aleyküm selam kardeşim,bu akşam kısmetse fabrikadan arkadaşlarla marinada olucaz gece 12 30 dan artık sabaha kadar devam ederiz,hem yemli hem kaşık ve rapala çalışırız muhtemelen,bakalım artık nasip diyelim olacakmı birşeyler.. eğer gündüz yapıyorsa gece yemli daha randımanlı olur diye düşünüyorum.. müsaitsen buyur sende gel hem tanışmış oluruz.. erhan abinin misafirleri vardı mesaj atıcam onada bakalım ne diyecek.. görüşmek dileğiyle..
herkese selamlar bu akşam marinayı teftişe gidiyoruz hadi bakalım hayırlısı inşallah kısmetimiz açık olur
tazecik zarganalar alındı artık bunada balık vurmazsa körfezi dişliler terketti demektir inşallah kayda değer bir av olur sizlerle de paylaşırız herkese hayırlı günler dilerim..
o oklamanın kilosunu kaçtan aldın la resim çok yakışıklı olmuş kanka.. akşam dişliler gelecekmi dersin ?
bu arada balık pazarında tezgahta el kadar mırmır ve minekopları dizmişler utanmalarıda yok hayret ya.. mırmırın kilosu 13 lira yazmışlar birde.. bizim aldığımız mırmırları görseler heralde tane 10 lira yazarlar.. yani şu an mırmırda sarıkanatta aynı para aynı değerde.. kıymetini bilelim körfezimizin ufaklıkları suya iade edelim mırmır familyasını kurutmayalım.. öyle aklıma geldi paylaşayım dedim saygılar..
selamun aleyküm cümleten rast gelsin arkadaşlar yeni yeni organizasyon kokuları alıyorum hadi bakalım güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz rast gele
Sanada RASTGELSİN... hafta sonu gelde kokuları izmit'te birlikte alalım artık desem nasıl olur...? Uyarmı sence...!
Ve Aleyküm Selâm... Hoşgeldin, kısmetse, niyetin olursa bu akşam görüşmüş, tanışmış oluruz oluruz... Selâmlar...
Sonunda niyeti bozmaya karar verebildiğine sevindim... hihi bu akşam bir aksilik olmassa gitmeyi düşünüyorum, millette toplanacak gibi görünüyor, balık olamasada görüşüp iki muhabbet etmiş oluruz...
Yine kıvırdın bakıyorum... Çevir hamsiler yanmasın... :nono: daha sonra..! idk 2000 kaç yılı meselâ... idk hihi :laughing:
abi senin gibi üstadla tanışmayı çok isterim ama sabah işe geleceğim çok kalamam sanırım.senin gelmene yetişebilir miyim bilemiyorum.şu an iş yerindeyim niyeti bozar da uykusuz kalmayı göze alabilirsem gelmeyi istiyorum bakalım
Bir sene oldu sanalsal tanışma sanırsam...! Ne diyeyim tecrübe konuşuyor diyeyim artık.... :laughing: :laughing: :laughing:
hep gel hep gel bikerede ben geliyim demiyon abi buyur sen gel ben vardiyalı çalıştığım için öyle kolay deil zaman olarak gelmem yoksa bi şekilde şimdiye kadar buluşmuştuk saolsun isa abi bile birçok org da benim vardiya saatlerine göre ayarladığını biliyorum yoksa deil izmit benim buradan en yakın meraya bile gitmem inan okadar kolay olmuyor bazen abi
Bakıyorumda sinir katsayın hemen yükselme eğilimine girmiş gibi geldi, yanılıyormuyum yoksa.... :laughing: :laughing: :laughing: Sen gel diyorsunda, nasıl ist. içi bile balığa gidemediğini söylüyorsun, ben sana nasıl uydurracağım zamanımı... Kaldıki benim gelememem çok farklı nedenlere dayanıyor.. ama yinede gelme isteği herzaman olduğu gibi ağır basıyor...bilmeni isterim... neyse görüşmek bir gün nasip olursa konuşuruz uzuuuun..! uzun...! Sağlıkla kal mutlukal... Selâmlar, Allah cc emenet ol... :thumb: mrsparkle
estafurullah abi niye sinir yapayım sadece konuşmaya çalışıyoruz hayırlısı ile kısmet olur olur da nezaman olur bilemiyorum abi hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ben de görüşmeyi çok isterim ama nasip kısmet sende haklısın bende haklıyım orhanın şarkısı gibi oldu n eyse sağlıcakla kal abi Allaha emanet ol
selam arkadaşlar. körfezde dişli turu devam ediyor, karamürsel, ulaşlı, değirmendere ve gölcük kıyılarında çok nadiren çıkıyor yemliyle ama kocaeli sınırlarını biraz daha batıya doğru geçerseniz oldukça verimli avlar yapabilirsiniz. cumartesi ve pazar geceleri oldukça zevkli av yaptık bolca sarıkanat ve lüfer aldık. gece yemli, devamında da sabaha karşı rapala kaşık denemeleri boş çevirmedi bizi. herkese iyi avlar...
Tebrikler hayırlı olsun... Batıya derken..!? K.Mürseel ötesimi, yoksa hereke, ve ötesimi..? Selâmlar...