İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm cümleten hayırdır izmitliler konun yerini mi bulamadılar nerelerdesiniz sizden de ses çıkmaz oldu hangi balığı kovalıyorsunuz :) rast gelsin herkese

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İyi akşamlar... :D
    Yorguluk atmak için akşam şeytan oltası ile yemli istavrite gel reeling marinaya... ;) Yorgunluk falan kalmaz.... :) Selâmlar... :)

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm...Tekten... :D
    İzmit'liler kendilerini kaybetmişler, kendilerini bulamıyorlarki...! konunun yerini nereden bulacaklar...! :p :p ben hep buralardayımda diğerleri nerelerde seğirtiyorlar bilemem... idk :p ben bildiğin gibi bu aralar elimde şeytan oltası fırsat buldukça marinada istavrit kovalıyorum geceleri... ;) millet bir dağıldı..! pir dağıldı..! İlaçlık bir tane bulabilene aşkolsun...! idk (Hani PALAMUt diyordun sen..!?) Sanada rast gelsin...Selâmlar... mrsparkle

4. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    herkese selamlar sevgiler..
    tatili bitirip geldim ama malesef kayda değer bir av yapamadım,istavrit oldukça boldu erdek taraflarında da ama zaten buralarda bu sene bu keyfi yaşadığımız için uğraşmak istemedim,dalışlarımda hep küçük mırmırlar ve sargozlar eşlik etti bana,onlara olta atmak yerine beraber yüzmek daha bir keyif verdi :)
    daha çok at çek ile uğraştım yemli dip denemelerim küçük hanoslarla son buldu :)
    en keyif veren şey ise net bir şekilde levrek takibi almam oldu ama bu balıkları sahteye bindirmek hakikaten zamanla kazanılan ustalık istiyor anlamış oldum :)
    rover98 15 r yi takip etti bu arada bunuda belirteyim..
    kapıdağ yarımadasının görmediğim kısımlarını gezdim gece fırtına şeklinde ki rüzgar olta atmama imkan vermedi malesef..
    fakat çok harika bir köy keşfettim pırıl pırıl denizi kumu kıyıda senle beraber yüzen küçük küçük bir çok balık bakir kalmış bir yer..
    tabi güzel resimler çektim güzel çıkanları paylaşıcam sizlerlede..
    bugün yorgunum ama yarın akşam cuma günü c.tesi günü ve p.tesi günü buralarda olta atıyor olucam tatlı su olabilir deniz olabilir darıca taraflarına gitme niyetindeyim eşlik etmek isteyen olursa hemen yapabiliriz program..
    bana her yer uyar araç sorun değil balık nerdeyse oraya gideriz :)
    tekne ile bişeyler yapmak isteyenlere de eşlik ederim o da uyar..
    ilgilenen arkadaşlar abilerim olursa lütfen yazışalım tel.noyu bilen arayabilir bekliyorum cevapları birazdan da resimler ekleyeceğim görüşmek üzere..

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

gelirler gelirler erhan abi millet ramazan bayram tatil derken şimdi okul telaşı hayırlısı ile havalarda kıvama gelmeye başladı haberlerde güzel güzel devam ediyor yakında herkes gelir heralde kısmetse ne diyelim ben palamut diyorum da palamut sabri sabri demiyor arıyorum ama telefona bakmıyor kısmet ne diyelim inşallah sana da bizlerede rast gelsin inşallah sağlıcakla kal şimdilik bana müsade Allaha emanet ol selamlar

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    O senin iyi niyetin...! ;) İnşallah diyelim yinede, çıkmamış candan umut kesilmezmiş demişler ya..! ramazandan önceda farklı değildi yani... ! ;)
    Bende hadi palamuta diyeceksin diye bekliyordum...! :eek: :D
    Bizim burada palamut işi biraz zorda...! sizi bilemem...;)
    Müsade senin, sende sağlıcakla kal, Allah cc emanet ol, Selâm ve Sevgiler...mrsparkle

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Övünç hoşgeldin... :)
    Tatili biraz erkenmi bitirdin, banamı öyle geldi, neyse hoş geldin. :) Bu akşam dilersen marinaya gel, 8-8.30 arası orada şeytan oltası ile yemli istavrite atacağım, gelebilirsen hem muhabbet eder, hemde neler yapabilirizi konuşabiliriz... :) Görüşmek dileğiyle... ( mırmırda başlamış haberin olsun...;) ) Selâm ve Sevgilerimle mrsparkle

8. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    saol abi hoşbulduk :)
    aslında yarından sonra gelecektik ama hem hava bozdu hem yarın için işim çıktı bugün döndük..
    kaça kadar orda olursun abi gelicem inşallah yanına..

