İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    aleyküm selam kardeşim,bu akşam kısmetse fabrikadan arkadaşlarla marinada olucaz gece 12 30 dan artık sabaha kadar devam ederiz,hem yemli hem kaşık ve rapala çalışırız muhtemelen,bakalım artık nasip diyelim olacakmı birşeyler..
    eğer gündüz yapıyorsa gece yemli daha randımanlı olur diye düşünüyorum..
    müsaitsen buyur sende gel hem tanışmış oluruz..
    erhan abinin misafirleri vardı mesaj atıcam onada bakalım ne diyecek..
    görüşmek dileğiyle..

2. gmefem

gmefem mehmet

Favori Kamış:
    alba star leader 3234 3mt ilk göz ağrım
    Favori Makine:
    shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    oklama 63 cm 2,5 kg
    herkese selamlar bu akşam marinayı teftişe gidiyoruz hadi bakalım hayırlısı inşallah kısmetimiz açık olur

3. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    tazecik zarganalar alındı artık bunada balık vurmazsa körfezi dişliler terketti demektir :)
    inşallah kayda değer bir av olur sizlerle de paylaşırız herkese hayırlı günler dilerim..

4. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    o oklamanın kilosunu kaçtan aldın la :)
    resim çok yakışıklı olmuş kanka..
    akşam dişliler gelecekmi dersin ?

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu arada balık pazarında tezgahta el kadar mırmır ve minekopları dizmişler utanmalarıda yok hayret ya..
    mırmırın kilosu 13 lira yazmışlar birde..
    bizim aldığımız mırmırları görseler heralde tane 10 lira yazarlar..
    yani şu an mırmırda sarıkanatta aynı para aynı değerde..
    kıymetini bilelim körfezimizin ufaklıkları suya iade edelim mırmır familyasını kurutmayalım..
    öyle aklıma geldi paylaşayım dedim saygılar..

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm

cümleten rast gelsin arkadaşlar yeni yeni organizasyon kokuları alıyorum hadi bakalım :) güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz rast gele

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sanada RASTGELSİN... :) hafta sonu gelde kokuları izmit'te birlikte alalım artık desem nasıl olur...? ;) Uyarmı sence...! ;)

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm... :) Hoşgeldin, kısmetse, niyetin olursa bu akşam görüşmüş, tanışmış oluruz oluruz... :) Selâmlar... :)

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

güzel olur erhan abi de nasip kısmet daha sonra inşallah :)

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sonunda niyeti bozmaya karar verebildiğine sevindim... hihi bu akşam bir aksilik olmassa gitmeyi düşünüyorum, millette toplanacak gibi görünüyor, balık olamasada görüşüp iki muhabbet etmiş oluruz... ;)

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yine kıvırdın bakıyorum... :) Çevir hamsiler yanmasın... ;) :nono: daha sonra..! idk 2000 kaç yılı meselâ... idk hihi :laughing:

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

acayip çeviririm abi hiç affetmem :D :D :D

13. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    abi senin gibi üstadla tanışmayı çok isterim :) ama sabah işe geleceğim çok kalamam sanırım.senin gelmene yetişebilir miyim bilemiyorum.şu an iş yerindeyim niyeti bozar da uykusuz kalmayı göze alabilirsem gelmeyi istiyorum bakalım :)

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bir sene oldu sanalsal tanışma sanırsam...! :D Ne diyeyim tecrübe konuşuyor diyeyim artık.... :laughing: :laughing: :laughing:

15. sabriyazici

sabriyazici sabri

hep gel hep gel bikerede ben geliyim demiyon abi :) buyur sen gel ben vardiyalı çalıştığım için öyle kolay deil zaman olarak gelmem yoksa bi şekilde şimdiye kadar buluşmuştuk saolsun isa abi bile birçok org da benim vardiya saatlerine göre ayarladığını biliyorum yoksa deil izmit benim buradan en yakın meraya bile gitmem inan okadar kolay olmuyor bazen abi

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bakıyorumda sinir katsayın hemen yükselme eğilimine girmiş gibi geldi, yanılıyormuyum yoksa.... ;) :laughing: :laughing: :laughing: Sen gel diyorsunda, nasıl ist. içi bile balığa gidemediğini söylüyorsun, ben sana nasıl uydurracağım zamanımı...;) Kaldıki benim gelememem çok farklı nedenlere dayanıyor.. ;) ama yinede gelme isteği herzaman olduğu gibi ağır basıyor...bilmeni isterim... ;) neyse görüşmek bir gün nasip olursa konuşuruz uzuuuun..! uzun...! ;) Sağlıkla kal mutlukal... Selâmlar, Allah cc emenet ol... ;) :) :thumb: mrsparkle

17. sabriyazici

sabriyazici sabri

estafurullah abi niye sinir yapayım sadece konuşmaya çalışıyoruz hayırlısı ile kısmet olur olur da nezaman olur bilemiyorum abi hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ben de görüşmeyi çok isterim ama nasip kısmet sende haklısın bende haklıyım orhanın şarkısı gibi oldu n eyse :D sağlıcakla kal abi Allaha emanet ol

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Orhanın şarkısımı oda kimki... idk ;) Nasreddin hoca olmasın sakın... ;) Selâmlar.... :D

19. barbarossa78

barbarossa78 Muhammed BİLİR

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2060 CARISMA 390CM ALBASTAR 2330 CARP 390CM
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vİ -- 4000Vİ --- OKUMA TRİO 30
    En İyi Avı:
    Yayın 60 kg civarı
    selam arkadaşlar.
    körfezde dişli turu devam ediyor, karamürsel, ulaşlı, değirmendere ve gölcük kıyılarında çok nadiren çıkıyor yemliyle ama kocaeli sınırlarını biraz daha batıya doğru geçerseniz oldukça verimli avlar yapabilirsiniz. cumartesi ve pazar geceleri oldukça zevkli av yaptık bolca sarıkanat ve lüfer aldık. gece yemli, devamında da sabaha karşı rapala kaşık denemeleri boş çevirmedi bizi.
    herkese iyi avlar...

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tebrikler hayırlı olsun... :) Batıya derken..!? K.Mürseel ötesimi, yoksa hereke, ve ötesimi..? ;) Selâmlar... :)