Selamun aleyküm dostlar Erhan abi, hayırdır içimizden biri sana bir saygısızlık mı yaptı? Emrahla geldiğinizde tüm çocuklar sana büyük bir saygı ve sevgi göstermişlerdi görebildiğim kadarıylaidk Biz senden küçüğüz varsa bir yanlışımız affedersin, hatamızıda söylersin hepimiz daha dikkatli olmaya çalışırız. Erhan abi, rica ediyorum bize böyle sitem ve iğneleyici şekilde yazılan mesajlar büyük üzüntü veriyor.Yanlışı kim yapıyorsa söylersin gerekli uyarıyı en sert şekilde yaparız. Birkaç gündür imalı tuhaf mesajlarını görüyorum, bir anlık siniridir geçer diyorum ama her geçen gün dozajı artırarak yazmaya devam ediyorsun.Üstelik tek olumsuz mesajın yazılmadığı, polemiğin yapılmadığı yeni sayfamızda, hep birlikte muhabbetimize ve keyfimize bakalım, bu söylemlerden kaçınalım. Yine kırdıysam kusura bakma, zaten kırılıyorsan da daha da hiç bir mesaj yazmam sana...
Yorgunluktan mıdır nedir tam olarak ne demek istediğini anlayamadım abi. Kusura bakma. Biz iyi mi yapıyoruz yoksa kötü mü?
Ben kimsenin ismini zikretmeden bir şeyler paylamaya çalıştım hepsi bu...! Neden herşeyi yanlış anlama çabasındasınız bunuda anlamadım... idk Ne demişim ben, emrahın çay çorba içelim konusuna katkıda bulunmak istemişim sadece..! buna benzer mevzularıda baya bir zamandır dile getirdiğimi söylemeye çalıştım dedim bunun neresinde kötülük var..! bende memnun oldum vede bu güzel sistemi başarabilmelerini diledim, tabi izmitliler için söylenen bir şeydi bu, tabi emrah ve Övüçle ilgilide değildi..! sizlede ilgili değildi...! Tüm izmitliler için geçerli bir durumdu...! buna benzer organizasyon vs. gibi durumlara kalkışanların hazin sonunu buradan çok iyi bildiğim içindi...! meselâ 8-10 kişi atıyorum, herhengi bir hafta pazar diyelim sözleşiyorlar , aaa....! bakıyoruz pazara doğru çoğunun her gün bir işi çıkıyor hafta sonuda bir Allah'ın kulunu arada bulasın, bulabilirsen tabi..! bunları buralarda gördüğümden vede bu güne kadar başarılamadığından, '' bu güzel sistemi gerçekleştirir ve yürütmeyi başarabilirsiniz...'' demişim...! kötümü etmişim...!? idk Kaldıki ''dostluğun, insanların birbirini sevmesinin, zaman zamanda olsa bir araya gelip sohbet etmelerinin öncelikli olduğunu..! '' söylemenin neresinde bir kötülük var...!? bunuda gerçekten anlayamadım...! idk boşverin dostluğu..! bir araya gelmeyi..! sohbet etmeyi..! biz balığımıza bakalım gibi saçma sapan lâflar etseydim galiba daha makbule geçecekti demekki...! bilemedim... kusura bakmayın...! İçinizden kimse bana estağfurullah saygısızlık falan yapmadı...! bunu nereden çıkardınki..!? idk Tam tersi çok güzel bir sevgi seliyle karşılaştım o gün..! Bunuda Yorumumda dilimin döndüğünce belirtmeye çalıştığımı sanıyordum... idk sen okumadınmı yoksa...! demek gerektiği şekilde belirtememişim, kusurum olduysa herkezden özür ve af dilerim..! bunu okuyamayan..! göremeyen..! atlayan..! olabilir, bu özrümü o güzel insanlara belirtirsen sevinirim, Memnun olurum...! Dediğim gibi bende bir yanlış ve yamukluk varki diyeceğim artık..! aklıma başka bir şeyde gelmiyor çünkü...! elimden geldiğince selâm almaya çalışıyorum, iyilik temennilerimi belitmeye çabalıyorum..! hemde