BİZİM BİR BARIŞ VARDI O NERELERDEKİ SESİ SOLUĞU ÇIKMAZ OLDU, BİR ARAMAK LÂZIM BEBEK BEKLİYORLARDI DOĞMUŞTUR ZANNEDERSEM.. ZAİT GELMEZMİ SENCE...!?
Ben biraz sahura kadar kestireyim... 3 sat sonra 4 gibi buralarda olurum yine, herkeze bereketli sahurlar....
Övünç akşama iftara gelecekler varmış ben sana katılamayacağım kusura bakma... inşallah birdahakine diyelim...
tamam abi önemli değil ne demek.. yalnız kaldım sanırım bende gitmem ama canım balık çekti artık ya dışarda ya evde yaparım
bugün birşey yapamadım bende dayı oğluyla iftar yaptım dışarda,marinada kıraça yapıyordu akşam üzeri.. ben inşallah yarın yapmaya niyetliyim birşeyler abi.. yarın taze yemde gelir bakalım kısmet nasip,eskihisar için kimseden ses çıkmadı.. yarın için müsaitsen yapalım bir plan abi..
Yarın ben gelemem kardeşim kusura bakma ama bayram 2 ve 3. günü için plan yapabiliriz.Tatlı su -tuzlu farketmez.Su olması yeterli Haberleşelim. Bayramdan sonra hafta sonu var.Olmadı o zamana bir şeyler ayarlayalım.
tamam kardeşim 3. gün için haberleşelim yine.. bayramdan sonraki hafta sonu ben erdekte mırmır yakalıyor olucam kardeşim yada ne denk gelirse artık görüşmek üzere selamlar..
Bütün hemşerilerimin bayramlarını en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk ve bol balıklı günler dilerim
tüm sayfa sakinlerine ve forumdaşlarıma hayırlı bayramlar dilerim herşey gönlünüzce olsun.. bu arada bu akşam yine yemeklik istavrit çıkardım hava kararırken çapari sonra da yemli olarak verim alınıyor,bir tanede azman denk getirdim bir tanede irice hamsi bilginize..
hayırlı ve huzurlu bayramlar bende herkesin bayramını canı gönülden kutlarım övünç balıkları benim aldığım yerdenmi aldın