İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    kardeşim başınız saolsun bu ara üzücü olaylar üstüste geldi çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin..
    ayrıca teşekkür ederim,ben 12 ağustostan 5 eylüle kadar izinliyim birşeyler yaparız inşallah..
    Sanada hayırlı ramazanlar dilerim tekrar başınız saolsun..

2. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    öyle yaparız artık abi napalım..
    valla abi heralde 7,8 gün kalırız,oralarda çok sakin koylar var ve balık kaynıyordu eskiden şimdi nasıldır bilemiyorum 7 sene oldu gitmeyeli 9 yaşımdan beri her sene gider 20 25 gün kalır gelirdik..
    gideceğin zaman haber ver ayarlatırım sana pansiyon bizde orda tanıdıkların evine gidiyoruz güzel yerdir ama eski sakinliği pek yok diyorlar bakalım gidersek inşallah görücez..
    gözün kapalı alabilirsin abi çok rahat insanı yormayan ve hem spin hem yemli kullanabilirsin oldukçada güçlü makina tavsiye ederim..bendende selamlar saygılar..

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tebrikler yasin abi güzel geçtiğine sevindim avınızın..
    sizin o tarafa izne çıkınca gelicem haber ederim tam zargana zamanında iznim başlıyor şöyle güzel bir av yapmak nasip olur inşallah..
    birde o taraflarda at çek iş yapıyormu levrek sarıkanat gibi balıklarda merak ettim..
    selamlar..

4. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    merhabalar volkan..
    mezgit zaten kıyılayınca çapariyi dibe indirdiğinde bile oltana biner merak etme,yakın zamanda karşı kıyılarda mezgitin çok çıktığı bir yerde denedim sadece 2 adet geldi,daha zamanı var kıyılaması için ağustosun 10 u gibi başlar
    zaten mezgit iğneyi öyle yutarki ciğerleriyle beraber çıkar iğnen çoğu zaman yakalaması keyifli ve kolaydır..

5. volkanbozkurt

volkanbozkurt Volkan Bozkurt

Teşekkür ederim Övünç abi...

6. volkanbozkurt

Erhan abi selamlar... Sana mesaj yollamaya çalışıyorum ancak yollayamıyorum!!!

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Neyse sen git bir çevre araştırması yap hem duygusal yönden, hem tenhalık yönünden nasıldır diye... ;) Ben kısmetse seneye diyorum ama, senin durum bizdede var biliyorsun, büyük oğlanın ince işleri var, imkân olabilirmi seneye onuda hiç bilemiyorum ya neyse, Sen bol bol balık tut, fotoğraf çekmeye bak, bizde buradan izleriz... görüşmek üzere selâmlar...mrsparkle

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Selâmlar volkan neden yollayamıyorsun..!? benim er41han yazan yazının üzerine tıkla, özel mesaj yaz çıkar, orayada tıkla çıkan yere yazmak istediğini yaz, yazdığın yazının en altında, başlık sembollerinin altında Cevapla ve Önizleme yazar, oradan Cevapla'ya tıkladınmı bana ulaşır...Selâmlar... ;)

9. volkanbozkurt

Yeni üye olduğum için şimdilik özel mesaj yollayamıyormuşum abi, forumun kuralıymış... Ben merkezde cumhuriyet parkında oturuyorum, öğrenciyim abi, balığa gitmek için bol bol vaktim var :)

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merkezdesin yani... yarın akşam veya perşembe bir aksilik olmassa marinaya iftara yakın gitmek istiyorum, ama nasip bakalım... Selâmlar... :)

11. karakuş_34

karakuş_34 yasin

sevgili kardeşim zargana zamanı beklerim bende ekimin birinden itibaren senelik izne çıkıyorum.seni burda dostlarımla tanıştırmak isterim.levrek zamanı at çekle azda olsa levrek alıyorduk lakin zıpkıncılar levreği yuvalarında vurdugu için artık levrek tutmak çok zorlaştı.amaaa hava eğer hafif yağışlı ise ve birde kapalı ise işte o zaman zargana avına buralarda asla doyum olmaz.rapala ile bile iri zarganalar alıyoruz. zaten geldiğinde o zevki beraber yaşayacaz birde mangal yaparız harika bir gün olacagından emin ol.

12. karakuş_34

karakuş_34 yasin

sevgili kardeşim başın sağ olsun ALLAH geride kalanlara uzun ömür versin.vade nerde son bulacağı nasıl ne şekilde ölmün bizi yakalayacağı bilinmez bize sadece ALLAH tan rahmet dilenmek düşer.mekanı cennet olsun.

13. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Başın sağ olsun Emrah kardeşim.

14. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Herkesten Allah razı olsun.
    Vade geldi mi,her şey o anda bitiyor.
    Hayırlı akşamlar.

15. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    başın sağolsun kardeşim allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin mekanı cennet olsun

16. volkanbozkurt

Evet abi merkezdeyim, yarın gelmeye çalışacağm ama pazartesiye kadar kesin söz veremeyeceğim... ama sana da uygun olursa pazartesi akşam birlikte gidelim abi, sohbetimizi ederken balığımızı da tutarız...

17. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tamamdır abi şöyle söyleyim ocakların 5 km civarı kumsalı olduğundan her daim tenha yer bulma şansın oluyor mutlaka (hafta sonları hariç),piyasa nedir bu sene gidince zaten öğrenir gerekli bilgileri veririm sana merak etme..
    inşallah fırsat bulursunuz diyelim abi kısmetse güzel bir av yapar paylaşırım umarım resimde çekerim bol bol..
    ah o işler varya cebi çok fena deliyor :)

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    çok teşekkür ederim Yasin abi kısmetse mutlaka gelicem birde mangal dedin şimdi of kaçarmı ya :)
    bizde bu taraflara her daim bekleriz at çek zargana bile olsa farketmez :)
    sağlıcakla kal hayırlı akşamlar..

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ahhhhh...! ah...! :D o işleri bir kolaylıyabilsek herşey daha güzel olacak gibi, hayırlısı Allah cc dan sanada bizede... ;) Hayırlı sahurlar...Selâmlar... :)

20. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Başın sağolsun kardeşim,Rabbim merhuma rahmet, kalanlarada sabır ihsan etsin.:(