eski yeni demeden..! en son mesajımı nerede bırakmışsam 1-2-3 gün geçmiş boş ver demeden, herkezin yorumuna gerekli hassasiyet ve ilgiyi esirgemeden...! cevap vermeye çalışıyordum tabi yorumlarımı okuyup, ilgi gösterenler bunu çok iyi bilmeleri gerekir...! Buna rağmen senden bu sözleri işittiğime çok üzüldüm...! Neyse, siz hep birlikte muhabbetinize ve keyfiniize bakın... Ben limon sıkmış olmayayım... Hani Şarkıda diyor ya, ''SENİ UZAKTAN SEVMAK AŞKLARIN EN GÜZELİ DİYE'' İşte öyle bir şey...! Arada sırada girer, inşallah kırmadan..! dökmeden..! kaş yapayım derken, göz çıkarmadan yorum yapabilmeyi başarabilirim...! Başaramazsamda herkezden şimdiden peşin, peşin..! sürçü lisan ettiysem özür ve af dilerim...! Görüşmek dileğiyle. Selâm ve sevgilerimle...! Allah cc emanet ol... :thumb: mrsparkle
Segili Emrah diğer mesajdada gerekli açıklamayı yapmaya çalıştım, aynı şeyleri tekrar ederek seni sıkmak istemem... Anlayamaman gerçakten anlayamamakmı yoksa lâtife yolu dokundurmamı..!? yorgunlukmu...!? bilemem, bunun cevabını en doğru sen verebilirsin...! Aman haddimizi aşmayalımda ne olur ne olmaz ...! bunlar birazda işin Lâtife yanı tabiki... Niye kusura bakacaksınki..! yazdıklarımla sürçü lisan ettiysem..! seni üzdüysem..! kırdıysam..! olura kaş yapayım derken..! göz çıkardıysam ben özür dilerim..! SEN kusura bakma...! Galiba bu gün özür dileme günümüzmü nedir...! Allah cc sonumuzu hayırlı etsin.... Tabiki siz iyi yapıyorsunuz, bundan güzel bir şey varmı, insanların bir araya gelmesi mutluluklarını..! sevinçlerini..! üzüntü ve sıkıntılarını paylaşmalarının neresi kötü olabilirki...!? Ben sadece böyle bir şeyi izmit'li balıkçıların başarabildiğini göremediğimi...! belirtmeye çalıştım...! HAY...!! dilimi eşek arısı ısırsaydıda, söz etmesydim...! ama oldu bir kere işte...! banghead banghead banghead Bu yolda devam edin... başarılı olmanızı canı gönülden dilerim.... Selâm ve Sevgilerimle... mrsparkle
duydum kardeşim duydum.. malesef gidiyorlarmış peki bunlar karadenizemi dönecek yoksa aşağılaramı inecekler ? keşke bir fırsat yaratabilsek ama kolay olmuyor malum.. bu arada dışarıda sağlam rüzgar ve kar başladı korktuğumuz başımıza geldi kış bastı
sana katılıyorum kardeşim en iyisi telefonla haberleşmek ama burdanda yazayım pazar günü benim için sıkıntı yok,muhtemelen yem vs olmayacağından balık işi zor ama çay çorba muhabbet bana uyar kardeşim yarın akşam konuşur saat yer vs.. kararlaştırırız ben yarın akşam arıycam seni burdanda genele yer saat vs.. yazar herkesi davet ederiz sağlıcakla kal Emrah kardeşim görüşmek üzere 4 te işe gideceğim gece 1 evdeyim sabah 8 yine gideceğim akşam giremeyebilirim buraya dediğim gibi telefonda konuşuruz..
Erhan abim selamlar saygılar nasılsın iyimisin ? geçen günde yazdığım gibi her neye kafanı takıyorsan değmez,şu 3 kuruşluk dünyada kendini üzmeye de kafana takmaya da hiçbirşey sebep olmasın.. Her zaman derim Allah sağlık versin gerisi hiçmi hiç önemli değil.. Kısmet olursa hafta sonu bir araya gelir konuşur sıcak birşeyler içer muhabbet ederiz.. Varsa kafanı sıkan şeyler dertleşiriz Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal..
Övünç kardeşim, selâm, saygı ve sevgiler bizden... İyi diyelim iyi olalım, tıkıldık eve, bugün yarın derken kış bastırdı, dışarıda güzel kar yağıyor, bizimkiler çarşıdan geldi, izmit merkezde yağmur yağıyordu dediler, Dediklerin çok doğruda, yapımdan heralde tahammül edemiyorum...! Aklıma MÜZEYYEN SENARIN ŞARKISI GELİYOR/ KİMSEYE ETMEM ŞİKÂYET AĞLARIM BEN HALİME....idk DİNLEDİYSEN BİLİRSİN, BİRAZ ESKİ ŞARKIDIRDA... Gönül sohbet ister çay kahve (balık) Bahane... deyip biraz konuyu açınca nedense tuuu kaka oluyoruz... idk ne diyelim başka türlü olmakta benim yapıma ters..! HANİ DİYORYA... BENİ BÖYLE SEV SEVECEKSEN, OLDUĞUM GİBİ GÖRECEKSEN....! GİRME ÖMRÜME, GİRME GÖNLÜME, NE DERTLİYMİŞ BU DİYECEKSEN...... idk DEDİĞİN GİBİ HAFTA SONU ALLAH CC BİR MANİ VAERMEZSE GÖRÜŞÜRÜZ... GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE SELÂM VE SEVGİLERİMLE....
KIŞ BİR GELDİ, PİR GELDİ.... http://www.facebook.com/home.php#!/...5752695045.364781.383037470045&type=1&theater
Sevgili Erhan abim.Sen güzel laflar etmeyi seviyorsun.Ne yazıkki ben analayamamışım.Ama bir şey vardır.İyi veya kötüdür.Net bir şekilde söylenir. Hani demiş olsan ki; Övünç Emrah.İyi yapıyorsunuz sadece balık değil,arkadaşlık-dostlukta olmalı.Anlarım.Laf uzamadan gider.Eğer benim yaptığım bir hata var ise ben özür dilerim abi.Neyse boşverelim abi. Kış bastı.Her yer kar kıyamet.En iyisi sıcak bir yerde oturup çay-kahve içmek,muhappet etmek Erhan abi. Hafta sonu çay org. yapabiliriz mesela.Tabi sana da uyarsa.
Valla kardeşim,benim bildiğim güneye iniyorlar,sonra tekrardan Karadenize dönüş başlıyor.Dönüşte yumurtasını bıraktığı için balık daha cılız oluyor diye biliyorum. Bu bilgi yanlışta olabilir.Eğer bilen var ise,yanlışımızı da düzeltirse memnun olurum.
Tamam kardeşim. Telefondan haberleşelim.Şimdiden herkese de söyleyelim.Gelmek isteyen olursa buyursun gelsin.Çay içer muhabbet ederiz.
EMRAH, YAKINDA KAFAYI YERİM BEN BU GİDİŞLE..! GÜZEL LÂF ETTİĞİMİ SÖYLEMİŞSİN...! TEŞEKKÜR EDERİM, AMA SÖZLERİM GÜZEL SÖZ SÖYLEMEK İSTEMEKTEN DEĞİL, TAM TERSİ ANLATMAK İSTEDİĞİM HALDE ANLATAMAMANIN SONUCU OLAN BİR DURUM BAŞKADA BİR ŞEY DEĞİL...! YOO..! BEN YİNE ANLATAMADIM HERALDE...! idk GÜZEL KONUŞMANIN BİLE ANORMAL OLDUĞUNUDA SAYENDE ÖĞRENMİŞ OLDUM...! SAĞ OLASIN..! YANİ DİYORSUNKİ DAMDAN DÜŞER GİBİ DAN DİYE ARKADAŞLIK VE DOSTLUKTA OLMALI HEPSİ BU DEMEMİMİ BEKLİYORDUN...!? DEMEK LÂFI FAZLA UZATTIĞIMDAN ANLAYAMADIN, BUNUMU SÖYLEMEK İSTİYORSUN...!? HATA VE ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YOK..! BEN SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİM..! DEDİĞİN GİBİ ''Net bir şekilde söylenir''olduğunu düşünemediğim için.. DERTSİZ BAŞINIZA DERT OLDUĞUM İÇİN... RAHAT OLABİLİRSİN..! YA SADECE BALIK DEĞİL, SOHBETDE OLSUN DEDİM..! BU YOLDA TÜM SAMİMİYETİMLE SİZE BAŞARILI OLMANIZI İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM..! KONU NERELERE GELDİ... idk TEKRAR, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM... UYAR BELKİ UYMASINADA...! BİLEMİYORUM GELİPTE TADINIZIDA KAÇIRMAK İSTEMEM... idk Bir mani çıkmazsa, gelmeye çalışırım... Selâmlar...
