Evvela Selamın Aleyküm Dostlar... Dünkü buluşma ile ilgili öncelikle bu organizasyon için bana haber veren Erhan amcama ve güzel muhabbetleriyle Emrah ve Övünç abime sonsuz teşekkürler.Sizlerle sohbet edip anıları konuşmak çay içmek benim için gerçekten büyük bir keyifti.Evde pinekleyeceğimize güzel dostlar edinmiş oldum kendi adıma..Bu tip buluşmaların sayıca çok daha fazla artarak devamını diliyorum ben de.Av organizasyonu için sizlerin haberlerini bekliyorum.Bir terslik olmazsa katılıcam inşallah.Sizin gibi ustalardan öğreneceklerim var
Ve Aleyküm Selâm Levent sana hayırlı işler... Evet dün güzel ve hoş bir gün oldu, bende senin gibi bu beraberliklerin yeni yüzlerinde katılımıyla artmasını dilerim. Selâmlar...
herkese selamun aleyküm hayırlı akşamlar. size pazar günümü anlatmak istedim. cumartesi iş çıkışı kandıraya rahmetli kayın pederimden kalma eve kalmaya ufak tefek tadilat işlerini halletmeye gitmiştik eşimle beraber. bu kez niyetim ciddi sabah erken kalkıp balık peşine düşmektti. cumartesi saat 21:00 da yorgunluktan uuykum geldi ve hemen yatıp uyudum. uyandığımda saat sabah 05:30 civarıydı sevinmiştim çünkü tamsaatiydi sabah balığının ama tek başıma olmam ve meraları tanımadığım için baya bi tırsmış durumda sabah ezanını beklemeye başladım havanın biraz aydınlanması benim için daha iyi olucaktı ve nitekim ezana okundu ve yola koyuldum ilk hedefim sarı sudan başlamaktı ve oradAn kerpeye kadar gitmekti. sarı su yolunda ilerlerken iki kara avcısı gördüm arabayı çalıştırmaya uğraşıyorlardı araBan indim ve onların arabasını iterek çalıştırdık araba çalıştıktan sonra farlar yanınca bi de ne göreyim Yolun ortasında kocaman betonlar giriş yasak sordum köprünün yıkıldığını söylediler dünyam başıma yıkılmıştı yaklaŞIK 6 km mesafe gitmiştim ve zamna kaybına neden olmuştu hemne arabayı çevirdim son gaz geri kerpe yoluna yamur da durmaksızın yağıyordu ama yola çıkmıştım donuma kadar ıslansamda denize sahteyi atmadan dönmeyecektim birAz fazla uzattım galiba konuya geleyim övünçe bahsettigim yere doğru gidiyordum deniz hemen yanımda karadeniz olduğunu belli ediyordu kayaları durmaksızın dövüyordu su bulanık deniz köpüklü ve yağmur inşallah alıcaktım balığı ilk gördüğümyere arabayı çekip meraya baktım yazın olta attığım yerde 50 cm den fazla su vardı inemedim güzel bir kaya üstüne çıktım denize yakın yerde olta atcak yer bakıyordum dalganın durumuna ve mesafesine göre bir yer buldum 5 dk. seyrettim durucağım yere dalga çok az vuruyor hemen indim oltamı ve övünçten aldığım sahteyi hazırladım mubarek deniz sanki bana kızmıştı oltayı 3. sallamamda bir dalga geldi belden aşağı sırıl sıklam oldum ve durduğum yere sürekli dalga geliyordu takımları toplayıp başka mera bakmaya gittim yine aynı olay zaten yağmur yağıyordu birde denizin dalgası iş tamam balık ben oldum saatte 9:00 olmuştu son bir mera daha denemliydim maksat yer öğrenmek zemini bilmekti şans varsa tabi balık tutmaktı yeni bir mera dümdüz bir kaya sudan 1 mt yüksek dalgalar 1-1,5mt ama osun zaten ıslanmıştım hem okadarda bana gelmiyordu sadece botlarıma kadar geliyordu tekrar kurdum oltmaı 1-2-3-4 atışlarımı yapıyorum birden olta ağırlaştı işte tamam burası heyecan ve merakla çeketim bide baktım yosun çok fena dumura düşmüştüm allahtan kimsecikler yoktu sonra 2 atışımda daha yosun topladım sinirlenmiştimyeter dedim denizi benmi temzilicem diye kendi kendime sitem ediyordum ama mera güzeldi kendimi alamıyordum 1-2 kere daha atayım yosun gelirse gidicektim bütün gücümle sahteyi fırlattım birden misine gerildi ulan yinemi yosun derken kamış titredi evet kesin balıktı heyecanla sarmaya başladım kıyıya yakın olta birden hafifledi niye çünkü misina gerilince tasma atmayı unutmuştum balık kaçtı sonraki atışımdada bir iki vuruş