Kartaldan gelecekleri almak için muhtemelen iki araç olacak ve tahmini6 kişi falan o taraftan geliyor, yani sende rahatlıkla gelebilirsin. Biraz kalabalık olduğumuzdan (yaklaşık 10 kişi), erken saatte gün doğmadan 05:30 gibi avlakta olmamız gerekiyor, ona göre bir buluşma saati belirleyeceğiz. Anadolu Kartalları sayfasından takip edebilir, bir selam verip arkadaşlarlada tanışabilirsiniz... Gerekirse özelden mesaj atar, bilgi veririz.
Gelmeyi düşünüyorsanız, arkadaşlarımızın bir kısmı Kartal tarafından geliyor, yanlız araç ve gelecek kişi sayısı akşama netleşecektir. Anadolu Kartalları sayfasından bizi takip edebilirsiniz. Belki İzmitten gelen başka arkadaşlarda olursa tek araç gelme şansınızda olabilir ki o da akşam belli olur
Abi deneme yaptım da 1 istavrit 20 gümüş gibi bir seri şeklinde ilerledi. Pek tadı yoktu.Akşam Övünç geldi. Onunla biraz muhappet ettik. Bir daha ki org. da bende katılmak isterim.
Denemeyi neyle yaptın şeytan oltası ilemi..? ne yem kullandın..? haberim olsaydı bende belki gelebilirdim... Bir aksilik olmassa yarın akşam bende gitmek istiyorum kısmet...
ÖVÜNÇ, NE HABER..? NE VAR NE YOK..? c.tesi, pazar neler yapacaksın müsaitmisin..? hani sana bir org tan bahsetmiştim, oraya gelebilirmisin...!?
Göl kamışı ile yemli olarak takıldım Erhan amca. Solumdaki arkadaşlar alıyordu ama bende gümüşler yoğunluktaydı.
Solundakilerdemi göl kamışı ile alıyorlardı..? aslında el oltası tek iğne ile daha zevkli oluyor, ve balığı hissediyorsun, el maleken iyiyse balığın yemi ağzına aldığını hissediyorsun ve yakala oranın daha yüksek oluyor, kamışta ise hareketini mantara göre belirliyorsun mantar suya gömüldümü çekmen gerekiyor... bu hafta içinde gitmeyi yine düşünüyorum. c.tesi başlayıp pazar bitecek bir org. var karşıda gelmek istermisin, övünçede söyledim... Selâmlar...
saol abi iyilik senden naber nasılsın ? valla c.tesi ist. pazarda 8 4 çalışıcam yoksa mutlaka gelirdim.. ama 24-30 eylül arası izinliyim yine o ara bişeyler yapmak istiyorum..
abi gittik işyerindeki arkadaşlarla hatta ordanda eşkinaya geçip balık almıştık bahsetmişrim sana o günden sonra gitmedim.. abi sanırım başka avlak bulmak lazım çünkü mırmır merasında o kadar çok yosunlanma varki anlatamam sana her atışta kocaman bir tomar toplayıp getiriyor iğneler umarım poyraz falan temizlemiştir yoksa durum vahim,ben yalova taraflarına doğru alternatif bir yerler aramaktayım varsa bilgin o taraftan yazışalım özelden abi bence çok daha verimli olacak o bölge bu sene sürpriz avlarda çıkabilir..
yosunlanma geçen senede vardı, demek bu senede var, ben bir yer biliyorum geçen sene duymuştum, ama gitmek nasip olmadı, karşıda bir yer sanada söylemiş olabilirim belki.. idk geçen sene falan bizim buradanda alanlar olmuş ama küçük diyorlardı, denemek lâzım bizim burasıda kumluk biliyorsun. görüşmek üzere selâmlar...
aslında marinadanda çıkar bence denesek dibi en temiz bir orası kaldı bu civarda karşıdaki yeri biliyorum abi orası eşkinada yapar büyük ihtimalle oranın dibi nasıl acaba kum,yosun,taş ? eğer temizse orası denenir hem uzakta değil.. denemek lazım,sen bu ara gidersen bir keşfet bakalım abi sonra da beraber gideriz.. birde yalova taraflarına bakmak lazım bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.. sizin oradan geçen birinin çapariye atlamış mırmır eceline susamış hayvancık sanırım selamlar abi görüşürüz..
aleyküm selam sabri abi iyilik sağlık sen nasılsın.. erhan abi marinada atıyordur oltasını muhtemelen haftaya bende katılıcam inşallah erhan abime..
