iyi iyi yine nasibi çıkartmışsın abi.. mezgit ne durumda yapması lazım artık bu aralarda.. taze boru kurduyla bence marinadan güzel sürprizler çıkabiilir denemek lazım hem dip hem mantarlı.. bu arada marinadan kefale atayım diyorum o köşeden,boru kurduna gelirmi acaba ? çinekop göründüyse lüferde yakındır inşallah yemli dip takımıyla sallasak denk gelir belki.. haberleşiriz yine abi görüşmek üzere iyi geceler..
iyi akşamlar dostum.. keyifler iyi şükürler olsun sen nasılsın,bu hafta arası bir akşam marinada yapalım bir buluşma uyarsa tabi.. görüşmek üzere..
Bende iyiyim kardeşim. Bir akşam yapalım org.Bana uyar. Önceden haberleşelim. Bende duruma göre işimi ayarlayayım. Önümüzdeki hafta sonu ve hafta boyunca olmayacağım. Çarşambaya kadar ayarlarsak daha iyi olur.
tamam o zaman kısmetse salı akşamı uyarmı ? burdan da herkesi davet edelim katılmak tanışmak isteyenler buyursun gelsin.. Recep ve Erhan abi sizler olmadan olmaz inşallah herkese uyarda bir araya gelebiliriz..
Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı akşamlar Hoşgeldin Yusufum nasılsın, özlettin kendini nerelerdesin
Olabilir kardeşim. Salı günü telefonlaşırız. Akşam iş çıkışı katılmak isteyenlerle birlikte güzel bir muhabbet ve av yaparız kısmetse.
sabri yazici Inşallah oda olucak nasip kısmet olursa gelicem ama nezaman olur Allah bilir abi sağlıcakla kal Allaha emanet olun yolunuz düşer buralarda olursan herzaman beklerim abi seni ôvünçü ve diğer arkadaşları[/QUOTE] İnşallah bekleriz... Allah cc bilir bilmesine, ondan şüphemiz yokta, seninde istemen gerekir birazki Allah cc nasip etsin değilmi...! Yolum o taraflara düşse uğramayı düşünmüyor değilim, gelirsek sen orada olurmusun oda belli değil, ama olmadı şimdiye kadar, Görüşmek dileği ile Selâmlar Allah cc emanet ol... :thumb: mrsparkle
Övünç yeni geldim pendikten, bakayım ne var ne yok diye, baya renklenmiş burası..! Hadi hayırlısı... her daim böyle olur inşallah... Mezgite atan yoktu hiç, kefale atanlar oluyor ama kıbrısla, pek alan göremedim, görüşmek üzere Selâmlar...
Bizlersiz olurmu olmazmı bilemiyorum...idk Yarın Pazar, P.tesi sabah erken bir iş var o iş olmazsa yarın akşam (PAZAR) marinaya gitmeyi düşünüyorum, pazar öğleden sonra kesin yine yazarım... Gidip gidemiyeceğimi... Salı akşamı duruma bakarız artık gelen olursa bende gelmeye çalışırım, söz verince hep bir aksilik oluyor çünkü... ! idk birde havalar iyice bozmadan bir tekneyle çapariye denk getirip çıksak iyi olur gibime geliyor.. Tabi herkese uyarsa... Görüşmek üzere Selâmlar....