saol abi iyilik sen nasılsın ? evet abi malesef yaptım gececiyim cuma bir yerlere gideyim diyorum uyarsa yapalım bir plan..
Ahada balıktan geldim şimdi. Denizde bitten başka bir şey yok, sizin istavrit dediğiniz şu meretten. Rüzgar bozuyor olayı. Eminim eşkinacılar bayram ediyordur. Ay dönünce, dolunay gidip kararınca, rüzgarda kesilirse, sanırım zevkli avlar olacak tuzladan içerde.
Abi her zaman şartlar uyacak diye bir kaide yok. Aslına bakarsan ben her zaman su kenarında olmayı ve elimde olta olmasını seviyorum ama çalışmakta lazım dimi? Bir akşam marinayı denemek niyetim var.
Şimdilik iyiyim, sağol, iş olsunda işbaşı yap sana ve bize bu sıralar çok para lâzım... Pazartesi gittinmi bir yerlere...? ben gelecektim olmadı, p.tesi - salı misafir vardı bugün gitti, p.tesi-salı belimde tutuldu nedense, marinadamı üşüttük nedir, cuma bilemiyorum ama, c.tesi kesin giderim pazara ne zaman dönerim bilemiyorum...idk pamukovada ufak bacanağın çocuklarının sünneti var orada olacağız, artık pazartesi ve sonrası bir yerler olabilir heralde, ama yarın marinaya gitmek istiyorum 2 gün gitmedik ya, ufunet bastı... tanıdık oldumu, yanındakilerle hem lâflıyorsun, hem balıkla uğraşıyorsun güzel oluyor, gel diyeceğim ama gececiymişsin...birilerinin ne kadar hoşuna gitmesede..! yemli istavrit zevkli oluyor, tutması...! Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb: mrsparkle
Ya.... 1-2 gün önceden haberleşelimde, sende boşuna turlamamış olursun..! nasıl İSTAVRİT..! varmıydı..!? seninde istavrit tutmak reeling hooked hoşuna gidiyormu.. !? Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb:
Ne demek istediğimi anlatamadım herhalde... Sen bana uyar dedin diye ben öyle yazdım... idk tabiki her zaman şartlar uymaz, bir şeyler denk gelmeyebilir... Yoksa ben sana çalışma falan dediğimide hatırlamıyorum... Arzular şelâle... Görüşmek üzere, Selâmlar...
doğru valla lazım ben gittim iki arkadaşla mekana her ikiside birer tane eşkina aldı birini suya iade ettirdim fakat biri takoz diye tabir ettiklerimizdendi arkadaşta ilk defa o boyutlarda bir balık çektiğinden eli ayağı dolaştı bir sevindiki sorma ben tutmuş kadar oldum,yemli irice istavrit yaptı biraz fazla da uğraşmadım tavalığı arkadaşa hediye ettim döndük.. yalnız arkadaşın ayarlayacağı derinlikten ve atacağı taşın noktasına kadar tarif ettim sadece 10 dakika sonra aldı balığını sanırım yavaş yavaş öğreniyoruz bu işi fakat hiç ummadığım bir yeme geldi her iki balıkta sanırım mevsimsel bir şey yani harika durumdaki boru kurtlarına atlamadı ama şimdilik bu yem bende sır balığa gelen olursa benle paylaşırım
Eşkina aldığınıza sevindim.. derinlik, atılacak taş, yeri baya bi merak ettim, bizede öğretirsin heralde gittiğimizde... şu yemide merak etmedim desem yalan olur... balığa ne zaman gidiyorsun...!? baksana başka öğrenme şansımız yok gibi görünüyor... hihi bildiğimiz bir yemmi yoksa...! Ben birazdan marinaya gidiyorum kısmatse... gelmek isteyenlere duyurulur...
Hayırlı geceler İzmitli dostlar, kısmetse Pazar sabahı boğazda bir organizasyonumuz olacak, gelebilecek arkadaşlar olursa, bir buluşma noktası belirleriz. Tüm İzmitteki dostlarımız ve sayfayı takip eden arkadaşlar davetlimizdir. Gelmeyi düşünenler varsa bu sayfadan organize olup, tek araçla gelebilirler
Övünç tebrikler, eşkinaların marmarada kendini göstermeye başlaması çok sevindirici bir haber, belki yarın gece bende bir deneme yaparım
Bugün öglenden sonra ve yarın tam gün çarşı iznim var kısmetse bende gelirim. Forumda konular değişmiş biraz zor oldu bulmak ama bulduk,neyse... Cümleten selamun aleyküm. Naıslsınız dostlar? İsa abi tam gaz balık organizasyonlarına devam,maşallah. Beni soracak olursanız gayet iyiyim.Bakalım tunceli'denasıl olacak. ALLAH (cc)emanet olun...
Fatih kardeşim, bizde seni çok özledik. Buralar aynı bıraktığın gibi, bir yaramazlık yok çok şükür, izne ne zaman geleceğini söylersen hemen bir eşkina operasyonu yaparız, ne de olsa eşkina canavarı sayılırsın Kardeşim Allaha emanet ol, kendine dikkat et, selam ve dualarımızla...
Sana bir lafım yok abi. Saygılar. Akşam kısmetse marinaya yada farklı bir yere gitmeyi düşünüyorum,bakalım kısmetimize ne çıkacak?
Merhaba Emrah, bırak marinayı falan, atla gel buraya, lüfer, palamut, sardalya ve istavrit...Kısmetimizde ne varsa bakarız artık