Ve Aleykümselââââm..... Allah cc çok şükür, iyiyim... dün tuttuğum gümüşleri bizim kediciklere yedirirken bir parmağım bu arada tırmık yedi hepsi o... Arayıp hal hatır sormandan memnun oldum..Sevindim... Allah cc senide sevindirsin..! Sizin kartal taallûkatıda iyidir inşallah.. :! Selâm sabahlarda koptu gibi sanki. ne..! idk yeni yeni üstadlar, dostlar devreye girince... hihi Sende iyisindir inşallah Rabbim iyilik ve güzellikten ayırmasın... Selâm ve Sevgilerimle Allah cc Emanet ol :thumb: mrsparkle
Bu saatte atmam övünç sıcak olur, balıkta olmaz sanırım... Ama gece atıyordum muhtemelen değil... Akşam 10 dan 01 e kadar 5-6 balık anca aldım, ama 2 gibi uafak ufak başladı, 4 gibi çok güzel yapmaya başladı at çek, ben 05 te mecburen kalktım, halâ yapıyordu, 30 zun üzerinde balık almışım, bir tana azman birkaç iri ve diğerleri de normal boylarda idi.... Hadi sende katıl... c.tesi o arganizasyona bende katılamayacağım, senin gibi bizimde çiçek böcek işlerinden dolayı yarın akşam pendiğe gideceğiz kısmetse.. pazar gidebilirim, pazarda gidemessem hafta içi olur artık, cuma, c.tesi, pazar baya bir kalabalık oluyor, zor yer bulabiliyorsun, hafta arası nispeten iyi oluyor, senin anlayacağın ipini koparan kadın çoluk çocuk orada, ne iğne bağlamadan, ne düğümden, anlayan var, ama hepsi balıkçı..! istisnalar hariç tabi, geçen yanımda senden bile baya ufak bir genç 2 zargana aldı oradan biri çinekopmu..! biri uzun balık demezmi...! gülermisin ağlarmısın, sahi ara ara çinekopta geliyor akşam yanımdakine bir tane çinekop geldi orta boy istavrit kadardı... Hadi görüşmek üzere, selâmlar Hayırlı işler... :thumb: mrsparkle
Çok şükür hamd olsun bildiğin gibi bizde hayat gailesi uğrasıp duruyoruz bu aralar balığı biraz askıya aldım ama yakında başlarız gümbür gümbür sezon geldi nasılsa Allah cümlemize sağlık versin inşallah herşey olur rast gelsin sağlıcakla kal Allaha emanet ol Geçmiş olsun erhan abi doyur tabi pisileri hep bana hep bana olmaz Allah hepimizi sevindirsin inşallah abi Herkes iyi çok şükür izinler falan derken bu zamana geldik iste ne yapalım evet yeni gelen birçok arkadaş var ama kim kimdir hala tam bilmiyorum öğrenicez artık biliyorsun kapımız herkese açık selam sabah kesilmedi abi kalabalıktan dolayı bazen mesajlar arada kaynıyor canımız saolsun seni görùyorum abi ama sohbete pek denk gelmedik sanırım merak ettim ne oldu diye meğer sen gümüş peşine dùşmüşün rast gelsin abi sağlıcakla kal Allaha emanet ol
Geçmiş olsun erhan abi doyur tabi pisileri hep bana hep bana olmaz Allah hepimizi sevindirsin inşallah abi Herkes iyi çok şükür izinler falan derken bu zamana geldik iste ne yapalım evet yeni gelen birçok arkadaş var ama kim kimdir hala tam bilmiyorum öğrenicez artık biliyorsun kapımız herkese açık selam sabah kesilmedi abi kalabalıktan dolayı bazen mesajlar arada kaynıyor canımız saolsun seni görùyorum abi ama sohbete pek denk gelmedik sanırım merak ettim ne oldu diye meğer sen gümüş peşine dùşmüşün rast gelsin abi sağlıcakla kal Allaha emanet ol[/QUOTE] Arada mesajlar kaynıyormu...! Kaynamıyormu bilemiyorum artık...! idk Kartalların sohbetlerini satır satır takip ettiğimden fark ediyorum bazı şeyleri...! onun içinde farkındaysan pek sizin tarafa girmiyorum, garçi bizim tarafında tadı tuzu yok ya...idk hihi Benim tarzım, kişilere nasıl davranıyorsam, aynı davranışı ve muhabbeti karşımdakilerdende beklerim, ama bazılarına bu ters gelebilir ama, ben böylesim, fes ten beni takip ettiysen, paylaştıklarımı takip ediyorsan beni tanımışsındır... ben gümüş peşinde değilim, onlar benim oltanın peşinden ayrılmıyorlar... gümüşleri hep ben tutmadım zaten, gümüş yakalayanlara, atmayın dedim kedilerin nasibide çoğaldı senin anlayacağın... yoksa istavrit peşindeyim buzlukta koyacak yer kalmadı, gel bi hafta sonu istavrit yemeye...! Sanada rast gelsin... Sağlık ve Mutlulukla kal, Allah cc yar ve yardımcın olsun...! :thumb: mrsparkle
Arada mesajlar kaynıyormu...! Kaynamıyormu bilemiyorum artık...! idk Kartalların sohbetlerini satır satır takip ettiğimden fark ediyorum bazı şeyleri...! onun içinde farkındaysan pek sizin tarafa girmiyorum, garçi bizim tarafında tadı tuzu yok ya...idk hihi Benim tarzım, kişilere nasıl davranıyorsam, aynı davranışı ve muhabbeti karşımdakilerdende beklerim, ama bazılarına bu ters gelebilir ama, ben böylesim, fes ten beni takip ettiysen, paylaştıklarımı takip ediyorsan beni tanımışsındır... ben gümüş peşinde değilim, onlar benim oltanın peşinden ayrılmıyorlar... gümüşleri hep ben tutmadım zaten, gümüş yakalayanlara, atmayın dedim kedilerin nasibide çoğaldı senin anlayacağın... yoksa istavrit peşindeyim buzlukta koyacak yer kalmadı, gel bi hafta sonu istavrit yemeye...! Sanada rast gelsin... Sağlık ve Mutlulukla kal, Allah cc yar ve yardımcın olsun...! :thumb: mrsparkle[/QUOTE] Inşallah oda olucak nasip kısmet olursa gelicem ama nezaman olur Allah bilir abi sağlıcakla kal Allaha emanet olun yolunuz düşer buralarda olursan herzaman beklerim abi seni ôvünçü ve diğer arkadaşları