Selamun aleyküm dostlar, hafta sonu hava durumu önemli, bir kaç güne biraz belli olur.O zaman bazı şeyler daha netleşir, haberleşiriz. Ya Erhan abi, senin bagajda ne işin var, hem sığmazsın oraya Yeterki gelmek istiyorum de, senin için özel araç tahsis ederiz
Sağlık olsun, dişliler bu sene bittiyse seneye daha güzel olur inşallah diyelim... Bu yağmurun arkası kar gibi, salı günü keltepede kar yağacak diyordu haberler, kış kendini iyice hissettirmeye başladı artık, seni bagaja oturturmuyum ben... görüşmek üzere Selâm ve sevgiler...
Ve Aleyküm Selâm... Hafta sonu hava heralde iyice kışlıyacak gibi, İst.bul peşembe kar :smow: yağışlı diyordu hava raporu bugün, hayırlısı olsun... Ne bileyim aklıma öyle geldi, hani dedim belki izmit'ten gelen fazla olursa orası garanti olur dedimdi... hihi Ben hep istiyorumda kimsenin işimi uymuyor artık bilemiyorum..! idk bana kalsa her org. katılmak isterim... ah şu mesafeler yokmu..banghead Senin bunu bilmen grekir... neyse gönüller bir olsun diyelim... GÖKYÜZÜNDEKİ YILDIZLER GİBİ OLABİLİRSEK NE MUTLU BİZE... Selâm ve Sevgiler... Allaha emanet ol... :thumb: mrsparkle
Üstadlar bize üstad demeye başlamış Erhan amca geçtiğimiz pazar günü niyetlendim seni arıcam tam artık inan son dakika yine bir şey çıktı babam arabayla gitti yine kaldı..hereke düşünüyordum hemde.kısmet ya bir türlü olmuyor banghead
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar Erhan abi, valla hiç sorma, havalar ve gidişat hiçte iç açıcı görünmüyor, yapacak bir şey yok kısmetidk Havalar böyle devam ederse oltalarını evde bırakıp, bir cafe'de arkadaşlarla çay içeriz artık ne yapalım. Bizler her zaman sizin nerede olduğunuzu biliyoruz merak etme:thumb:
Hayırlısı olsun,bakalım, kısmetten öte yol yok, geçen sene gibi baharımı bekliyeceğiz bakalım, teşekkürler...
Herkese merhabalar,abilerim kardeşlerim. Bu hafta sonu pazar günü İstanbul'da İsa abiler bir org. planlıyorlar. Gitmeyi düşünen var mı?
Galiba balıkta herkes Emrah, birde cepten yokla bakalım En kötü ihtimal, tek kişi bile gelmek isterse sabah haremden alırız, yanında takım taşımasınada gerek yok, tüm malzemeler yedekli olarak var.:thumb:
Merhabalaaaar..... Ciddimisin benide götürürmüsün... Biraz yüzsüzlük yapayım bakalım sonuç ne olucak...! hihi Tabiki her zaman olduğu gibi yaaa kısmet diyelim...!
Bu havada kimsenin burada pek balığa gideceğini sanmıyorum. Bu akşam denizle tlf.da baya bir sohbet ettik, kulakların çınladımı...!? oda hareme gel alırız diyorda, sabah kaç arabasına binmek lâzım buradan...idk birde araba bulunurmu erken saatte...idk bir araştıralım bakalım...!
merhaba kardeşim.. gelmeyi öyle çok isterdimki ama pazar çalışıyorum malesef size rastgelsin demekten başka seçeneğim yok istemeyerek inşallah güzel lüferlerle dönersiniz kardeşim görüşürüz..
Övünç kimler gidiyor..!? Dönersiniz demişsinde idk belki bilgin falan vardır dedim... sen neler yapıyorsun...? yapmayı düşünüyorsun...! Selâmlar...
Merhaba Erhan abi, Denizle her gün irtibattayım zaten O saatlerde otobüs olmaz abi, saat 06'da avlakta olmamız lazım, özel araçla gelmekten başka seçenek görünmüyoridk Biz zaten her hafta sonu gidiyoruz boğaza, eğer bu hafta uymasa bile ne zaman müsait olursanız topluca gelebilirsiniz.Çok geniş katılımlı bir organizasyon olacağından sizlere gerekli ilgi ve alakada kusur etmekte istemiyoruz Hayırlısıyla hafta sonu bir gelsin bakalım nasıl olacak, kısmetreeling Bu aralar Barışla hiç görüşebildin mi, sesi çıkmıyor ne zamandır, gelecek olursanız onada bir haber verirsiniz herhalde
************************** İlgi ve alâka kısmı çok önemli değil... '' Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane.'' demişler... Görünürde 2 kişi görünüyor..! Barışı şimdi aradım ama Tlf. nu açan olmadı, belki o biraz sonra arar. Zaten onun sesi hiç çıkmıyorki işte böyle ararsak anca sesini duyabiliyoruz...! yoksa YOK...! idk Dediğin gibi hayırlısı olsun... Biz gelebilirsek ne getirmemiz gerekiyor araç, gereç, aklımıza gelen, gelmiyen... sandalye falan getirelimmi yoksa orada bank falan bulunurmu...idk Görüşmek dileğiyle selâmlar....
Eyvallah abi, varsa kaşık ve sahteleri, ağır kurşunlarınızı yanınıza alın.Yoksa sorun değil aramayın, ben gerekli tedarikleri hallederim:thumb: Gereksiz hiçbir ağırlığı yanınıza almayın, bankta var, sandalyede var bizde Barışın mazereti var bu aralar, hele ki bebek biraz büyüsün o zaman rahat bırakmayızmrsparkle
Oturmaya gidiyon herhalde abim? Zaten oturuyon, daha yanların pişmedi mi? İsacan yumuşak sandalye verim abimize. Uzun yoldan gelecek ne de olsa iyice bir otursun, dinlensin.
********************* 1 numara bir kaşığım var, sahte olarakta, sahtesi bile yok...! ağır kurşunlarım olması lâzım... atmasakta olur birde milleti birbirine karıştırırız önemli değil, kısmet bakalım... Ya yemişim mazereti, tamam insan gidemez gelemez, anlarımda, seyrekta olsa bir aloda diyemezmi...! banghead işte benim anlatamadığım bu akrabalarıma bile...! ondan sonra böyle dedikmi 9 köyden bavulumuzu toplamak zorunda kalıyoruz işte...! neyse kısmet görüşürüz...
Heee.! oturmaya gidiyorum, ben orada tanığım yüzlerle özlem gidermek, tanımadıklarımlada tanışmak ve sohbet etmek için gidiyorum...! Yani senin anlayacağın, balık bahane...! Piştide pudra dökecek işi bilen adam arıyorum...! Bu zamanda malûm adam gibi adam bulmak baya bir zorda...! Uzun veya kısa bu benim sorunum...! dilersen oralardan kargoylada sandalye ve benzeri şeyler gönderebilirsin... elbet ihtiyacı olan çıkar, Belki bir işe yarar bellimi olur...! idk