oldu onlarda kaçtı olsun kısmet değilmiş mam merayı öğrendim iyi oldu sevinciyle burukta olsa takımları toplamaya başladım bir yandanda denizi seyrediyorm. bir dalga çıktı yaklaşık 2 mt civarında bu dalga beni ıslatırmı diye düşünürken birde baktım dalganın içinde büyük bir balık avlanıyordu heyecan yaptım sonra sahtelere baktım ne yaparsam yapayım o rüzgarda okadar mesafeye gitmezdi sahteler ama olsun mera bende gizli gitmek isteyen bazı arkadaşlar olursa sır tutmak kaydıyla gidebiliriz bohçacılar dolmasın sonra yani pazar günüm ısalk ve bir okadar zevkliydi sahteler birazdaha ağır olursa verimli bir av kaçınılmaz. AMA BİRŞEY SÖLİM TULUM OLAMDAN OLMAZ ANİMALLAH YOKSA BENİM GİBİ OLURSUNUZ BOŞ GEÇEN AMA GÜZEL VERİMLİ MERALAR GÖRDÜM HERKESE SAYGILAR SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM HAYIRLI AKŞAMLAR SİZLERİ SEVİYOR VE SAYIYORUM KIYI BALIKÇILARI
Merhaba Mehmet, adrenalini çok yüksek bir av yaşamışsın, ayrıca bizede aynı heyecanı yaşattığın için teşekkürler Sanki yanındaymışım gibi bende seninle ıslandım, gelen yosunlara söylendim, kaçan balıklarla üzüldüm.Bu balık sevdası nasıl bir şeydir ki, gidemeskte dinlediklerimizle aynı keyfi ve heyecanı yaşıyoruz. Yanlız bu tip mekanlara kesinlikle tek başına gitme, kayalarda ayağın kayıp düşsen veya bir dalgaya kapılsan ne sesini duyan olur, ne de yardıma gelen, tedbiri elden bırakmamak gerek İnşallah bir dahaki sefere kaçırdığın balıklarıda yakalaman dileğiyle, avların her zaman keyifli ve bereketli olsun, rastgele
teşekkür ederim abi zaten oyüzden sabah erken çıkmadım havanın biraz aydınlanmasını bekledim birzda korkudan fazla yanşmasakda dalgalar bizi ıslatmaya yetti inşallah bir gün sizle beraber bir organizasyonda bulunuruz saygılar oltanız bereketli olsun
Aynı dileklerde bizden sana Erhan abi.. Hoş muhabbet olsunda varsın katılım çoğalmasa da olur tabi gönül bunu ister mutlaka.. Çarşamba diyelim o zaman eşkina macerasına ? Abi yem taze olarak ne bulunursa o alınıp gidilir,tabi kurt olsa çok iyi olur olmadı kaça da olur sülina da olur ordanda teke süzersek o da olur..
Teşekkür ederim İsa abi.İnşallah bir daha kısa sefere siz saygıdeğer abilerimi ve arkadaşları da aramızda görmek isterim.
vay kardeşim ben direkt senden dinledim bu maceranı bugün ama burdan da yazman güzel olmuş.. karadeniz sana bir pazar sabahı banyosu yaptırmış artık ne mesaj veriyor bilmem anla artık kanka o mekanlarda en randımanlı sahte bence GES ler olacaktır edinmek denemek lazım tabi tulumda alalım bu arada yoksa işimiz harbiden YAŞ eşkina işi çarşamba olacak kanka ayarla kendini iyi geceler levrekli rüyalar
Haberleşelim kardeşim.İş durumlarını ayarlayabilirsem gelmeyi istiyorum.Olur da olta atamasam bile muhabbete gelirim.
Levent kardeşim bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum.İnşallah hep beraber daha güzel avlar,güzel org.lar yapacağız.
Merhaba Emrah, bizlerde sizin gibi değerli dostlarla birlikte olmaktan mutluluk duyarız, en kısa zamanda tekrar görüşebilmek nasip olur inşallah
Kardeşim Aleyküm Selam.. Bizlerde sana teşekkür ederiz iyiki geldin iyiki tanıştık hoş muhabbete ortak oldun.. Eşkina işi çarşamba olacak ona göre ayarla kendini görüşürüz kardeşim haberleşiriz..
Levent kardeşim bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum. Birlikte daha çok güzel avlar,org.lar yapacağız.
Mehmet kardeşim. Güzel bir macera olmuş. İnşallah en yakın zamanda oltaya atlayanlar ile karşılaşırsın.Bende tulum var.Ama karadeniz dalgalarına dayanır mı garantisi yok
Hazır teşekkürler havada uçuşuyorken Emrah kardeşim bende sana teşekkür ederim nedenmi hiiç öylesine içimden geldi Şaka bir yana dostum eşkinaya çarşamba akşamı hareket var artık ne yem bulursak kısmet nasip.. Ayarlamaya çalış kendini.. Görüşmek üzere..