kardeşim merhaba msj cevap veremedim kusura bakma babama anjiyo yaptırdım kalbine stend takıldı hastanede sabahladığım için msj cevap veremedim bir kaç gündür koşuşturma içinde idim.tüm dostlara selamlar.kardeşim zargana başladı haberin olsun birgün beraber balığa gideriz inşallah.
herkese merhabalar,yaklaşık 1haftadır telefon hattındaki problem yüzünden giremiyorum malesef şu anda kuzenin evden giriyorum internete.. keyifler nasıl benim izne son üç günüm malzemeler tamamlandı sayılır herşey hazır bekliyorum artık.. kasna için birçok sahte aldım en çok çalışan ve tavsiye edilenleri bakalım artık denize tatlı suya vs.. kısmetimiz nerde ise artık..
merhabalar Yasin abi ve çok çok geçmiş olsun stendle kurtardıysanız çok iyi iyiki by pass olmamış toparlanması uzun zaman alırdı tekrar tekrar geçmiş olsun acil şifalar dilerim.. yapılabilecek bişeyler varsa elimizden gelen paylaşabilirsin abi.. haftaya gelme niyetim vardı o taraflara tabi sende müsait olursan malum önemli bişey atlatmışsınız..
Merhabalar; bende bayadır göremeyince baya baya bir merak etmeye başlamıştım... keyifler sıcaklardan dolayı biraz mayhoş... izne çıkar çıkmaz tatile gidiyormusun...? yoksa buralardamısın...!? ben buralardayım...hihi görüşemezsek iyi tatiller...reeling idk :thumb: mrsparkle
ALLAH razı olsun kardeşim.baypas olmaması çok sevindirdi bizi.doktor anjio yeterli olur dedi ama ameliyata girdikten 15 dk sonra beni ameliyat haneye çağırınca inan öyle korktumki sanki dünya başıma yıkıldı ama çok şükür doktor korkulacak birşey yok lakin stern takılması lazım dedi ve sternni taktı.24 saat konturolde kaldı ve sonra eve getirdim.şuan çok çok iyi rabbime şükürler olsun.ALLAH hiç kimsenin sağlığını bozmasın vallahi kardeşim ben evlat olarak üstüme düşeni yaptım bundan sonra yemeğine çok dikkat edecek.inan işten evi günde 100 kere arıyorum durumunu öğrenmek için.düşüncen için ve tüm arkadaşların güzel dilekleri için minnettarım.herkezden ALLAH razı olsun.görüşmek umudu ile kardeşim.
buralardayım bayram sonuna kadar abi sonra kaçarız biyerlere valide ile.. şimdide cafeden giriyorum hala sorun devam ediyor.. yarın çok sağanak olmazsa niyetliyim bişeyler yapmaya haberin olsun abi.. sıcaklar çok fena valla dayanılmıyor artık biraz yağsa rahatlar umarım.. görüşürüz inşallah..
emrah naber kardeşim nasıl gidiyor görüşemedik epeydir.. izne çıktım ben yarın için bişeyler yapabilirim buralarda uyarsa araşalım..
çok sevindim abi Allah daha kötü şeyler göstermesin tekrar geçmiş olsun.. evlatlar olarak biz vazifemizi yapalım gerisi onlara ve Rabbime kalmış.. bol bol yürüyüş yapmakta fayda eder tabi yeme içme de çok önemli,inşallah yakında görüşmek dileğiyle Yasin abi sende saol..
Yarın ben Adapazar/Pamukovaya iftara gideceğim salı dönerim heralde.. gelince dediğin gibi bakarız, şuan bile karadeniz tarafında şimşekler çakıyor, görüşmek üzere inşallah...
sağol değerli kardeşim güzel dileklerin için gerçekten yemesine içmesine yürüyüşüne ve ilaçlarına oldukca dikkat ediyoruz.hayat bu insan yaşlandıkca yılların verdiği birikimler zamanla vücutta belirtilerini gösteriyor.
herkese selamlar,halen evden bağlanamadığımdan cafeye geldikçe bişeyler yazıyorum.. dün çapari ile 1 kilo civarı istavrit aldım ama kıraçadan eser yok artık balıklar oldukça tatmin edici bir kaçta azman takıldı iğneme.. kaşıkta attım epeyce ama gelen giden olmadı malesef.. malzemecide konuşulurken kulak misafiri oldum levrek alındığından bahsediliyordu ama yer söylememekte ısrarcıydı bir bayan sakın söyleme dediler falan diyip durdu soranlara.. bence bu sene sürpriz raporlar gelecek körfezden.. bende akşam üzeri ya gölete yada başka bir yere at çek yapmaya gidicem bugün çoğu arkadaşlarda abilerimde telefonum var katılmak isteyen arasın çekinmeden.. bu arada çok iri mırmırlar vuranlar olmuş işyerimden,erken başlayacak sanırım bu sene.. sağlıcakla kalın selamlar..
Sağol kardeşim iyiyim sen nasılsın? Artık izne çıkmışsın olmadı bayramda buralardaysan bir program yapalım. İzne çıkmak benim için uzak bir terim İşler çok yoğun sadece fırsatları değerlendiricez.