bugün saat 13 ten 16:30 a kadar ben Emrah,Hakan,Levent ve tabiki Erhan abimizle beraber oturup çay içtik muhabbet ettik kalabalık olmasakta gayet keyifli bir sohbet ortamımız oldu ben buradan bugün katılan herkese teşekkür ederim kendi adıma inşallah bu hafta arası bir akşam lodosla beraber ısınan havayla bir eşkina denemesi yapmaya niyetlendik umarım gerçekleştirir ve sonuç alırız.. herkese iyi akşamlar iyi pazarlar dilerim..
Övünç'ün de belirttiği gibi balık avı tutkunları ile bir araya gelip,çok güzel sohbet edip,çaylarımızı içtik.Tabi ki ortak noktamız olan balık avı üzerine çeşit çeşit bilgi paylaşımları ve av anıları oldu oldu.Bu tip org.ların zamanla katılımı daha da artarak devam etmesi dileğiyle. Fırsatlar uyarsa bu hafta deneme yapalım kardeşim.
Selamun aleyküm dostlar, eminim çok güzel muhabbetli bir buluşma olmuştur.Devamınıda dilerim hep birlikte
Aleyküm Selam İsa abi ve Sabri abi.. kulaklarınızı çınlattık sizlerinde gerçekten bir araya gelip muhabbet etmeninde keyfi bir ayrı oluyor İnşallah bir başka buluşmada sizleride aramızda görmeyi çok isteriz,bu hafta inşallah eşkina resimleri ile buluşturucam-buluşturucaz sizleri Havalar ısınıyormuş salıdan itibaren lodosla beraber bence bu lodos balıkta getirir denemelere devam dişli dişsiz artık farketmez Evet Sabri abi inşallah hazirandan itibaren sizin o tarafa damat olucam her fırsatta yanınıza kaçarım artık çaktırma Herkese çok çok selamlar ve hayırlı akşamlar ve güzel bir hafta dilerim sağlıcakla kalın balıkla kalın
tamam kardeşim aynen konuştuğumuz gibi,salı ve çarşamba yağış yok gösteriyor değerlendirelim,perşembe cuma yoğun sağnak uyarısı var.. umarım taze yem buluruzda bir balık keyfi yaparız şöyle seriden vuruşlu falan görüşmek üzere kardeşim araşırız..
Selamunaleyküm izmit'in üstadları Hayırlı geceler hepinize Her ne kadar sizin meralarda neşe'i muhabbet yapamıyorsak, sizler geldiniz iyiki geldiniz Erhan abi emrah kardeşim inşallah sizin meralarda muhabbeti bol bir org'da olur teşrif ederim nacizane halimle
Hava şartları olarak en uygun çarşamba gözüküyor gündüz 17-18 leri gösteriyor, güneşli bir gün... dediğin gibi yem olayıda çözülürse iyi olacak, sülünezde olacakmı gidilirse, yoksa boru kurdu ve canlı tekemi düşünülür... Ayrıca bu günkü güzel gün içinde herkese çoook teşekkürler....Görüşmek dileği ile, Selâmlar....
Ve Aleyküm Selâm... Estağfurullah, Üstadlık kiiim, biz kim... idk Yaparsın, yaparsın... Yeterki iste ve gel, bir hal çaresine bakarız, Allah cc izniyle.... Biz geldik ve sıramızı savdık, şimdilik kaydıyla...İnşallah yaşın verdiği hassasiyetle ve boşboğazlıkla istemedende kimseye karşı sürçü lisanda bulunmamışızdır, bir sürçü lisanımız olduysa affola.... bu vesileyle senin nezdinde, herkeze birkez daha bu güzel karşılama ve gösterilen alâkaya tekrar teşekkür ederim... Sizinde bize iyiki geldiniz sözünü söyleme fırsatı vermenizi her zaman bekleriz... Ne demek, her zaman bekleriz,Sen Kartaldamı oturuyordun..? orasıysa herzaman bekleriz.. gidip gelme açısından dolayı her zaman diyorum...!! şimdi bu sözümdende yanlış fikirlere kapılanlar olmasın sakın aman.. ... Çünkü hayatta ne çektiysem anlaşılamamaktan ve yanlış anlaşılmaktan çektim.... Eeee...! şimdi ne zaman geliyorsun.... Selâm ve Sevgilerimle Allah cc emnet ol... mrsparkle
Herşey nasip kısmet erhan abi İnşallah derli toplu bir org gerçekleştirirsek(herkesin iş güç durumu farklı ondan) Neden olmasın körfez organizasyonu Bu gidişle Türkiye dışına taşarsak şaşma abihihi Aslında bana kalırsa baharın o muhteşem varoluşu, çiçeklerin yerinde duramadan doğaya kendini saldığı zamanlarda olabilir Hem sıcak havalar hem sıcak muhabbetler. Bu kış günlerinde herkes donarken kimsenin ne balığa ne muhabbete bakacağı olur:laughing: :laughing: :laughing:
Bu güzel buluşmaya sebep olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim, bu buluşmaların katılımcı sayının artarak devamını diler, birdahakinde buluşmak dileğiyle tekrar teşekkür ederim...Selâmlar...
Nasibmizi, kısmetimizi ayağımıza gelsin diye beklersekde, adalar vapurunu kaçıranlar gibi çook bekleriz gibime gelyor...! hihi :laughing: :laughing: Baharı beklayen kumrulara gibi diyorsun yaniii...! idk o zamana kadar daha çoook var bahardada ayrıca yine buluşulabilir. ne fark ederki...1 olur 2 olur ne fark ederki... Tabi yine son söz arzular şelâle diyelim... Baharda olabilir tabiki, Büyük bir katılımla, bende herkez katılamıyacağı için iş güç durumundan onun için sordum kartaldamı oturuyorsun diye, yalnız gelebilirsin, kartalda oturan kim varsa meselâ fatih olabilir gibi, dedimdi..
Ve Aleyküm Selâm... Evet, az ve küçük bir katılım olsada hoş sohbet ve dost ve tanıdıkların kulaklarının çınlatıldığı güzel bir ortam oldu... Devamının gelmesini dilediğim diğer beraberliklerde katılım sayısının artmasını ve sizleride görebilme dileğiyle Selâmlar...