3 mırmır da dün ben aldım.Su oldukça soğumuş,balık seyrelmiş. Resimleri evde çektim,ilk fırsatta buraya da atacağım. Övünç kardeşim senin söylediğin yerden attım. Demek oradan olta atınca 3'ü geçemiyorsun
vay kardeşim tebrik ederim seni.. balıklar yağlanmış ama daha lezzetli olmuşturlar (ben yiyemedim kuzene sözüm vardı ona hediye ettim de ) demek bende bir şansızlık yokmuş 3 ten fazlası gelmiyor anlaşılan olsun bunada şükür bu yoklukta bence başarılı.. keza etrafımda çok seyrek ve herkes alamıyorken 3 balık iyidir.. verdiğim adresten balık almanada ayrıyetten sevindim görüşürüz Emrah kardeşim..
Emrah tebrikler Övünç'ü de tebrik ederim bu arada.. Geçen günkü raporu atladık Geç de olsa idare edin.. Şu sezon kapanmadan eşkina mırmır v.s. bişeyler finali yapalım ya
Hayırlı akşamlar dostlar, herkes iyidir inşallah Emrah tebrikler, maşallah boğazda dişli, körfezde mırmır hiç boşluk vermiyorsunhooked Bu arada lüfer familyası boğazdan çıkmadan tekrar bekleriz.Ne zaman müsait olursan gelebilirsin, hemen her gün ava giden arkadaşlar var nasılsa
Avlakta yanımda bir kişi daha vardı kardeşim.O da bir tane aldı.Ben yine kısmetliydim. Güneş vardı ama hava soğuktu. Balık baya seyrelmiş.Farklı türlere yönelmek lazım.Seninle bir ara konu üzerinde görüşelim.İlla balık olması şart değil.bir yerlere gidip çay içip muhabbet ederiz. Belki buradan da arkadaşlar gelir.Çay org. yapmış oluruz. Bu hafta vardiya nasıl kardeşim?
Teşekkür ederim Deniz abi. Yapalım bir şeyler abi.Maksat muhabbet olsun.Eşkina bilmiyorum.Övünç'ün duyumları daha sağlamdır.ama mırmır konusunda az da olsa bu aralar nasibimizi alırız diye düşünüyorum.
Elimden geldiğince zamanı doldurmaya çalışıyorum abi. Davetin için teşekkür ederim.Tekrardan buradan arkadaşlarla görüşüp gelmek isterim. Bu dişli arkadaş genellikle boğazdan ne zaman çıkış yapıyor abi?(Tabi hava-su durumuna göre değişir ama tarih i merak ettim.)
aynen kardeşim illa balık şart değil tabiki de,muhabbet sohbette gayet güzel olur.. bencede farklı türlere mesela levreğe dönsek sanki iyi olacak gibi bu sene körfez canlanmışken bence raporlara bir levro çok güzel gider kardeşim bu hafta c.tesi pazar izinliyim iki günden birinde müsait olucam yapalım bişeyler çay çorba olur balık olur hepsi olur mehmet bu hafta sonu karadenizde levrek yoklayacak muhtemelen bir yer var potansiyeli yüksek eğer sonuç alırsa gideriz.. bence alacakta gibime geliyor.. önümüzdeki hafta içide muhtemelen yine müsait olucam yıl sonu duruş yapma ihtimalimiz yüksek.. haberleşiriz yine kardeşim görüşmek üzere..
eyvallah abi saolasın.. bu aralar gelebilirseniz mırmır nazlıda olsa boş döndürmez eşkina konusunda ise bir gün bir günü tutmadığını duyuyorum o yüzden bu soğuklarda gözüm pek yemiyor..
O zaman tekrardan bir fırsat yaratmak gerekiyor. Övünç kardeşim,İsa abi'yi duydun mu? Dişliler gidiyormuş.
Buradan geç görebiliyoruz.En iyisi telefondan haberleşmek.Ama bu hafta sonuna bir plan yapalım kardeşim.Benimde şimdilik hafta sonu bir problem yok gözüküyor.Tabi işten bir şey çıkmazsa.
Olabilirmiş gibi geldide...cidk ondan öyle söyleme ihtiyacı duydum... Yinede kısmetten öte yol yokmuş bakalım ve görelim... idk Bulutlu havada yıldız falına baktım, sanki onlarda öyle söylüyordu...! Selâmlar...
Ben herşeyin..! Önceliğin balık olmadığını dostluğun, insanların birbirini sevmesinin, zaman zamanda olsa bir araya gelip sohbet etmelerinin öncelikli olduğunu..! birlikte balık tutmanında bu işin bonusu olması gerektiğini 3 kuruşluk lisanımlada olsa dilimin döndüğünce ima etmeye çalıştıkça bana sitem edenler olmuştu..! amma alıngan falanmışım..! abartıyormuşum..! gibi dokundurmalar olmuştu..! yanılmıyorsam...! çok şükür haklı olduğum sayenizde tescillenmiş oldu...! Teşekkür ederim...! Tabi bu güzel sistemi gerçekleştirir ve yürütmeyi başarabilirsiniz... :thumb: Selâm ve Sevgilerimle... mrsparkle