Neden tadımız kaçsın abi.Eğer öle düşünüyor olsaydık hep beraber bir şeyler yapalım planı yapmazdık,beraber bir yerlere gitmezdik.Böyle düşünmen üzdü beni. Kapatalım konuyu gitsin.
HANGİ GÜN, KİM KİM NEREDE BULUŞUYORSUNUZ..? ERKEN HABERDAR OLMAKTA FAYDA VAR, BARIŞADA HABER ULAŞTIRDINIZMI..? ULAŞTIRACAKMISINIZ...? SELÂMLAR...
Övünç, Selâmün Aleyküm, ne var ne yok... Vardiye bitti bu gecede demekki... Eeee...! hafta sonu ne yapıyorsunuz...? nerede toplanıyorsunuz..!? hangi gün..!? C.tesimi, Pazarmı...!? GELEBİLİRSEM BENDE BİRİLERİNİ GETİREBİLİRİM BELKİ... BARIŞADA HABER GİTTİMİ...!? MAYIS AYI GİBİ BİR ZAMANDA, ÇUPRAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜRMÜYÜZ ACABA...! BİR YERLERDEN BİR YEŞİL IŞIK YANDIDA...!
ÖNCELİKLE TÜM SAYFA SAKİNLERİNE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR DİLERİM.. EMRAH LA DA KONUŞTUM PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00 DA SEKAPARKTAKİ KAFELERİN ORADA BULUŞUYORUZ,KAFE İSMİ VERMİYORUM ORADA BULUŞUP BİRİNE GİRERİZ DİYE DÜŞÜNDÜK.. HEM ARAÇ PARK ETME RAHAT OLDUĞUNDAN HEMDE OLTA ATMAYACAK OLSAKTA DENİZ KENARINDA OLMAK AÇISINDAN BÖYLE BİR TERCİH YAPTIK, GELEBİLECEK HERKESİ BEKLERİZ.. ÇOĞU ARKADAŞ VE ABİLERİMDE TELEFONUM MEVCUT HABERLEŞEBİLİRİZ RAHATÇA.. BU ARADA ÖZELLİKLE MESAJI BÜYÜK YAZDIM DİKKAT ÇEKSİN DİYE.. ÖZELDENDE MESAJ YAZABİLİRSİNİZ TELEFONUMU VEREBİLİRİM İLETİŞİM KURMAK AÇISINDAN AMA SANIRIM OLDUKÇA AÇIK YER VE SAAT.. UMARIM KATILANLAR OLUR,ÇAY MUHABBET VE BALIK TABİKİ ANA BAŞLIKLAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..
Aleyküm Selam abi saolasın iyilik dışardaydım maç izlemeye çıktım yeni geldim eve mesaj yazdım abi genele bir bak,Barışın teli bende olmadığından haber gitmedi abi ulaşabilirsen bir haber ediver hem epeydir görüşmedik ben Övünç desem hatırlarmı acaba abi kimle istersen nasıl istersen olmadı tekte olsan gel ben ve Emrah kesin varız en kötü üçümüz oluruz çupra işinide konuşuruz benimde var bildiğim yer 1,1 buçuk saat mesafede..
Genel mesajınıda gördüm... İnşallah bir aksilik çıkmazsa gelmeye çalışırım... Barışı ararım, geçen akşam aramıştım hafta sonu belli değil ama ist.la gitmekten bahsediyordu, havada malûm belki gelebilir arzular şelâle... Benim çupralar tahmini 2.5 saat mesafede imişler.. .hihi seka park derken tahmini nerelerde olabilirsiniz...!? olta falan getirelimmi, lâzım olabilirmi sence... Selâmlar....
tamam abi bekleriz mutlaka.. sen haberleşirsin o zaman Barışlada.. abi olta atmak niyetimiz yok ama istersen at bagajına belki denizi görünce dayanamaz iki olta sallarsın ben getirmiycem ama niyetim yok.. abi sekaparkın hemen başlangıcında yanyana 3 tane kafe varya hani yol asfaltken birden arnavut kaldırımı oluyor kafeler orda zaten marina tarafından gelirken ilk kafeler..