O zaman yarın ufaktan yolu hazırlayayım iş yerinde. Neeee çarşamba akşamı iş te kalamam mı?, işim mi var benim!!!
Ah şu balık aşkı aahhh aahhh adama neler yaptırır neleeerr Kardeşim en azından porsiyonluk alırız gibime geliyor bu ara hele hele lodosla beraber boş çevirmez büyük ihtimalle değerlendirmek lazım son demleri eşkinanın bu ara.. Sen gel,bence gel gel,yok en iyisi gel yahu
Erkan abi her zaman bekleriz.Sen yemli avcısısın abi.(Org. da söylediğin için dile getirdim)Senin için biçilmiş kaftan abi buralar. Mırmır bu sene çok iyiydi.Dişli kadar olmasan bu hayvan vuruşlarıyla insanı mest eder.(Bu sene de mırmırcı oldum çıktım )
Aynı gece siz orada bizde burdaki mekanda deneyeceğiz inşallah, bakalım güzel haberlerle dönecekmiyiz arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun, rastgele
hadi bakalım inşallah İsa abi artık telefonda bilgi veririz birbirimize canlı yayınla sizlerede rastgelsin inşallah.. bence boş çevirmez bu ara taşlıklar..
abi merhabalar,her ne kadar tanışmasakta Emrah ve Erhan abi sizlerden bahsetti kulaklarınızı çınlattık bu sene izmit körfezi demek mırmır demekti hemde hemen her kumluk alan keyifli ve randımanlı avlar verdi.. mırmır avında sanırım doyuma ulaştık bu sene.. artık son demlerini yaşayan mırmır halende av vermekte pek randımanlı olmasada yolunuz düşerse buyurun bekleriz elimizden geldiğince her merayı dener boş döndürmeyiz evelallah.. selamlar görüşmek dileğiyle..
Erkan, bak kararını ver, ikiside aynı gece, ister İzmite, ister bize takılırsın Biz bu sene ilk kez deneyeceğiz inşallah, hayırlısı olsun, dakika ve skor canlı yayında verilir
Övünç sağolasın iyi dileklerin için inşallah hem tanışma fırsatı hem av fırsatı bulur keyifli bir gün geçirmek nasip olur. Ben yanlış bölgede oturuyorum galiba şimdi anladımhihi hihi İlk sana söz verdim isa şu eşkina avı nasıl yapılır engin tecrübelerimi bir görün önce hihi zaten izmit li dostları ziyaret edeceğiz inşallah
Yaa!! şey!! yani ben!! ehh!!!hihi hihi bırakmıyorsun ki isa biraz havalara gireyim Ama itiraf et en azından muhabbetim iyi :laughing: :laughing:
Evet zaten en iyi yanın o güzel muhabbetin ve kalbin Yeter yahu, bir İzmit bir İstanbul sayfası başım döndü
Çarşamba saat kaçta gidilecek...? sen gündüzcüsün heralde, Yarından yem aramaya başlamak lâzım o zaman, tekeyi oradanmı çıkaracağız..? yoksa buralardanmı...? yine görüşürüz iyi akşamlar...
İnşallah kardeşim... Bu organizasyonlardan ilki sanıyorum bu çarşamba.Anladığım kadarıyla da sen iş durumuna göre katılacaksın Benim de iş durumum var bakalım katılmak için elimden geleni yapıcam.. İnşallah görüşürüz memnun olurum..
Eğer erken gidilecekse yani 4-5 gibi benim katılmam zor olur,ya da işe giderken almam lazım tüm takımları yanıma eve uğramadan direk gelebilme ihtimalim falan olursa artık.yem işi dediğin gibi bakmak gerek.kurt alsak bugünden barındırabilir miyiz canlı bir şekilde ?ona göre ben derinceden sorarım yemciye.
doğru sölüyon kanka . ama işkina avı neden çarşamba oldu anlamdım ama neyse toplu halde olucaksa oke karadenizide bu duruşta yapmak lazım kanka