İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Cengiz kardeşim bende sizler ile tanıştığıma çok memnun oldum.İnşallah bundan sonrada beraber avlarımız devam eder.İzmite de bekleriz.Biz de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

2. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Erkan abi iyi ağarlamak kelime mi.Sizler ile tanıştığımıza çok memnun oldum.İnşallah sizleri de İzmite bekliyoruz.Bizde boğaz kadar dişli olmasa da mırmır -eşkina denemeleri yapabiliriz.

3. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Hamaratlık zaman zaman gelip gidiyor.Aslında fırsatlar uyarsa deneme yapmak lazım abi.Haberleşelim.

4. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Sabri abi müthiş neşeli bir insansın.Seninle tanıştığıma çok memnun oldum.İnşallah ilerleyen zamanlarda tekrardan bir araya gelmek nasip olur.Davetimiz senin ve diğer arkadaşlarımız içinde geçerlidir.

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

Allah razı olsun bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum hatta sizlere doyamadım desem yeridir inşallah acısını çıkarmak nasip olur hepimize

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Her zaman dediğimiz gibi; "Sabri anlatılmaz, yaşanır."

Allah kısmet ederse daha ufak bir grupla iade-i ziyarette bulunuruz yakında, yeterki şu eşkinadan bir haber verin:D

8. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm

9. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    İnşallah abi her zaman bekleriz.
    Biz yeri öğrendik artık.
    Cumartesi günü bizimkiler sabahtan Eyüp Sultan'a gidelim diyorlar.Sende gel dediler.Bende beni deniz kenarında oltalarımla bırakırsınız dedim. :)

10. sabriyazici

sabriyazici sabri

:) hayırlısı olsun dualarınız hayırlısı ile kabul makbul olsun inşallah

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Demek doyamadın...! :D seni tutanmı vardı...! doysaydın... hihi izmite gel belki burada doyarsın...! ;) Bekliyoruz...! Ona göre... :eek:

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İzmit'liler yine deriiiin bir uykuya dalmış durumdalar anlaşılan... :D

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

C.tesi sabahı eyüp sultandanmı olta sallayacaksın nasip olursa...! yanlış anlamadıysam...! :D

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    valla çok derin uykudaydım abi gece vardiyasında olunca :)
    nasılsın napıyorsun ?
    yarın yapalım bir hareket Erhan abi ama ben yalnızım Mehmet rahatsız biraz katılamayacak büyük ihtimal,senin durumlar nedir,bugün kar yağar diye bir hareket yapmadık ama yarın yağış yok sanırsam..
    yarın yapabiliriz birşeyler uyarsa sanada,yem sordurdum haber bekliyorum varmıymış yokmuymuş tazemi değilmi diyerekten..
    şimdi yarın ne yapalım Erhan abi mırmır minekopmu kovalayalım eşkinamı,eşkina durumları en son ne alemde bir bilgim yok senin haberin varmı ?

15. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    iyi iyi :)
    aslında bu aralar at çek levrekte kovalamak lazım belki muradımıza ereriz :)
    yarın bişeyler düşünüyoruz mırmır olabilir eşkina olabilir artık hangisi olursa haberin olsun kardeşim gerçi net bir karar verirsek ararım seni belki mesajı görmezsin..

16. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu arada şimdi haber geldi yem yok fakat yarın sabah gelme ihtimali varmış Erhan abi haber verilecek yarın bana bakalım,yaklaşık 10 gündür taze yem sıkıntısı varmış piyasada eğer yarın gelirse tazecik olacak gelir inşallah..

17. bahane41

bahane41 ŞAHİN ACAR

Favori Kamış:
    REMİXON
    En İyi Avı:
    MIRMIR
    cümleten selamunaleyküm izmit tayfası,
    Övünç kardeşim yarın bende size katılmak isterim, netleştirelim mevzuyu..

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm selam kardeşim..
    tamam Şahinim yarın eğer taze yem gelirse bana haber gelecek senide ararım haberleşiriz..

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç izmitliler deyince, neden üstüne aldınki...!? Elini sallasan balıkçı izmit'liye çarpar burada...! ;) Keşke herkez senin kadar katılımcı olabilse... ;) Benim sözüm genellemeydi...! ;)

Yarın akşama gelince İnşallah diyelim... :) sahi C.tesi olsa nasıl olur sence...? hani dericeden leventte gelmek istiyordu ya, onun için dedim o C.teside çalışıyor da, ama olmazsa şartları zorlarım diyordu,yarın kaçta gidilir, kaçta dönülür..!? Yem adam başı kaç paket yeterli olur sence, boru kurdu bulamassak, 50 lik sülünez alsak işe yararmı, yoksa canlı teke çıkarırmıyız... ? sümer karakolunun karşısında açılan malzemecide yem olabilirmi acaba...? canlı yem bulunur diye pankart asmışlardı geçen gün...!
    eşkina denildiği gibimi acaba...? bir yoklama yapsakmıki...? netice alınmassa mır mıra bakılırmı dersin? bilemiyorum sen karar ver... ;) eşkinayı denemek istememin sebebi, İSA bir araştırın diyordu onun için...:)
    Mehmete ne oldu gripmi oldu yoksa... :( benden şimdlik bu kadar , haberlerini bekliyorum, ona göre leventede telefon ederim... ;)

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Gel, Gel, bu güne kadar gelmemen hata zaten... ;) Tanışmış oluruz bahaneyle, görüşmek üzere... ;)