Hoşgeldin Yusuf... Nerede kaldın istavritlar seni bekliyor hadi...! Bize marinada hergün organizasyon.... hihi hihi
selamun aleyküm izmit rast gelsin hepinize yakında yapmayı dùşündünüz organizasyonu yakından takipteyım güzel ve hoş içinize sinen bir buluşma olmasını dilerim hepinize çok güzel balıklar rast gelsin inşallah sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Ve Aleyküm Selâm... Aynen bende sizleri yakından takipteyim...! Güzel temennin için teşekkürler... Allah cc yar ve yardımcın olsun... Selâmlar... mrsparkle :wave:
Bu gece bir engel çıkmazsa 9'dan sonra oradayım, yer bulursam çaycı ramazanın karşısında olurum, orada olmazsam sola döner dönmez oralarda bir yerlerde olurum heralde... Gelirsen görüşürüz , Selâmlar...
Selamun aleyküm arkadaşlar, bugün Şileye yaptığımız gezintiden bir kaç karede sizlerle paylaşmak istedim Karamandere Saklıgöl'den enstanteneler... Tatlı su levrekleri, denizden transfer :hungry: Tatlısu midyeleri, pabuç gibiydi [/QUOTE]
ovunc41 kardeşim nasılsın umarım sağlığın yerindedir uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum babamın sağlığından dolayı ama çok şükür sonunda saglığınna kavuştu.övünç kardeşim ayın 1 ile 5 arası senelik izne çıkıyorum inşallah bu izinde görüşme imkanı buluruz.kendine iyi bak saygılar herkeze bol şanslar rast gele diyorum
abi yeni gördüm mesajı,artık kısmetse yarın akşam marinadayım gelenler de olur belki.. yem bulamazsam rapalayla devam at çek belki bu dişliler giriş yapmıştır sularımıza sanırım bu sene körfezde de lüfer alma şansımız olacak gibi inşallahta öyle olur..
selam ovunc41 kardeşim nasılsın umarım sağlığın yerindedir uzun zamandır siteye giriş yapmıyordum babamın sağlığından dolayı ama çok şükür sonunda saglığınna kavuştu.övünç kardeşim ayın 1 ile 5 arası senelik izne çıkıyorum inşallah bu izinde görüşme imkanı buluruz.kendine iyi bak saygılar herkeze bol şanslar rast gele diyorum
selamlar abi saolasın iyiyim sen nasılsın.. geçmiş olsun abi kalple ilgilimi yine ? inşallah abi denk getirebiliriz bu kez bende 24-30 eylül arası bir izne daha çıkıcam haberleşiriz yine..
övünç izne çıktığında belki bu tarafa bi sorti yaparsınız izmit olarak hazır sizden güzel bi org beklerken bizleri böyle şenlendirirsiniz
Övünç inşallah yarın (salı) akşamı görüşmek nasip olur..! Hem sana malum yerden ve eşkina dan güzel haberlerim olacak... Yem derken bende istavrit için yem bol, olmadı 2-3 istavrit yakaladımmı yem yapıyorum istavrit varsa hiç affetmiyor... ama istavritin sati pek belli olmuyor... idk akşam biraz geç gittim, sabah 5' e kadar anca 22 adet alabildim, oysa 2 gün önce sabah saat 4'e doğru güzel yapmıştı, inşallah biraz yağmur yağarsa güzel olucak herşey... Yarın akşam görüşmek üzere Selâmlar.... (saat kaçta marinada olabileceksin..!?) Gelmek isteyen tüm tnıdık tanımadık herkezi bekleriz... :thumb: