selamlar abi,akşama bir planım yok çünkü sabah erkenden erdek yolarına düşücem inşallah 1 hafta kalıp döneriz kısmetse.. haftaya cuma bir yerlere gidelim deniz olur tatlı su olur hiç farketmez ama niyetimde haftaya cuma darıca yada eskihisar-pendik tarafları var bakalım.. hiçbiri olmazsa da merama giderim sabah mezgit zargana akşamda yemliye bakarım taşlara.. ayarla sende kendini abi gidelim bir yerlere..
Merada mezgit varmıki..!? Haftaya cuma iznin devam ediyormu..? cuma olmazda, başka hergün olabilir tabi bir olumsuzluk çıkmazsa... bende akşama marinaya gitmeyi düşünüyorum hem deniz havası, varsa birazda balık yakalamak, darıca olabilir, değişiklik olur, görüşmek üzere sana iyi tatiller, kazaasız belâsız git gel inşallah...
Seninde bayramın mübarek olsun Yasin. __________________ Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutkular asla iyileşmez..Recep-1961-ARH+Kocaeli *** ederim abi umarım birgün güzel bir av yaparız.sana özelden yazdım aldınmı yazımı?
başlar abi bu aralar mezgit zaten çapariye tek tük geliyordu.. namazdan sonra gideriz abi cuma günü.. yada başka gün ayarlarız,ben 4 eylül gece 12 de işbaşı yapıcam.. teşekkür ederim abi sanada rastgelsin görüşmek üzere..
Akşam iş çıkışı tekneyle şöyle ortalığı bir kolaçan ettik. Sonuç sıfır. Ha, hani, istavrit gibi olmasa da olur şeyler bolca var gerçi.
Akşam marinadan yemli şeytan oltası ile 2 tavalık (olmasada olur) istavrit almak nasip oldu. C.tesi, pazar akşamı tekrarı olabilir...
Hayırlı akşamlar İzmitli dostlar Artık Ramazanda bittiğine göre, buralarda bolca balık resim ve raporlarıda görmek istiyoruz, boş durmak yok
Hayırlı akşamlar... Öncelikle senden balık resimleri bekliyoruz... Balığın merkezine gidiyorsun çünkü... Gerçi salı gününden itibaren hava dissedilir derecede serinleyecek diyor ama...! idk Yinede güzel bir tatil yapmanı ve dinlenmeni dilerim...! güle güle git ve gel...!
Tebrikler, Kısmetiniz hep açık olsun.. eşkinalar nasıldı..? 500-600gr üzeridir inşallah... başka neler çıkıyordu..? mezgit ve ve iri istavrit varmıydı acaba...? birde burada meranın adını yazmamaya çalışalım... çünkü millet Allah ne verdiyse götürüyor...! eşkinaları aldığınız merada milletin ufacık eşkinaları aldığını kendimde gördüm, çuval dolusu götürüldüğünüde duydum çünkü...! Kısmetiniz her daim açık olsun, Belki oralarda bir yerlerde bir gün karşılaşırız... Her zaman RASTGELE... :thumb: Selâmlar....
Herkese iyi akşamlar. Anca işte geldik,yorgunluk atıyorum.(Tabi atabilirsek,sabah kaldığımız yerden devam) Bir süredir yoğunluktan foruma da uğrayamaz oldum.