Evet abi duymamisim telfn odadaydi yeni gordum saat gec oldu uyumusundur diye geri donmedim gunduz 12.30 13.00 gibi ararsam sana ulasabilirmiyim kusura bakma tekrar ozur dilerim hata bende numarami yazinca tlf yanima almaliydım ben seni alırım abi gun içınde haberleselim tamam abi iyigeceler oltalarimız bereketli olsuN
Yarın ben seni ararım, olmazsa, ben aramadım, teke işi ne olacak kepçe işi falan, ben münübüsle sana gelirsem kepçe işi zor...
Olabilir ya insanlık hali, özür dileyecek bir şey yok, sanırım zaten bu saatten sonra 12.30 13.00'den evvel kalkabileceğimide sanmıyorum şu an saat 00.3' geliyor... Amin hayırlı geceler...
abi eyvallah, isterim ama malesef 9 da çıkıyorum işten , çok yoğun mesai var .... kısmet bidahakine diyelim..
ben de saat 16:45 gibi dolphinin orda (övünç abi senin orda demiştin ordan hatırlıyorum) olsam yeterli mi daha mı erken gelmeyim ?
bende kepçe var abi sıkıntı yok mehmet arayacaktı seni görüştünüzmü ? ben birazdan yem almaya çıkıcam taze geliyormuş sanırım..
Övünç mehmet aradı sağolsun 5 te gelir alırım seni dedi... Boru kurdu yeter sanırım tekede çıkardıkmı başka bir şeye gerek varmı acaba...idk varsa çıkmadan bildir... Selâmlar...
İLHAN geçende bizim aşağıdan mırmır almıştın, çeşmenin yanında resimlerini koymuştun, orada tam nereden almıştın balıkları, elimde biraz kurt varda bir deneyeyim diyorumda, Selâmlar hayırlı işler...
abi yapan yer belli, sol taraf komple kumluk biliyorsun ama kırık iskeleyi az geç, çünkü diğer yerler sığ