aleyküm selam abi hayırlı akşamlar.. müsait olursam eğer mutlaka en kötü ihtimal yanınıza uğramak isterim abi epeydir görüşemedik..
vay emrahım hoşgeldin kardeşim.. naber nasılsın ? işler güçler iyimi iyidir umarım.. biz evvelki akşam o kadar uğraştık zargana yemi ile dişliye sonuç alamadık,bugün işyerimden arkadaşla konuştum geçen hafta pazar zamanı geçmiş sülünesle iki adet yakalamış marinadan yanında bir kişi epey balık almış.. bu dişlilerin bize bir kastı var sanırım bu arada el oltası güzel çalışıyormuş bilgin olsun..
Naber üstad... Git, Git, zaman ayırmaya bak kendine... reeling hooked Dünya işi bitmez... idk SeLâmlar.... hihi
iyidir abi nolsun, iş güç çok yoğun...dün akşam gidecektim, düğün dernek cemiyet derken geç oldu, arkadaşlarda balıktaydı, ama bişey alamamışlar körfezden..bu akşam üzeri anıtın önüne inicem atçek için 1 saat kadar gelirsen görüşelim....
Sevgili dostlarım,mübarek berat kandilinde felç geçirdim.Hemen çok acil müdahale sayesinde hiçbir şeyim kalmadı.O günden beridir 15-20 adım yürüdümmü kesiliyorum.Bu nedenle tekrar hastahaneye yattım.Bütün organlarımı kontrol ettiler hepsi sağlam.Şimdilik Doktorlarım damar tıkanıklığından şüpheleniyorlar.İnşallah ilk fırsatta anjiyo olmam gerektiğini söylüyorlar.İnşallah olacağım. O günlerden beridir foruma giremedim.İnşallah mazur görürsünüz. Herkese Allahtan sağlık,mutluluk ve bereket diliyorum.
ismail abi büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
iyilik abi senden naber napıyorsun ? dün balık işi yem bulamamaktan ötürü yatmış sanırım konştum emrahla akşam 9gibi gelecektim yanınıza balıkta olsaydınız.. kısmet değilmiş,bu yağmurlardan sonra yapmıştır belki bişeyler haberi gelir sağdan soldan zaten bakalım.. ege deki şiddetli lodostan ötürü yem sıkıntısı var bu ara malesef..
Hayırlı akşamlar dostlar, dün geldiğim İzmitten bugün öğle saatlerinde döndüm.Hava muhalafeti ve yem sıkıntısı yüzünden tüm uğraş ve çabalarımıza rağmen av yapmak kısmet olmadı.Nasipten ötesi olmazmış, bir dahaki sefere tam kadro yeni grubumuzla birlikte hem tanışma, hemde keyifli bir av yaparız inşallah
İsmail abim çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar dilerim umarım anjiyonda da bişi çıkmaz sağlıcakla kal.
İYİYİM NE YAPAYIM, OTURUYORUM... idk Evet, hava şakır şakır yağıyordu, ama bugün güzeldi, istavritle dişli kovalanabilirdi ama olmadı, nasip değilmiş... haber geldi forumda var okumadınmı değirmendereden dişli haberini... isaların yeni sayfasında okumuşsundur, önümüzdeki hafta bir org falan düşünüyorlar, emrahta yorumunda gelen olursa gelmek isteyen olursa ist.la gitmekten bahsetmiş, senin durumlar ne alemde ayarlayında benide bagaja falan sığdırırsanız bende gelmek isterim hani... diyorum...! Görüşmek üzere, Selâmlar...
gördüm abi d.dere dişlilerini tahmin etmiştim yağmur arkası bişeyler yapma olasılığını.. başka kimse alamamış heralde hiç haber rapor yok.. daha bugün bizim başkanla konuştum lüfer işi bitti istanbuldan başka yerde zor demişti.. dur bir bakayım İsa abilerin sayfaya eğer işim gücüm uyarsa ben mehmetide kandırırım basar gideriz,ne demek abi gerekirse ben giderim bagajda haftaya 12 8 vardiyası var ama nasıl olur bilemiyorum belki izin günümüze denk gelirse anca öyle olur.. görüşmek üzere abi selamlar saygılar..