Ağarlamak ne kelime fevkalâdeninde favkindeydi... Herşey için çok teşekkürler... :thumb: Misafirperliğinize karşılık verebildiysek ne mutlu bize...! Kusur ne kelime... KAR bastırmadan rövanş maçına bekleriz artık... Selâmlar...mrsparkle
Maşallah hemen faaliyete geçmişsin...! Evin hamarat erkeğimi desek acaba...hihi Bak güzel eşkine haberleri geliyor övüç falan bir yoklama çeksekmi reeling hooked KAR..! :smow: BASTIRMADAN...DİYORUM...
abi zor oluyor sıkıntı yapıyorlar birde pek istemiyorum vardiya değişmeyi millet sonra karşılığını ister gibi gelip gelip duruyor şu gün değişelim bugün değişelim o yüzden o işe pek girmiyorum çok çok aciliyet bir durum olmazsa.. perşembe günü gün batmadan meraya gidip çapariydi kaşıktı çalışıp gecede eşkinaya ve dişliye yemli çalışalım diyoruz hava erken kararıyor nasılsa eşkina da daha çok dolanır ortalarda.. kesinleştirelim tabi hava şartları çok zorlayıcı olmazsa fırtınaydı sağnaktı gibi ben haber ederim abi tekrar sana.. bu arada katılmak isteyenler varsa da burdan duyururuz gelen olur belki..
Doğru o konu biraz öyle olabiliyor vardiya değişimi haklısın hayırlısı olsun... Perşembemi tam gününü seçmişsin.. O gün inşallah kar yağmaz... istanbul için mevsimin ilk karı o gün bizim buradada olabilir neyse yağmazsa hava, bakarız arık, dediğin gibi...görüşmek üzere selâmlar...
Ve Aleyküm Selâm... Seninde keyfin daim, işin rast gelsin, Herşey güzel gönlün gibi güzel olsun, Allah cc Selâmı üzerine olsun... Selâm ve sevgiler.... mrsparkle
baktık kar kıyamet cumaya kaydırırız abi bakalım artık şu hava durumlarına bir kez daha bakayım sitelerden.. abi baktık balık yok kartopu oynarız olmazmı
valla kar gösteriyor daha 2 gün önce hava yağışsız görünüyordu yahu ben mehmetlede bir konuşayım bakayım kesin karar verir sana geri dönerim abi görüşmek üzere..
*************************** Evet, Perşembe karla karışık yağmurlu, kel tepe zaten eteklerine kadar kar yağmış şu an Perşembe karla karışık..........5°C -2°C Cuma Güneşli .....................7°C 0°C Cumartesi güneşli................ 8°C 3°C Pazar yağmurlu....................5°C 1°C Görüşmek üzere selâmlar....
Hayırlı Akşamlar... Bakalım artık hayırlısı övünç ve emraha göre bir ayarlama olur zannederim..! Dediğin gibi balık olursa balık derdinden soğuk hissedilmez heralde kısmet bakalım artık...idk
Kardeşim Deniz abi ne anlattıysa harfi harfine kaydettim her şeyi Ses kayıt cihazı gibi aktarırım sana. Gerçekten çok keyifli bir gündü. Kısmetse beraberde gideriz.