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Tahmin etmiştim, hava bozunca, neyse sağlık olsun. Kaça kadar olurum balık devam ederse sabah 3'e 4'e kadar devam ederim gibime geliyor...:D Görüşmek üzere Selâmlar... :D

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tamam abi uğrayacağım yanına mutlaka ama pek geçe kalmam yol yorgunluğu malum görüşürüz marinada :)

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm Selam,ramazandı tatildi derken anca be napalım :)
    önümüzdeki bir kaç gün içinde inşallah güzel bir rapor yazmak en büyük temennim :)
    görüşmek dileğiyle selamlar sevgiler..

12. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    dostum naber nasılsın ?
    bu aralar müsait günün varmı varsa haberleşelim yarın akşama kadar ve pazar akşama kadar hariç her gün uyar bana at çek yapalım derim tatlı suda,yada gece yemlisi..
    bu akşam marinaya uğrıycam erhan abinin yanına 1 2 saat boştaysan uğra sende laflarız hepberaber..
    görüşmek üzere..

13. sabriyazici

sabriyazici sabri

Bir önceki sayfaya bakarsan nerdeyse aynı seyleri yazmışız dedim ne oluyor kafa gitti :) rast gelsin sizlere inşallah görüşürüz selamlar saygılar Allaha emanet olun

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Akşam marinada yemli şeytan oltası ile istavrite devam edildi, 70 üzeri istavrit alındı, akşam güzek balık yaptı, sabah 5'e kadar güzel balık vardı, ben ayrılırkende halâ balık ara sırada olsa geliyordu... reeling hooked
    Sağolsun Övünçte geldi, ayak üstü baya bir anlattık, balık, deniz ve önümüzdeki günlerde neler yapabiliriz üzerine... ;) Selâmlar... :)

15. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    oooo maşallah abi iyi geçmiş peki sadece istavritmi vardı yoksa arada başka uğrayan oldumu :)
    yarın için mesaj attım bakalım geri dönüş olursa değerlendiririz olmadı karşı tarafa kaçarız,bugün recep abi aradı konuştuk belki o da katılacak bize yarın için kararı verelim arayacağım yarın onu da..
    taze boru kurdu bulabilirsek sanırım azmanda alırız gece yemlisinde..
    ben bu akşam eve geç gelirim misafirlik var akşam bakarım mesajlara sanada yollarım msg..
    görüşmek üzere..

16. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
  17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet güzeldi akşam, sabah 5'e kadar kaldım... :D Senle muhabbet ederken sağ tarafımda oturanda sen gittikten sonra ne çok muhabbet ettin tamda balık yapıyordu demezmi...! :D kafalarındada bira mahmurluğu vardı zaten, uğraşılmaz, iş alırız diye kısa kestim bende... :D azman boru kurdunamı geliyor, tavuğa veya sülüneze gelmezni diyorsun...!? demek racep ustada gelecek, iyi olur... :) Görüşmek üzere... Selâmlar... :)

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hadi ya zaten arkadaşlar inceden uçuşa geçmişti ben ordaykende,ya ben anlamıyorum hani marina ve sekaparkta içki içmek yasaktı adamlar çatır çatır kırmızıları götürüyorlardı yahu :)
    hep ailelerin geldiği yerler aslında olmaması lazım neyse..
    abi benim kendi gözlemim boru kurduna daha iyi geliyor,gece eşkinada yoklanabilir boru kurdu olursa..
    denemek lazım tabi tavukta olur sülüneste ama en verimlisi boru kurdu yada daha ince bir kurt oluyor o da iş yapıyor..
    araşıcam yarın recep abiyle inşallah o da gelir..
    bu arada darıcadan haber yok şu an o yüzden bu tarafları alalım listeye ya mırmıra gidelim yada mekana bana her ikiside uyar..
    yarın nasıl haberleşicez birde abi ?

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    herkese iyi akşamlar..
    az önce balıktan geldim eve yorgunluk hat safhada aşırı rüzgarında etkisi ile hafif bir çarpılma hallerindeyim :)
    günün sonunda 84 adet istavrit 2 si azman,istavritlerin boyu oldukça tatmin edici,1 zargana ve 1hamsi..
    çapari ve yemli olarak alındı balıklar yemli daha verimli oluyor..
    yanımda biri de 650 gr civarı bir eşkina aldı 3 buçuk saat bekledikten sonra :)
    mezgit kendini göstermeye başladı hemde oldukça iri boylarda benden bilgiler şimdilik bu kadar iyi geceler..

20. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Kardeşim nasılsın?
    Hoş geldin.
    Bugün arkadaşın düğünü var,bana yarın uyabilir.Ama yarında senin işin var galiba.
    Olmadı telefondan haberleşelim.
    Sürekli foruma bakamıyorum.