Selamlar herkese , körfezde eskina kesti mi , daha erken ama şansımızı denesek nasibimize hic mi bişey düşmez mi? Bir de bu aralar karagoze kafayı takmis bulunmaktayim fakat balığın populasyonun azalmış olması ve kurnaz olusundan dolayi avının zor oldugunu biliyorum ,yine de şansımı denemek istiyorum canlı tekeyle, bu konularda siz deneyimli abilerime de.danisiyim istedim,yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum, iyi gunler
eşkina sabırlı olursan var fakat balıklar çok çok küçük geliyor aslında şöyle 1 2 yıl dokunulmasa kesinlikle popülasyonu artacaktır her yerden az çok oltana gelecektir ama nerdeee... karagöz kendini göstermeye başladı kayalık ve karanlık yerler kestir gözüne yem olarak (benim tavsiyemdir) bu ara taze boru kurdu kullan derim.. oltanda tek iğneli gezer hafif şamandıralı takım olsun sonrası kısmet nasip sana rastgelsin..
İstanbulda karşıda çok güzel karagöz yerleri varken izmit'e gelinmez, bizim buradan millet oraya gidiyor karagöze...
Erhan abi ben hafta içi çalışıyorum akşamları yorgun oluyorum ,hafta sonu da izmitte olmam gerekiyor o yüzden izmitte balığa cikabiliyorum. Hem ben sizden daha önce o yerler hakkında bilgi istemistim siz vermek istememistiniz
Gidenler devlet sırrı gibi saklıyorlar... idk buradan giden arkadaşların çoğu romandır ve kasnaklı tek iğneli gezer kurşunlu, yada akıntı yoksa kurşunsuz tek iğneli oltayla avlanırlar, kamış kullanmazlar. sadece bakırköy tarafları olduğunu düşünüyorum...Selâmlar...
kısmet olursa arkadaşımla beraber birgün gelirim.sen gel kardeşim mangal sorun degil yeterki dostluklar perçinleşsin şimdi arkadaşıma telefon açtım balıktayım diyor sordum nasıl balık varmı diye.dediki kanki çapari ile süper balık aldım şimdi ışıklı şamandıraya döndüm yemli bile çok güzel istavrit yapıyor hemde iri iri sabahta kesin biliyorum sıyırtma ile güzel iri istavrit alır.
vay maşallah hadi bakalım kısmetiniz açık olsun iri istavrit keyfide bir başka olur.. aynen öyle abi önemli olan dostluk sohbet muhabbet..
hoşbulduk abi epey zaman geçmiş aradan ama işteydim hatta bugünkü vardiyayıda yedim geldim senden naber abi nasıl gidiyor ?
İYİ, İYİ... Kısmet olursa uyku durumu müsade ederse, bugün cuma akşam iftarda marinaya gitmek istiyorum.. reeling Kısmetse bakalım... idk
Merhabalar... Bu pazar akşamı balığa gitmeyi düşünüyorum yalnız yanıma bi arkadaş arıyorum düşünen olursa lütfen haber versin çok memnun olurum ayrıntıları sonra konuşuruz ...