Bana değil istanbula gönderecektin..! yanlış adres olmuş...! ben alışık değilim öyle koltuklara oturmaya...! aklına öyle bir koltuk geldiğine göre sen alışıksın besbelli...!
Erhan abim, gelirseniz sen hiç olta dahil hiç bir şey getirme, zaten ikimiz birlikte anca çalışırız. Diğer konuya gelince haklısın bencedemrsparkle Yahu can dostlar bizler sizlere yüreklerimizi açtık, her ikinizde rahatlıkla sığarsınız oraya, ne yapacaksınız sandalyeyi, tahtı:grouphug:
Desene ne varsa boğazda var, denize bu kadar yakın olupta körfezde bu kadar kısıtlı av yapılıyorsa bazı şeyleri sorgulamak lazım herhalde
Merhaba arkadaşlar, sizin İzmitliler bugün boğazdan güzel balık ve resimlerle dönüyorlar.Raporu ve diğer ayrıntıları kendileri yazarlar artık
Herkese iyi akşamlar. Organizasyonda emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim İstanbul ekibi ile çok güzel bir organizasyon yaptık.Aşırı derecede keyif aldım. Organizasyonun devamını bekliyorum. İlk olarak bu organizasyonu hazırlayan ve birbirinden neşeli insanlar ile tanışma fırsatını yakalamamızı sağlayan ve boğazda at-çek avlanma stilini bir öğretmen edasıyla anlatan saygıdeğer Deniz ve İsa abime,mükemmel börekler ve kekler ile ikmal desteği yapan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ferhat kardeşimin açıtığı raporun devamı olarak aşağıdaki resimleri beğeninize sunuyorum. Sanırım yakaladığım balık sayısı 4 veya 5 tir ama eve 12-13 balıkla geldim. Alçak gönüllü olup avını bizim ile paylaşan siz saygıdeğer ağabeylerime ve arkadaşlara teşekkür ederim. Ameliyat sırasında dişliden çıkanlar; İstavritin kafasını sindirmeden hayvanı kıyıya almışız. Marifetli adamımdır. Dişliler akşama hazırlanıyor. Herkese bol ve keyifli avlar dilerim. Bir dahaki org.da görüşmek ümidiyle. Saygılarımla...
geneldende yazdım buradanda yazayım kardeşim tebrik ederim güzel geçmiş istanbul macerası herşeyi bir kenara bırak o güzel insanlarla o muhteşem boğaz manzarasına karşı olta atmak bile yeter artar insana tekrar tebrikler boğazdan dişli yakalamadım demezsin artık tecrübe olmuş.. iyi öğrenseydin çok soru sorucam görüşünce kendine iyi bak kardeşim görüşmek üzere afiyetler olsun..
aldık haberleri keşke çalışmıyor olsaydım bende katılacaktım abi kısmet başka zamana artık.. bu arada körfezdende gelen haberler var yakın zamanda rapor gelir elbet.. selamlar görüşmek üzere abi..
Emrahcım, diğer sayfadanda yazdım burdanda belirteyim. Boğaza o kadar kolay adapte oldun ki, sanki hergün bizlerle avlanıyormuşsun hissine kapıldım. Tabiki bana göre bundaki en büyük etken, usta bir turnacı olman.Fırsatını buldukça her zaman çıkıp gelin, ortamı gördünüz Tekrar tebrik eder, devamınıda dilerim Sevgili Övünç kardeşim, seninde gelmeni çok arzu ederdim, kısmet değilmişidk Yokluğunu hissettik, kulakların çınlamıştır herhalde, bir dahaki sefere sende gelirsin inşallah
valla çınladı İsa abi,bende çok çok istedim ama kısmet değilmiş.. ama mutlaka acısını çıkartıcam abi bu aralar belki gelirsiniz bekleriz burayada.. selamlar saygılar..
Yılbaşından önce o tarafa bir program görünürde yok ama yinede kısmet diyelim.Ayrıca mesele senin vardiyaya denk getirmemek
İzmitli dostlarımla tanışdığım için çok memnun oldum Allah daha nice böyle organizasyonlarda buluşmak nasip etsin bizlere.
o da var tabi abi vardiya işi çok sıkıntı oluyor bu tarz organizasyonlarda malesef,çoğu kişi hafta tatili yaparken çalışıyorum,yine çoğu kişi çalışırken hafta tatili yapıyorum malesef.. inşallah diyelim bakalım abi..
İzmit'ten gelen sevgili dostlarımız erhan abi ve emrah kardeşimizi iyi ağarlayabildiysek ne mutlu bize Bir kusurumuz ve sürçü lisan ettiysek te tabiki affola Emrah bu gün boğazın dişlileri senden korktu valla