa her saat olabiliyormu ? inşallah abi kısmet bakalım
lüfer değilde bu gün yanımdaki adam 10 paralık river sahteyle 2.5 kg lık levrek aldı dah lüferde siftahım yok gölcükten atıyorum
haydaaa maşallah diyelim abi mesaj attım bir incele bakalım uyarsa yapalım bişeyler.. bak şimdi bir de levrek varmış napıcam ben şimdi rahat duramıyorum evde afakanlar bastı yarın sabahtan akşama mera mera gezicez anlaşılan
sen ne yaptın be abi şimdi gelde at çek yapma askeri bölgeden mi alındı yoksa normal bir bölgeden mi askeri bölge ise normalde değilse rapala düğümlerini atmaya başlayım hemen birde sabah mı akşammı ? yarın k.mürsele kadar meraları dolaşmaya niyetliyim katılmak isterseniz buyurun hem tanışmış oluruz.. selamlar..
Ve Aleyküm Selâm... Sanada hayırlı ve mutlu günler, nasıl oldun düzelebildinmi...! İsayı görürseniz veya konuşursanız selâmlarımı söyleyin...! gözden ırak gönüldende ırakmı oluyor ne...! Selâmlar...
Selamun aleyküm Erhan abim, gözümden uzak olsanızda gönlümden ırak değilsiniz. Burada durumlar biraz karışık, bir süre forumdan uzak olabilirim, İzmite geldiğimde arar haber veririm, yakın bir zamanda gelmeyi düşünüyorum inşallah... Körfezdeki tüm dostlara en içten saygı, sevgi ve selamlarımla, Allaha emanet olun.
saol erhan abi çok şükür iyileşicez inşallah Allahın izni ile eyvallah abi saol körfezden de sana selamlar sağlıcakla kal Allaha emanet ol
OHHHH...! BE..! Çok Şükür sesini duyar gibi olduk..! Sevindim... hihi arasıra yokalama çekte haberimiz olsun... Fazla karıştırmayın şu yalan dünyada, yalan dünya sultan süleymana bile kalmamış..! Gel, Gel...Şu sabriyide getir artık bir görüşelim, tanışalım, artık... Hatta şöyle havalar bozmadan, geçen gelmeniz gibi bir gelin..! gözümüz gönlümüz açılsın... Bu güzel mesajınla bilgilendirip içimi ferahlattığın için çok teşekkür ederim. ama K.çeşmede karşılaşıpta, bir çay içmeye gelmediğiniz için, üzüldüm..! gelirsiniz diye baya, baya bir umutlanmıştım oysa...! Görüşmek üzere, Saygı, Sevgi ve selâmlar bizden Allah cc emanet ol...! mrsparkle
kısmet inşallah abi nasipse bende çok isterim ama bakalım nasıl olur havalar soğusun problem deil yeterki gönüller bir olsun erhan abim
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,abilerim. Bir süredir buralarda yoktum. Yeni döndüm. İyi akşamlar herkese