Kardeşim yarın benim gelememe durumum var. Org. çarşambaya erteleme durumumuz olabilir mi? Ya da siz takılırsınız gelebilirsem yanınıza muhabbet için gelirim.
Övünçle ben olur gibime geliyor şahsım adınada başkaları için birşey diyemem... Birde İst. katılım listesine göre benim durumum değişebilir yani...
abi inşallah ben çok isterim siz pendik taraflarındasınız sanırım oralara gelebiliriz yada başka bir yerde olur,yada şöyle söyleyim bizim buraların karadeniz kıyıları çok güzel av veriyor bu aralar taze taze bilgiler geliyor.. sizide bekleriz hem buralar oldukça sakin oluyor sabahlama vs.. olabilir potansiyel avlar;lüfer palamut ve levrek belki 1,2 hafta sonra da kalkan olabilir.. bilgiler güvenilir ve sağlamdır altını çizeyim
anladım kardeşim,şimdi yarın akşam dedik baştan belki katılanlarda olacaktır dostum,ama cuma gecesi de yapabiliriz bir hareket eşkinaya.. en kötü ihtimal gel muhabbet eder at çek planı yaparız çünkü hareket var bu ara aldığım duyumlardan..
abi yarın 4 te çıkıcam işten 5 e doğru evde olurum,bişeyler atıştırırım falan inerim marinaya tahminimce anca 7 buçuk civarı olurum orda,dip atmaya niyetim var tabi yem bulursam,gece de 12,12 30 gibi dönerim malum sabaha iş var.. yem bulamazsam artık senin yemlerden tırtıklarım
Anlaşıldı övünç...bende 7.30-8 civarı olurum heralde... Yem derken sen ne yemi kast ediyorsun, dediğim gibi tavuksa mesele değil... tırtıklamana gerek yok, istediğin gibi paylaşırız, kullanırız sorun değil yeterki balık olsun, bir şekilde hallederiz, çaycı ramazanda canlı teke bile olabiliyor, ama başka akşam eşkinaya gidersek malum meraya... bizde çıkarırız bizim komşunun oğlu eşkina lâfını duyunca gidelim ben teke çıkarırım teke var dedi, biz çıkarırız tekeyi o zaman...
Çarşamba sen yine gündüzsen çarşambada tekrarını yaparız isterseniz... Cuma gecesi müsait olursa eşkina olabilir... bakarız artık...
abi çarşamba günü 4 12 gidicem arkadaşın işi varmış vardiya değiştim cuma akşam kısmetse eşkina işi olur,teke çıkarmak kolay şükür bu sene bolca var merada.. yemde buldum boru kurdu ve sülünesim var artık kısmet bakalım hiç olmadı kefal tutarız yahu akşam görüşmek üzere abi..
***ler kardeşim bende iyiyim.evet kalple ilgili babam rahatsızdı biliyorsun şimdi çok şükür iyi.ekim ayına eger iznini kaydıra bilirsen güzel bir av yapardık.malüm ben darıcadayım her şekilde seni seve eve ağırlarım.görüşme umudu ile.telefonun bende kayıtlı daha olmazsa telden görüşürüz bir plan yaparız haftasonu için
selamun aleyküm hayırlı günler herkeze herzaman abi herzaman bekleriz biliyorsun pendik tarafınada karadeniz tarafına da gidilir kısmetse yer ve zaman olarak nasıl olur ne zaman olur bir şey diyemiyorum şuan inşallah yakın zamanda hep beraber görüşmek dileği ileşimdilik sağlıcakla kalın Allaha emanet olun avlarınız daim olsun en güzel balıklar rast gelsin inşallah hepinize sağlıcakla kalın
Akşam övünçle kâh yağmur kâh esen hava altında avımızı gerçekleştirdik, övüç dönüş saatine yakın ısrarlara dayanmayıp şeytan oltasıyla tavalık istavrit aldı ve bu av şekli zannederim hoşunada gitti, bende 46 kadar istavrit iki ufak çinekop aldım ve ufaklıkları geldiği yere iade ettim ama ilk salınan kurtuluşa eremedi sanırım denizin karanlıklarında hareket edemeden kayboldu, diğeri ise son hızla derinlerde kayboldu... ben bu akşam yine gideceğim birazdan bakalım kısmetimizde neler varmış göreceğiz gelenler buyursun gelsin..... bakalım hava müsait olursa övünçle cuma akşamı eşkinaya niyet var.... inşallah şartlar müsait olur.... gelenleri bekleriz....
tekrar tekrar geçmiş olsun.. ben iznimden sonra ki hafta ekimin ilk haftası oluyor yine bir boşluğum var 3 gün kadar sanırım o ara müsaitlik durumları olur bende yanına gelirim,belki gelmek isteyen arkadaşlarımı yada abilerimi de alırım misafirin oluruz at çekte sanırım av vermeye başlar oralarda ekimle beraber hem sizleri tanımış hem darıcayı görmüş olurum çok iyi olur yani,haberleşiriz murat abi.. selamlar görüşmek üzere..
hemde nasıl hoşuma gitti abi özlemişim yıllar sonra el oltası ile av yapmayı daha küçücük çocukken dayımla beraber akçayda el oltası ile az lidakiler çekmezdik o günler geldi aklıma.. ama hassasiyet konusunda becerimi kaybetmemişim değilmi abi her atışta çektim garanti sağol tekrardan bunu ısrarla bana yaptırdığın için,hem karagöz zamanı yaklaşırkende idman yapmış oldum bir nebze.. sabah işe gitmeyecek olsam uğrardım abi yanına ama artık cuma akşamı eğer hava şartları çok zorlayıcı olmazsa konuştuğmuz gibi gidelim eşkinaya.. bu arada burdan tüm sayfa sakinlerinede açık davetimizi yapalım ''cuma akşamı eşkina durumları olabilir gelmeyi düşünen özelden yer bilgisi alabilir''.. dediğim gibi yağmur çamur çok olmazsa niyetimiz var.. herkese iyi geceler..
selamun aleyküm abi ellerinize sağlık helal olsun daha iyileri gelsin inşallah herzaman rast gelsin erhan abi şu dişle ye ağırlık verin rast gelsin rast gelsin inşallah ellerinize sağlık
Hoşuna gittiğine bende sevindim.... Elle balığı hissettiğn anlar ve onu çekip almanın zevki çok değişik, kamışla o zevki alamıyorsun bu benim şahsi kanaatim tabiki... Dediğin gibi şartlar istediğmiz gibi olursa, eşkinaya isteyen katılabilir diyelim... Selâm ve Sevgilerimle...
sevgili kardeşim başım gözümle ağarlarım.yanlız bir sorun çıktı çalıştıgım şirket ayarlama yapmış beni ayın 5 den sonra izne çıkarıyor ondan öncesi olmaz diyorlar bende ok dedim.ayın 5 den sonra bir imkanın olursa haberim olsun görüşmek umudu ile kal sağlıcakla.rast gele
tamamdır abi benim hafta tatilleri 2 güne çıktı yılbaşına kadar ben mutlaka gelicem yanına bir mani çıkmazsa görüşmek üzere..