Aleyküm Selam abi bizden iyilik sağlık senden naber nasıl gidiyor yoktur bir yaramazlık inşallah.. hayırlı günler dilerim görüşmek dileğiyle o taraflara selamlar..
selamlar.. 3 sene evvel bir arkadaşımda marinadan çekmişti 1 buçuk metrelik bir camgöz.. körfezde balık olduğu zamanlarda mutlaka dalıverirler kıyılara..
Ve Aleyküm Selâm... Allah cc çok şükür sağlığımız iyi sayılır... Yalnız keyifler limoni baya bir balığa gidmediğimden oda... ama önümüzdeki hafta hava 20 dereceli bulacak diyor marmarada, hava ılınacak diyor, bakalım marinaya baya bir gidemedim, bir yoklamak lâzım, Bugün gündüz telf. etmeyi düşünüyordum misafir gelince unuttum, senden baya bir ses çıkmayınca.. İnşallah sende iyisindir, bir yaramazlık yoktur, yakında niyet varmı buralara gelmeye...!? reeling hooked Selâm ve Sevgilerimle, Allahcc emanet ol...:thumb: mrsparkle
saol abi iyidir senden naber nasıl gidiyor ? şu an bir program yok abi 4 12 yim.. halen sarıkanat yapıyor sanırım bir yerler nerden denesek ne yapsak acaba..
Baya bir araba olmayınca gidemedim, marinayı düşünüyorum, oradanda dişli alanlar oluyormuş, görüşmek üzere, Selâmlar...
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar Çok şükür bir yaramazlık yok Övünç kardeşim, selamını arkadaşlara iletirim Eyvallah Erhan abi, henüz belli değil ama uydurabilirsem hafta sonu gelmeyi istiyorum, kısmet diyelim. Belli olduğunda haber veririm inşallah Sağlıcakla ve sevgilerimle kalın Tebrikler güzel balıklar, daha iyileride nasip olur inşallah:thumb: Aleyküm selam asker, özledik seni En kısa zamanda görüşmek üzere Allaha cc emanet olun, hayırlı tezkereler Fatihimmrsparkle
abi yarın gece işçıkışı sabaha kadar niyetimiz var sana özelden yazayım ayrıntıları.. bekliyorum cevabını..
Hayırlı Akşamlar... İnşallah, her zaman bekleriz.... :thumb: sabri diye biride olucakmı yanında, kısmet olurda gelirsen... hihi Görüşmek dileğiyle Selâmlar...
selamunaleyküm abilerim kardeşlerim, aranıza yeni katıldım, ismim Şahin. Derince de ikamet ediyorum. hepinizle tanışmak dileğiyle. saygılar selamlar..
Selamın Aleyküm abiler... Pazar akşam arkadaşla çarşıda gezerken: ''Gel bir marinaya inelim ne var ne yok bakalım ne tutuyorlar acaba!'' diye, indik. Millet yemli çinekop tutuyordu.Boyutları çok iri olmasa da tek tük dahi olsa herkesin kovasında bir şeyler vardı.Niyeti bozdum ben de gitmeyi düşünüyorum er41han amca ne diyosun gidelim mi ?
aleyküm seölam hoşgeldiniz aleyküm sewlam erhan abiden bugun için de cevap gelir mutlaka rast gelsin şimdiden
ve aleyküm selam şahinim hoşgeldin mekanımıza şahin kardeşimizle aynı fabrikada çalışıyoruz inşallah hepbirlikte bir organizasyonda bir araya gelicez..